Contact About Blog

Chord Gitar Dasar GuyonWaton - Sanes

CHORDS For

Transpose

chordband » GuyonWaton » Sanes

capo: 8th fret
[intro]
F   G   Em  Am  Dm   G   Am  G
[verse]
opCo koe ra ngerti larane
nalika pas aku kelangan kFoe
ngaDmncani mongso seGpimu
nurEmuti opo kaAmrepmu
nyaDmtane atimu
dudu nggo akGu
areCp o gedhene roso tresnoku
sak jerome atiku dinggo sliFramu
yDmen udu sing dikarGepke
saneEms sing dipAmingini
duDmrung sempet duwGeni
pun kon ngikhClaske
[chorus]
nFyatane sak siGngkat-singkate ceritEmane
ngelaAlekne tetep ora gaDmmpang
ra koyGo koe sing gampang nggolek liyCane
ngEmancani naFnging ora iso ndGuweni
ngeEmnteni nanging koe malah ngAenteni tresno lDmiyane
dudu akGu ternyata sing mbok kareCpke
uFdane soyo deres ra manGdek-mandek
atiEmku melu teles pAas udane teko koe luDmngo
koe lunGgo milih wong sing luweh muClyo
[instrumental]
Am  Em  F   G   Am  Em  F   G
[chorus]
nyataFne sak singkaGt-singkate ceritEmane
ngeAlalekne tetep ora gaDmmpang
ra koyo kCoe sing gampaGng nggolek lCiyane
ngaFncani nanging ora iso nduGweni
ngentEmeni nanging koe maAlah ngenteni tresno liDmyane
dudu aGku ternyata sing mbok kaCrepke
udFane soyo deres ra mandek-mandGek
atiEmku melu teles pAas udane teko koe luDmngo
koe lunGgo milih wong sing luweh muClyo
pAas udane teko koe luDmngo
koe lunGgo milih wong sing luweh mCulyo
[outro]
F   C

About ChordBand.com

Situs yang mengusung tema musik ini dibuat pada tahun 2016 dan bermarkas di Indonesia. Anda dapat mencari chord dan lirik untuk lagu yang tidak terbatas jumlahnya disitus ini. Kunci gitar dan ukulele kami terkadang agak sulit dipahami karena masih original, namun kami ciptakan TOOLS "transpose" untuk merubahnya ke versi dasar agar lebih mudah bagi pemula yang ingin belajar tab not gitar.

About GuyonWaton

Biodata is not yet available.

3 chords by GuyonWaton ft. Denny Caknan

  1. CHORD Sanes
  2. CHORD Lungaku
  3. CHORD Perlahan

No Comments

Author: piusputranto

Published: 1 year ago

View: 1.010.149 times

Reaction:

55
44
33
22
11
5/5 of 204 Votes