Lali Dalane CHORDS by Didi Kempot

x0
[Intro]
Dm A# Gm Dm
Gm Dm A# C Dm

[Verse]
Dm          C
Bubrah saiki bubrah
Gm                      Dm
Ajur mujur wutuh dadi pecah
Gm          Dm
Rusak saiki uwis ora genah
    A#                    A  Gm A
Kowe lali janjimu naliko nikah…
Dm          C
Pisah saiki pisah
Gm                  Dm
Aku karo kowe uwis pisah
Gm                Dm
Kembang sing tak tandur ono omah
    A#          A        Dm
Mati alum koyo atiku sing susah

[Interlude]
Gm Dm A Dm

[Chorus]
Dm Em F              C
………………Saiki kowe kuwi tak umpamake
    A#                      F  Dm
Koyo wong mlaku wis Lali Dalane
Dm Em F              C
………………Aku dewe saiki paribasane
    A#                  C
Koyo langit ora ono bumine
  A#      F
Bubrah saikine bubrah
    C              A#      F  A
Kowe lali janjimu naliko nikah

[Interlude]
Dm A Gm Dm
Gm Dm A# C Dm

[Verse]
Dm          C
Pisah saiki pisah
Gm                Dm
Aku karo kowe uwis pisah
Gm                  Dm
Kembang sing tak tandur ono omah
      A#        A        Dm
Mati alum koyo atiku sing susah

[Interlude]
Gm Dm A Dm

[Chorus]
Dm Em F              C
………………Saiki kowe kuwi tak umpamake
        A#                    F  Dm
Koyo wong mlaku wis Lali Dalane
Dm Em F              C
………………Aku dewe saiki paribasane
      A#                    C
Koyo langit ora ono bumine…
A#              F
Bubrah saikine bubrah
      C            A#      F A Dm
Kowe lali janjimu naliko nikah
  A#              F
Bubrah saikine bubrah
    C              A#            F  A
Aku karo kowe uwis ora urip sak omah…

[Outro]
Dm A Dm
xClose Ad

Published : 2017-07-28 17:51:06

Related chords!

NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
Intro : Am G Am… Am G C… Dm E Am…[verse]Am G Am… Atiku rasane loro FNyawang kowe G CRabi ro wong liyoC G Am… Nangis
Nella Kharisma - Ditinggal Rabi
[Intro :]Em D Em Em D GAm B EmEm D EmAtiku rasane loro C D GNyawang kowe rabi karo wong liyoG D Emnangis getih eluhku Bm CRemuk aj
Laoneis Band - Ayo Kerjo
[intro :]EAm Dm G CF Dm E AmE[verse :]Am DmMenungso oh menungso G CUrip iku kudu kerjo F DmPengen urip sing mulyo E Am E
Jo Klithik - Esem Lan Guyumu
Intro : C G Am Em F F - Em - Dm G C G Am Em F F - Em - Dm G… C GEsemu lan guyumu F G Cbiso gawe senenge atiku… Dmsuwe ra ketemu E
Didi Kempot - Tembange Wong Kangen
[Intro]Em B Am EmC Em F#m B Em[Verse] Em E AmKunang Kunang...tulungono Aku BTuntunen sikilku neng ndi kudu mlaku Emtuntunen aku.. E Amben biso ket
NDX A.K.A - Kimcil Hokya Hokya
Intro : Am G F Em E Am G F Em EReff: Am Mendes sifatmu G kimcil kuwi celukanmu F meng modal rupo ayu E karo lambemu sing lunyu Am Nek golek
Didi Kempot - Hello Sayang
[Intro]D D7 G Em A D G D[Verse] A Dhello sayang D7 Gkepiye kowe kabarmu Ahello sayang D Gopo isih eling suaraku A Dsuwe tenan D7 Gr
Intan Rahma - Kapten Oleng
Capo: difret 2[verse]C G tegane atimuAm Em F gawe tatu ning atiku C DmDerese eluh iki GMergo kowe le njalariC G lamise janjimuAm E
Didi Kempot - Janji Palsu
[Intro]C D Bm Em Am D GC D Bm Em Am A D D[Verse] G Emkuping iki durung sudo rungu C D Gisih krungu malah tekan atiku Am Gnaliko kowe nguc
Didi Kempot - Kalung Emas
[Intro]D F#m G A[Verse 1]D F#mKalung emas sing ono gulumu G A DSaiki wis malih dadi biru Em ALuntur koyo tresnamu F#m BmLuntur koyo atimu G

55 chords by this band!

  1. Didi Kempot - Banyu Langit
  2. Didi Kempot - Cidro
  3. Didi Kempot - Kalung Emas
  4. Didi Kempot - Plong
  5. Didi Kempot - Prau Layar
  6. Didi Kempot - Cintaku Sekonyong Konyong
  7. Didi Kempot - Rek Ayo Rek
  8. Didi Kempot - Nyidam Sari
  9. Didi Kempot - Ilang Tresnane
  10. Didi Kempot - Dalan Tembus
  11. Didi Kempot - Nunut Ngiyup
  12. Didi Kempot - Sewu Siji
  13. Didi Kempot - Layang Kangen
  14. Didi Kempot - Suket Teki - Trimo Ngalah
  15. Didi Kempot - Perawan Kalimantan
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Astrid S - Closer
  2. Alessia Cara - Wherever I Live
  3. Alessia Cara - Easier Said
  4. Odette - A Place That I Don't Know
  5. Sasha Sloan - Again
  6. Alessia Cara - Nintendo Game
  7. Jessie James Decker - Christmas In Cabo
  8. Gabrielle Aplin - My Mistake
  9. Charice - Happy
  10. Charice - Haunt
  11. Circa Waves - Movies
  12. Jessie James Decker - Snowlight
  13. Khel Pangilinan - Location
  14. Brett Kissel - Love Them A Little
  15. Anthem Lights - Joy To The World
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Edwin
Edit this post

View : 720 times

About Didi Kempot

Didi Kempot songs
Didi Prasetyo atau yang lebih dikenal Didi Kempot (lahir di Surakarta, 31 Desember 1966; umur 51 tahun) adalah seorang penyanyi campursari dari Jawa Tengah. Didi Kempot merupakan putra dari pelawak terkenal dari kota Solo, Ranto Edi Gudel (Almarhum) yang lebih dikenal dengan nama mbah Ranto.