Aku Ngerti Kowe (Memahamimu) CHORDS by Didi Kempot

x0
no capo!

[intro]

G C G
G C D
C D C G
G D G   D

[verse (1)]

    G               C       G
Senajan mung nyawang ono ngimpiku
                 C         D
Ning aku koyo urip neng sandingmu
C   D  C       G
Rasane njero ati iki
C        G    D           G      ( D )
Mung aku dewe sing ngerti sliramu

[verse (2)]

    G           C      G
Senajan wes suwe ora ketemu
                 C        D
Ning aku ra lali marang janjimu
C   D  C        G
Rasane jroning ati iki
C           G
Mung aku yo mung aku
D          G
Sing ngerti sliramu

[interlude]

D   G   D   G

[chorus (1)]

       D            C
Mlayuo neng pucuk gunung
        D           G
Tak tunggu nganti mudun
C       G
Ngaweo aku
         C          G
Tak nggo sangu ngalamun

[interlude]

D   G

[chorus (2)]

        D           C
Menengo kemulan wengi
   D           G
Kairing roso sepi
C           G
Mung aku yo mung aku
     Am        D        G
Sing ngerti ngerti sliramu

[musik]

Am  C  Am  G
C  G  D  G
D  C  D  G
C  G  D  G ( D )

[verse (3)]

    G          C          G
Senajan wis ora krungu swaramu
              C           D
Ning aku ra biso lali esemmu
C   D   C          G
Rasane jroning ati iki
C           G
Mung aku yo mung aku
D           G
Sing ngerti sliramu

[interlude]

D   G   D   G

[chorus (1)]

       D            C
Mlayuo neng pucuk gunung
        D           G
Tak tunggu nganti mudun
C       G
Ngaweo aku
         C          G
Tak nggo sangu ngalamun

[interlude]

D   G

[chorus (2)]

        D           C
Menengo kemulan wengi
   D           G
Kairing roso sepi
C           G
Mung aku yo mung aku
     Am        D        G
Sing ngerti ngerti sliramu

[chorus (1)]

       D            C
Mlayuo neng pucuk gunung
        D           G
Tak tunggu nganti mudun
C       G
Ngaweo aku
         C          G
Tak nggo sangu ngalamun

[interlude]

D   G

[chorus (2)]

        D           C
Menengo kemulan wengi
   D           G
Kairing roso sepi
C           G
Mung aku yo mung aku
     Am        D        G
Sing ngerti ngerti sliramu
     Am        D        G
Sing ngerti, ngerti sliramu
xClose Ad

Published : 2018-07-30 18:15:52

Related chords!

Kangen Band - Selingkuh
[Intro]A E A E APacarku sayangilah aku seperti ku menyayangimu A E APacarku cintailah aku seperti aku cinta kamu D
Vita Alvia - Kenangan
[intro :]D A G A[chorus :] D AOh kenangan oh kenangan Bm GTemanilah aku D AKu merindu ku merindu G A DKepada dirinya[interlude :]D A G G D
NDX A.K.A - Kimcil Hokya Hokya
Intro : Am G F Em E Am G F Em EReff: Am Mendes sifatmu G kimcil kuwi celukanmu F meng modal rupo ayu E karo lambemu sing lunyu Am Nek golek
Vita Kdi - Aku Kudu Piye
Intro : C - Bm - Am - G - F G CReff: C Em Tresnoku mung dinggo sliramu Am Em Sing tak sayang ning atiku F G
LSista - Jalaranku (New Version)
[intro]C G Am EmF C G G[verse] C GBanyu moto deres mili Am EmNetes ono neng pipiku F CNgrasakke perih neng batinku GNaliko ilang tresnamu
Fitri Carlina (ft. RPH) - Sandiworomu Luar Biasa
[intro :]Bm D G ABm D G A[chorus :] Bm D G APolahmu aktingmu wes koyo selebriti Bm D G AMending kowe nyubo melu casting ftv Bm
Didi Kempot - Gusti Ora Sare
[Intro]Am Am Am EAm Em Gm G Dm E[Verse]Am DmBejo ciloko soro lan muktiDm Amwis ginaris kang dumadiFLoro ati iki kowe sing natoni Dm EBen tak tompo lelak
Didi Kempot - Pancen Jodo
[Intro]C Am Dm G C G[Verse] COpo wis garise Am Dmyen aku bakal urip karo kowe DmSanajan kerep tukaran G C Gnanging ati ra nate
Via Vallen - Marai Cemburu
[Intro]C F G CAm F G CG F[Verse]C FNggumun Lungguh Jejer Kowe G CTak gagas Tanganmu Sibuk Dolanan HPF CMbok yo rodo Nglirek Aku
Via Vallen - Atiku Ajur
[Chorus]Am Emtansah eling omongmu F Cnaliko kowe pamit rabi Dm Amkaget atiku ngene rasane F Eajur sakjrone dodoku.. Am Emmbok blen

53 chords by this band!

  1. Didi Kempot - Banyu Langit
  2. Didi Kempot - Cidro
  3. Didi Kempot - Kalung Emas
  4. Didi Kempot - Plong
  5. Didi Kempot - Cintaku Sekonyong Konyong
  6. Didi Kempot - Rek Ayo Rek
  7. Didi Kempot - Ilang Tresnane
  8. Didi Kempot - Nyidam Sari
  9. Didi Kempot - Nunut Ngiyup
  10. Didi Kempot - Dalan Tembus
  11. Didi Kempot - Sewu Siji
  12. Didi Kempot - Ikhlas
  13. Didi Kempot - Taman Jurug
  14. Didi Kempot - Suket Teki - Trimo Ngalah
  15. Didi Kempot - Layang Kangen
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Whitney Houston - I Look to You
  2. Keane - Somewhere Only We Know
  3. Murder By Death - Go to the Light
  4. The Coral - Stormbreaker
  5. The Coral - Eyes Of The Moon
  6. Kanye West - XTCY
  7. Tyler Ward - Mama Always Told Me
  8. Sinach - Way Maker
  9. Jessie J - Love Will Save The World
  10. Cassadee Pope - One More Red Light
  11. YK Osiris - Run It Up
  12. Philipp Dittberner - Jede Nacht
  13. Brett Dennen - Here's Looking At You Kid
  14. Vidi Aldiano - I Don't Mind
  15. Slaves - Chokehold
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Dani Hermanto
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Aku Ngerti Kowe (Memahamimu) by Didi KempotDani Hermanto5
View : 88 times

About Didi Kempot

Didi Kempot songs
Didi Prasetyo atau yang lebih dikenal Didi Kempot (lahir di Surakarta, 31 Desember 1966; umur 51 tahun) adalah seorang penyanyi campursari dari Jawa Tengah. Didi Kempot merupakan putra dari pelawak terkenal dari kota Solo, Ranto Edi Gudel (Almarhum) yang lebih dikenal dengan nama mbah Ranto.