Kelingan Mantan Chords

x0
Start Scrollx
Trying a chord without having to shift a page
Reff:
  G                  D
Dek kowe mbiyen janji karo aku
       Em
Nglakoni tresno suci
            Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
          C        D      G       Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
       Am           D            G
Netes elohku mili deres ning pipi

Int  D

Reff:
  G                  D
Dek kowe mbiyen janji karo aku ( Ngapusi!! )
       Em
Nglakoni tresno suci
            Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
          C        D      G       Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
       Am           D            G
Netes elohku mili deres ning pipi

G
Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
   D
Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Em
Kelingan awale kita ketemu di sana
Bm
Berduaan bermesraan, canda dan tawa
C          D                     G
Sumpah janji tresno iki karo kowe
      Em                      Am
Mugo wae iso langgeng sak lawase
                      D
Ati kangmas nyaman kaleh panjenengan
G
Mugo wae tresnoku ra dadi kenangan

Reff:
  G                  D
Dek kowe mbiyen janji karo aku ( Ngapusi!! )
       Em
Nglakoni tresno suci
            Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
          C        D      G       Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
       Am           D            G
Netes elohku mili deres ning pipi

G
Opo iki bukti katresnanmu marang aku
  D
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Em
Rodo suwe wes sesasi ora ngabari
Bm
Aku bingung kudu goleki kowe ning ngendi
C        D                      G
Yoweslah mungkin iki pancen dalane
     Em                      Am
Ati iki mung iso ngampet lorone
                      D
Bakal tak kenang jenenGmu ning masa laluku
G
Senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

[Reff female]
  G                D
Mas pangapurane kanggo awakku
      Em                      Bm
Mergane tresno iki tak direstui ibuku
        C         D      G        Em
Aku mblenjani janji cinta kita ini
      Am         D           G
Lilakno aku kanthi ikhlas ati

Reff:
  G                  D
Dek kowe mbiyen janji karo aku ( Ngapusi!! )
       Em
Nglakoni tresno suci
            Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
          C        D      G       Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
       Am           D            G
Netes elohku mili deres ning pipi
xClose Ad

Published : 2017-10-20 09:19:26

Add Video

  • The video contents may contain samples of the tabs, guides or recording of the singer!
  • Videos that are out of-topic will be removed!

Related chords!

Nidji - Sang Mantan
G dulu aku kau puja G dulu aku kau sayang C dulu aku sang juara Am yang selalu engkau cinta C D kini roda telah berputar G kini aku kau hina G kini aku kau buang C jauh dari hidupmu Am kini
Sheila on 7 - Mantan Kekasih
[INTRO] E A E B [VERSE 1] E A E B Mantan kekasih yang hilang datang E A E B Ungkapkan besarnya penyesalan C#m A E B Bagaimana dia meng
Didi Kempot - Nasib Tresnaku
Intro : Am Dm F E Am Am Dm F E Am F - E F - E E - F - G - G#m - Am Am Sli ramu ora ngrasakke C G Am Nyerine ee loro atiku uu Am Na liko kowe medhotke C
Intan Rahma - Kapten Oleng
Capo: difret 2 [verse] C G tegane atimu Am Em F gawe tatu ning atiku C Dm Derese eluh iki G Mergo kowe le njalari C G lamise janjimu Am E
Didi Kempot - Dalan Tembus
[Intro] Em Am D G C Em Bm Em [2x] B [Verse] Em C Em Mental mentul cemoro kegowo angin Am Em manuk jalak podo ngoceh wanci enjing C
Didi Kempot - Hello Sayang
[Intro] D D7 G Em A D G D [Verse] A D hello sayang D7 G kepiye kowe kabarmu A hello sayang D G opo isih eling suaraku A D suwe tenan D7 G r
Didi Kempot - Ketaman Asmoro
[Intro] Em Am Gb B Em Am C B Em B C D Em Em B C B C Em [Verse 1] B Em Saben wayah lingsir wengi E Am B Em ..mripat iki..ora biso turu.. Em B tansa
Didi Kempot - Aku Dudu Raja
[Intro] B G Em F# B Em F# B F# [Verse] B F# B Aku pancen wong sing tuno aksoro Em Ora biso nulis, ora biso moco F# Nanging ati iki isih nduwe r
Via Vallen - Jerit Atiku
[Intro] Em C D Em [Verse] Em C aku loro ati ditinggal kekasih D Em gampange kowe ngucap pergi Em C aku loro ati ditinggal kekasih D
Arkana Band - Masih Adakah Mantan
Arkana band ( ex souqy ) masih adakah mantan [intro :] Am Dm G C E Am Dm Masih adakah mantan dalam hatimu G C Yang membuatmu tak jujur kepadaku D

32 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Piker Keri
  2. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  3. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  4. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  5. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  6. NDX A.K.A - Remukan Ati
  7. NDX A.K.A - Rajodo
  8. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  9. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  10. NDX A.K.A - Lungset
  11. NDX A.K.A - Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan
  12. NDX A.K.A - Jaran Goyang 2
  13. NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
  14. NDX A.K.A - Mawar Biru
  15. NDX A.K.A - Loro Ati
  16. Show all ..

New song in US

  1. Kovacs - It's The Weekend
  2. Twenty One Pilots - Jumpsuit
  3. Seafret - Can't Look Away
  4. Jamie N Commons - Walls
  5. Bury Tomorrow - No Less Violent
  6. Amy Shark - All Loved Up
  7. Good Charlotte - Shadowboxer
  8. IV Of Spades - In My Prison
  9. Ariana Grande - God Is A Woman
  10. Jimmie Allen - Warrior
  11. Nightly - Holding On
  12. YUNGBLUD - Kill Somebody
  13. Gareth Emery - Call To Arms
  14. Tyler Joseph - Going Down
  15. Justin Timberlake - SoulMate
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Usman
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Kelingan Mantan by NDX A.K.AUsman5
View : 586 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).