x0
Reff:
  G                  D
Dek kowe mbiyen janji karo aku
       Em
Nglakoni tresno suci
            Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
          C        D      G       Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
       Am           D            G
Netes elohku mili deres ning pipi

Int  D

Reff:
  G                  D
Dek kowe mbiyen janji karo aku ( Ngapusi!! )
       Em
Nglakoni tresno suci
            Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
          C        D      G       Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
       Am           D            G
Netes elohku mili deres ning pipi

G
Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
   D
Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Em
Kelingan awale kita ketemu di sana
Bm
Berduaan bermesraan, canda dan tawa
C          D                     G
Sumpah janji tresno iki karo kowe
      Em                      Am
Mugo wae iso langgeng sak lawase
                      D
Ati kangmas nyaman kaleh panjenengan
G
Mugo wae tresnoku ra dadi kenangan

Reff:
  G                  D
Dek kowe mbiyen janji karo aku ( Ngapusi!! )
       Em
Nglakoni tresno suci
            Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
          C        D      G       Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
       Am           D            G
Netes elohku mili deres ning pipi

G
Opo iki bukti katresnanmu marang aku
  D
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Em
Rodo suwe wes sesasi ora ngabari
Bm
Aku bingung kudu goleki kowe ning ngendi
C        D                      G
Yoweslah mungkin iki pancen dalane
     Em                      Am
Ati iki mung iso ngampet lorone
                      D
Bakal tak kenang jenenGmu ning masa laluku
G
Senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

[Reff female]
  G                D
Mas pangapurane kanggo awakku
      Em                      Bm
Mergane tresno iki tak direstui ibuku
        C         D      G        Em
Aku mblenjani janji cinta kita ini
      Am         D           G
Lilakno aku kanthi ikhlas ati

Reff:
  G                  D
Dek kowe mbiyen janji karo aku ( Ngapusi!! )
       Em
Nglakoni tresno suci
            Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
          C        D      G       Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
       Am           D            G
Netes elohku mili deres ning pipi
xClose Ad

has been published since 1 year ago

Add to Favorite

Related chords!

ILUX - Gagal Move On Kangen Mantan
capo: di fret 1[intro]G[verse] CAku mung kangen suaramuD G kangen esem lan ngguyumuEm Am suwe ra tau ketemuD G
Nidji - Sang Mantan
Gdulu aku kau pujaGdulu aku kau sayangCdulu aku sang juaraAmyang selalu engkau cintaC Dkini roda telah berputarGkini aku kau hinaGkini aku kau buangCjauh dari hidupmuAmkini
Sheila on 7 - Mantan Kekasih
[INTRO]E A E B[VERSE 1]E A E BMantan kekasih yang hilang datangE A E BUngkapkan besarnya penyesalan C#m A E BBagaimana dia meng
Didi Kempot - Nasib Tresnaku
Intro : Am Dm F E Am Am Dm F E Am F - E F - E E - F - G - G#m - AmAmSli ramu ora ngrasakke C G AmNyerine ee loro atiku uuAmNa liko kowe medhotke C
Intan Rahma - Kapten Oleng
Capo: difret 2[verse]C G tegane atimuAm Em F gawe tatu ning atiku C DmDerese eluh iki GMergo kowe le njalariC G lamise janjimuAm E
Didi Kempot - Dalan Tembus
[Intro]Em Am D G C Em Bm Em [2x] B[Verse] Em C EmMental mentul cemoro kegowo angin Am Emmanuk jalak podo ngoceh wanci enjing C
Didi Kempot - Hello Sayang
[Intro]D D7 G Em A D G D[Verse] A Dhello sayang D7 Gkepiye kowe kabarmu Ahello sayang D Gopo isih eling suaraku A Dsuwe tenan D7 Gr
Didi Kempot - Ketaman Asmoro
[Intro]Em Am Gb BEm Am C B EmB C D EmEm B C B C Em[Verse 1] B EmSaben wayah lingsir wengiE Am B Em..mripat iki..ora biso turu..Em Btansa
Didi Kempot - Aku Dudu Raja
[Intro]B G Em F# BEm F# B F#[Verse] B F# BAku pancen wong sing tuno aksoro EmOra biso nulis, ora biso moco F#Nanging ati iki isih nduwe r
Via Vallen - Jerit Atiku
[Intro]Em C D Em[Verse] Em Caku loro ati ditinggal kekasih D Emgampange kowe ngucap pergi Em Caku loro ati ditinggal kekasih D

34 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  2. NDX A.K.A - Piker Keri
  3. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  4. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  5. NDX A.K.A - Mawar Biru
  6. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  7. NDX A.K.A - Rajodo
  8. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  9. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  10. NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu
  11. NDX A.K.A - Remukan Ati
  12. NDX A.K.A - Curhatan Hati
  13. NDX A.K.A - Piwales Tresno
  14. NDX A.K.A - Lungset
  15. NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Mary Spender - Long Island City
  2. Lauren Daigle - Rescue
  3. Tribo da Periferia - Nosso Plano
  4. Nafe Smallz ft. Yxng Bane - Fake Love
  5. Marshmello ft. Kane Brown - One Thing Right
  6. Bazzi - I.F.L.Y.
  7. Alycia Marie - Thunder
  8. Ali Gatie - it's You
  9. Beyoncé - Spirit
  10. Faydee - Salam
  11. Goo Goo Dolls - Miracle Pill
  12. Alec Benjamin - Jesus in LA
  13. Julien Baker - The Modern Leper
  14. Jon Wolfe - Some Ol' Bar in the 90s
  15. La Pegatina - Saber que tú
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Usman
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
View : 1302 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).