Kelingan Mantan CHORDS by NDX A.K.A

x0
Reff:
  G                  D
Dek kowe mbiyen janji karo aku
       Em
Nglakoni tresno suci
            Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
          C        D      G       Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
       Am           D            G
Netes elohku mili deres ning pipi

Int  D

Reff:
  G                  D
Dek kowe mbiyen janji karo aku ( Ngapusi!! )
       Em
Nglakoni tresno suci
            Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
          C        D      G       Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
       Am           D            G
Netes elohku mili deres ning pipi

G
Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
   D
Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Em
Kelingan awale kita ketemu di sana
Bm
Berduaan bermesraan, canda dan tawa
C          D                     G
Sumpah janji tresno iki karo kowe
      Em                      Am
Mugo wae iso langgeng sak lawase
                      D
Ati kangmas nyaman kaleh panjenengan
G
Mugo wae tresnoku ra dadi kenangan

Reff:
  G                  D
Dek kowe mbiyen janji karo aku ( Ngapusi!! )
       Em
Nglakoni tresno suci
            Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
          C        D      G       Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
       Am           D            G
Netes elohku mili deres ning pipi

G
Opo iki bukti katresnanmu marang aku
  D
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Em
Rodo suwe wes sesasi ora ngabari
Bm
Aku bingung kudu goleki kowe ning ngendi
C        D                      G
Yoweslah mungkin iki pancen dalane
     Em                      Am
Ati iki mung iso ngampet lorone
                      D
Bakal tak kenang jenenGmu ning masa laluku
G
Senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

[Reff female]
  G                D
Mas pangapurane kanggo awakku
      Em                      Bm
Mergane tresno iki tak direstui ibuku
        C         D      G        Em
Aku mblenjani janji cinta kita ini
      Am         D           G
Lilakno aku kanthi ikhlas ati

Reff:
  G                  D
Dek kowe mbiyen janji karo aku ( Ngapusi!! )
       Em
Nglakoni tresno suci
            Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
          C        D      G       Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
       Am           D            G
Netes elohku mili deres ning pipi
xClose Ad

Published : 2017-10-20 09:19:26

Related chords!

Nidji - Sang Mantan
Gdulu aku kau pujaGdulu aku kau sayangCdulu aku sang juaraAmyang selalu engkau cintaC Dkini roda telah berputarGkini aku kau hinaGkini aku kau buangCjauh dari hidupmuAmkini
Sheila on 7 - Mantan Kekasih
[INTRO]E A E B[VERSE 1]E A E BMantan kekasih yang hilang datangE A E BUngkapkan besarnya penyesalan C#m A E BBagaimana dia meng
Didi Kempot - Nasib Tresnaku
Intro : Am Dm F E Am Am Dm F E Am F - E F - E E - F - G - G#m - AmAmSli ramu ora ngrasakke C G AmNyerine ee loro atiku uuAmNa liko kowe medhotke C
Intan Rahma - Kapten Oleng
Capo: difret 2[verse]C G tegane atimuAm Em F gawe tatu ning atiku C DmDerese eluh iki GMergo kowe le njalariC G lamise janjimuAm E
Didi Kempot - Dalan Tembus
[Intro]Em Am D G C Em Bm Em [2x] B[Verse] Em C EmMental mentul cemoro kegowo angin Am Emmanuk jalak podo ngoceh wanci enjing C
Didi Kempot - Hello Sayang
[Intro]D D7 G Em A D G D[Verse] A Dhello sayang D7 Gkepiye kowe kabarmu Ahello sayang D Gopo isih eling suaraku A Dsuwe tenan D7 Gr
Didi Kempot - Ketaman Asmoro
[Intro]Em Am Gb BEm Am C B EmB C D EmEm B C B C Em[Verse 1] B EmSaben wayah lingsir wengiE Am B Em..mripat iki..ora biso turu..Em Btansa
Didi Kempot - Aku Dudu Raja
[Intro]B G Em F# BEm F# B F#[Verse] B F# BAku pancen wong sing tuno aksoro EmOra biso nulis, ora biso moco F#Nanging ati iki isih nduwe r
Via Vallen - Jerit Atiku
[Intro]Em C D Em[Verse] Em Caku loro ati ditinggal kekasih D Emgampange kowe ngucap pergi Em Caku loro ati ditinggal kekasih D
Arkana Band - Masih Adakah Mantan
Arkana band ( ex souqy ) masih adakah mantan[intro :]Am Dm G C EAm DmMasih adakah mantan dalam hatimuG CYang membuatmu tak jujur kepadakuD

32 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  2. NDX A.K.A - Piker Keri
  3. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  4. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  5. NDX A.K.A - Rajodo
  6. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  7. NDX A.K.A - Mawar Biru
  8. NDX A.K.A - Remukan Ati
  9. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  10. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  11. NDX A.K.A - Lungset
  12. NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu
  13. NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
  14. NDX A.K.A - Jaran Goyang 2
  15. NDX A.K.A - Piwales Tresno
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Raheem DeVaughn - Don't Come Easy
  2. Engelbert Humperdinck - Silent Night
  3. Keith Sweat - Boomerang
  4. Maggie Rogers - Light On
  5. Richard Ashcroft - That's When I Feel It
  6. You Me At Six - Straight To My Head
  7. Twenty One Pilots - Bandito
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Usman
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Kelingan Mantan by NDX A.K.AUsman5
View : 819 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).