x0
NDX AKA Profile

About NDX A.K.A

NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).
Reff:
  G                  D
Dek kowe mbiyen janji karo aku
       Em
Nglakoni tresno suci
            Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
          C        D      G       Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
       Am           D            G
Netes elohku mili deres ning pipi

Int  D

Reff:
  G                  D
Dek kowe mbiyen janji karo aku ( Ngapusi!! )
       Em
Nglakoni tresno suci
            Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
          C        D      G       Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
       Am           D            G
Netes elohku mili deres ning pipi

G
Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
   D
Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Em
Kelingan awale kita ketemu di sana
Bm
Berduaan bermesraan, canda dan tawa
C          D                     G
Sumpah janji tresno iki karo kowe
      Em                      Am
Mugo wae iso langgeng sak lawase
                      D
Ati kangmas nyaman kaleh panjenengan
G
Mugo wae tresnoku ra dadi kenangan

Reff:
  G                  D
Dek kowe mbiyen janji karo aku ( Ngapusi!! )
       Em
Nglakoni tresno suci
            Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
          C        D      G       Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
       Am           D            G
Netes elohku mili deres ning pipi

G
Opo iki bukti katresnanmu marang aku
  D
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Em
Rodo suwe wes sesasi ora ngabari
Bm
Aku bingung kudu goleki kowe ning ngendi
C        D                      G
Yoweslah mungkin iki pancen dalane
     Em                      Am
Ati iki mung iso ngampet lorone
                      D
Bakal tak kenang jenenGmu ning masa laluku
G
Senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

[Reff female]
  G                D
Mas pangapurane kanggo awakku
      Em                      Bm
Mergane tresno iki tak direstui ibuku
        C         D      G        Em
Aku mblenjani janji cinta kita ini
      Am         D           G
Lilakno aku kanthi ikhlas ati

Reff:
  G                  D
Dek kowe mbiyen janji karo aku ( Ngapusi!! )
       Em
Nglakoni tresno suci
            Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
          C        D      G       Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
       Am           D            G
Netes elohku mili deres ning pipi
xClose Ad

has been published since 2 years ago

Please Rate this chord:

Rating: 5/5 of 1 Votes

Add to Favorite

Related chords!

ILUX - Gagal Move On Kangen Mantan
chordband image relatedcapo: di fret 1 [intro] G [verse] C Aku mung kangen suaramu D G kangen esem lan ngguyumu Em Am suwe ra tau ketemu D G
iLux - RaJodo 3
chordband image relatedcapo: 1st fret [intro] F C Dm Am Bb F Gm C F [chorus] F C Pacaran karo aku Dm Am Rabine ro koncoku Bb F Teririsnya hatiku Gm C Nerimo undanganmu
Nidji - Sang Mantan
chordband image related G dulu aku kau puja G dulu aku kau sayang C dulu aku sang juara Am yang selalu engkau cinta C D kini roda telah berputar G kini aku kau hina G kini aku kau buang C jauh dari hidupmu Am kini
Sheila on 7 - Mantan Kekasih
chordband image related[INTRO] E A E B [VERSE 1] E A E B Mantan kekasih yang hilang datang E A E B Ungkapkan besarnya penyesalan C#m A E B Bagaimana dia meng
Didi Kempot - Nasib Tresnaku
chordband image relatedIntro : Am Dm F E Am Am Dm F E Am F - E F - E E - F - G - G#m - Am Am Sli ramu ora ngrasakke C G Am Nyerine ee loro atiku uu Am Na liko kowe medhotke C
Intan Rahma - Kapten Oleng
chordband image relatedCapo: difret 2 [verse] C G tegane atimu Am Em F gawe tatu ning atiku C Dm Derese eluh iki G Mergo kowe le njalari C G lamise janjimu Am E
Didi Kempot - Dalan Tembus
chordband image related[Intro] Em Am D G C Em Bm Em [2x] B [Verse] Em C Em Mental mentul cemoro kegowo angin Am Em manuk jalak podo ngoceh wanci enjing C
Didi Kempot - Hello Sayang
chordband image related[Intro] D D7 G Em A D G D [Verse] A D hello sayang D7 G kepiye kowe kabarmu A hello sayang D G opo isih eling suaraku A D suwe tenan D7 G r
Didi Kempot - Ketaman Asmoro
chordband image related[Intro] Em Am Gb B Em Am C B Em B C D Em Em B C B C Em [Verse 1] B Em Saben wayah lingsir wengi E Am B Em ..mripat iki..ora biso turu.. Em B tansa
Didi Kempot - Aku Dudu Raja
chordband image related[Intro] B G Em F# B Em F# B F# [Verse] B F# B Aku pancen wong sing tuno aksoro Em Ora biso nulis, ora biso moco F# Nanging ati iki isih nduwe r

34 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  2. NDX A.K.A - Mawar Biru
  3. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  4. NDX A.K.A - Piker Keri
  5. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  6. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  7. NDX A.K.A - Rajodo
  8. NDX A.K.A - Curhatan Hati
  9. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  10. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  11. NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu
  12. NDX A.K.A - Remukan Ati
  13. NDX AKA - Pamit Kerjo
  14. NDX A.K.A - Lungset
  15. NDX A.K.A - Tresno Saklawase
  16. Show all ..

Author : Usman
Edit this post

View : 1449 times