Kelingan Tresnane CHORDS by Via Vallen

x0
Start Scrollx
Trying a chord without having to shift a page
Judul: Kelingan Tresnane ( Teringat Cintanya )
Penyanyi: Via Vallen
Released: 2017

[Intro x2 :] G Em Am D

G                          Em
Ayeme yen kelingan marang sliramu
      Am                      D
Manis esem mu kebayang saben wektu
    G                        Em
Nangeng kabeh kuwi mung dadi kenanganku
      Am                         D
Mung iso tak bayangke ning njero anganku

[Reff :]
            G
  Nek soyo tak eleng eleng
           Em
  Ono wong liyo mbok sandeng
        Am                    D
  Saben wengi aku mung iso nangisi

            G
  Nek coba tak lalekake
        Em
  Ati isih tresno rasane
      Am                      D
  Yen kelingan atiku saking larane

[Rap :]
G
Naliko kelingan ndek jaman semono
Em
Kowe ngucap tresno nanging mbok tinggal lungo
Am
Opo kurangku iki opo salahku iki
D
Nganti kowe tego ninggalke kabeh janji

G
Tresnoku iki tulus sak jroning ati
Em
Nanging opo malah kowe ninggalake
Am
Ninggalake tresnaku sing tak rasakke
D
Opo kabeh janjimu kuwi mung ono lambe

G                       Em
Opo kabeh iki wis dadi takdire
      Am                       D
Tresnamu nggo aku mung cukup semene
G                         Em
Aku nengkene wis coba nglalekke
       Am                   D
Malah tansoyo kelingan karo kowe

[Reff :]
            G
  Nek soyo tak eleng eleng
           Em
  Ono wong liyo mbok sandeng
        Am                    D
  Saben wengi aku mung iso nangisi

            G
  Nek coba tak lalekake
        Em
  Ati isih tresno rasane
      Am                      D
  Yen kelingan atiku saking larane

G                Em
Kepiye yen kuwi wis takdire
Am                 D
Aku karo kowe pisah tekan semene

[Reff :]
            G
  Nek soyo tak eleng eleng
           Em
  Ono wong liyo mbok sandeng
        Am                    D
  Saben wengi aku mung iso nangisi

            G
  Nek coba tak lalekake
        Em
  Ati isih tresno rasane
      Am                      D
  Yen kelingan atiku saking larane

            G
  Nek soyo tak eleng eleng
           Em
  Ono wong liyo mbok sandeng
        Am                    D
  Saben wengi aku mung iso nangisi

            G
  Nek coba tak lalekake
        Em
  Ati isih tresno rasane
      Am                      D
  Yen kelingan atiku saking larane

            G
  Nek soyo tak eleng eleng
           Em
  Ono wong liyo mbok sandeng
        Am                    D
  Saben wengi aku mung iso nangisi

            G
  Nek coba tak lalekake
        Em
  Ati isih tresno rasane
      Am                      D
  Yen kelingan atiku saking larane

[Outro :] G

Makna terjemahan untuk lagu ini adalah:
Sakit hati karena sang kekasih berpaling dengan yang lain.
Belum bisa merelakan karena masih sayang dan mempertanyakan akan kesungguhan janji yang pernah terucap dulu.
xClose Ad

Published : 2017-10-24 05:21:07

Add Video

  • The video contents may contain samples of the tabs, guides or recording of the singer!
  • Videos that are out of-topic will be removed!

Related chords!

Via Vallen - Tresnane Wong Kere
[intro :]Am Em F CAm Em F GC G Am Em F C G[verse :] C GKowe sing ono kadohan, Am EmKangenku ora karuan F CSaben dino tansah kelingan, Dm
NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
Intro : Am G Am… Am G C… Dm E Am…[verse]Am G Am… Atiku rasane loro FNyawang kowe G CRabi ro wong liyoC G Am… Nangis
Didi Kempot - Nasib Tresnaku
Intro : Am Dm F E Am Am Dm F E Am F - E F - E E - F - G - G#m - AmAmSli ramu ora ngrasakke C G AmNyerine ee loro atiku uuAmNa liko kowe medhotke C
Intan Rahma - Kapten Oleng
Capo: difret 2[verse]C G tegane atimuAm Em F gawe tatu ning atiku C DmDerese eluh iki GMergo kowe le njalariC G lamise janjimuAm E
Didi Kempot - Dalan Tembus
[Intro]Em Am D G C Em Bm Em [2x] B[Verse] Em C EmMental mentul cemoro kegowo angin Am Emmanuk jalak podo ngoceh wanci enjing C
Didi Kempot - Hello Sayang
[Intro]D D7 G Em A D G D[Verse] A Dhello sayang D7 Gkepiye kowe kabarmu Ahello sayang D Gopo isih eling suaraku A Dsuwe tenan D7 Gr
Didi Kempot - Pancen Jodo
[Intro]C Am Dm G C G[Verse] COpo wis garise Am Dmyen aku bakal urip karo kowe DmSanajan kerep tukaran G C Gnanging ati ra nate
Didi Kempot - Ilang Tresnane
[Intro]G D C D G[Verse] G BmTak trima trimake C DYen pancen ngono karepe G BmTenane batinkuC DOra nglila ake[Chorus]Em BmNing nyata
Didi Kempot - Luntur
[Intro]Dm A Dm A[Verse]A DmYen luntur ro wenterane Gm DmOra koyo yen luntur tresnane ATekan-tekane atine Bb AKoyo-k
Didi Kempot - Ketaman Asmoro
[Intro]Em Am Gb BEm Am C B EmB C D EmEm B C B C Em[Verse 1] B EmSaben wayah lingsir wengiE Am B Em..mripat iki..ora biso turu..Em Btansa

49 chords by this band!

  1. Via Vallen - Ora Masalah
  2. Via Vallen - Bagai Langit Dan Bumi
  3. Via Vallen - Pacarmu Sanjipak
  4. Via Vallen - Bojoku Galak
  5. Via Vallen - Sayang
  6. Via Vallen - Tak Bisa Memiliki
  7. Via Vallen - Atiku Ajur
  8. Via Vallen - Kedanan
  9. Via Vallen - Marai Cemburu
  10. Via Vallen - Emong
  11. Via Vallen - Stel Kendo
  12. Via Vallen - Jerit Atiku
  13. Via Vallen - Gregesi
  14. Via Vallen - Sayang 3
  15. Via Vallen - Lilo
  16. Show all ..

New song in US

  1. Evalyn - Angels
  2. Cowboy Junkies - Missing Children
  3. Imagine Dragons - Natural
  4. Tyler Ward - Your Instagram
  5. Kovacs - It's The Weekend
  6. Twenty One Pilots - Jumpsuit
  7. Seafret - Can't Look Away
  8. Jamie N Commons - Walls
  9. Bury Tomorrow - No Less Violent
  10. Amy Shark - All Loved Up
  11. Good Charlotte - Shadowboxer
  12. IV Of Spades - In My Prison
  13. Ariana Grande - God Is A Woman
  14. Jimmie Allen - Warrior
  15. Nightly - Holding On
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Torest
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Kelingan Tresnane by Via VallenTorest5
View : 740 times

About Via Vallen

Via Vallen songs
Maulidia Octavia atau lebih dikenal dengan nama Via Vallen (lahir di Surabaya, 1 Oktober 1990) adalah seorang penyanyi dangdut berkebangsaan Indonesia. Via telah memulai karier di dunia menyanyi sejak umur 15 tahun, atau sejak duduk di kelas 2 SMP. Via hobi bernyanyi sejak kelas 5 SD dan mengikuti manggung bersama ayahnya yang seorang musisi dangdut, cuma masih di hitung sebagai penyanyi yang sedang belajar. Namun jauh sebelum terjun ke musik dangdut, Via sendiri lebih tertarik dengan musik-musik pop. Perlahan, ia pun mulai diarahkan ke jalur dangdut oleh kedua orang tuanya yang kebetulan ayahnya juga seorang musisi dangdut.