x0
Via Vallen Profile

About Via Vallen

Maulidia Octavia atau lebih dikenal dengan nama Via Vallen (lahir di Surabaya, 1 Oktober 1990) adalah seorang penyanyi dangdut berkebangsaan Indonesia. Via telah memulai karier di dunia menyanyi sejak umur 15 tahun, atau sejak duduk di kelas 2 SMP. Via hobi bernyanyi sejak kelas 5 SD dan mengikuti manggung bersama ayahnya yang seorang musisi dangdut, cuma masih di hitung sebagai penyanyi yang sedang belajar. Namun jauh sebelum terjun ke musik dangdut, Via sendiri lebih tertarik dengan musik-musik pop. Perlahan, ia pun mulai diarahkan ke jalur dangdut oleh kedua orang tuanya yang kebetulan ayahnya juga seorang musisi dangdut.

Remove translated

no capo!

[intro]

C Em F G
C Em F G C

[verse]

C
Wes ra no roso tresno sudah gak ada rasa cinta
          F
Wes ilang roso sayang sudah hilang rasa sayang
      G
Neng ati iki di hati ini
            C
Kanggo sliramu untuk dirimu

         C
Wes suwe dilakoni sudah lama dilakukan
          F
Wong loro andum tresno rasa sakit membagi cinta
          G
Nanging dadine tapi jadinya
            C
Kok koyo ngene kok kayak gini

[bridge]

        F         C
Oh kangmas ojo loro atimu oh kangmas jangan sakit hatimu
        F
Oh kangmas aku ra biso oh kangmas aku gak bisa
       G
Tresno karo sliramu cinta dengan dirimu

[chorus]

    C                      Em
Ati iki koyo koyo wes mati roso hati ini seperti sudah mati rasa
                   F
Tresnoku marang sliramu cintaku kepada dirimu
                      G
Mung kanggo seneng atimu hanya untuk bahagiakan hatimu
                C
Ora iso ilang roso gak bisa hilang rasa
                        Em
Tresnoku sing isih isih ono cintaku yang masih ada
                F
Ora iso tak wenehake gak bisa aku berikan
                        G
Mengko wektu sing nento'ke nanti waktu yang menentukan

        C
Oh kangmas oh kangmas
                    Em
Atiku rasane mati roso hatiku rasanya mati rasa
                 F
Aku wes ra biso tresno aku udah gak bisa cinta
            G         ( C )
Marang sliramu, oh kangmas kepada dirimu, oh kangmas

[instrumental]

C Em F G
C Em F G C

[verse]

         C
Wes suwe dilakoni sudah lama dilakukan
          F
Wong loro andum tresno rasa sakit membagi cinta
          G
Nanging dadine tapi jadinya
            C
Kok koyo ngene kok kayak gini

[bridge]

        F         C
Oh kangmas ojo loro atimu oh kangmas jangan sakit hatimu
        F
Oh kangmas aku ra biso oh kangmas aku gak bisa
       G
Tresno karo sliramu cinta dengan dirimu

[chorus]

    C                      Em
Ati iki koyo koyo wes mati roso hati ini seperti sudah mati rasa
                   F
Tresnoku marang sliramu cintaku kepada dirimu
                      G
Mung kanggo seneng atimu hanya untuk bahagiakan hatimu
                C
Ora iso ilang roso gak bisa hilang rasa
                        Em
Tresnoku sing isih isih ono cintaku yang masih ada
                F
Ora iso tak wenehake gak bisa aku berikan
                        G
Mengko wektu sing nento'ke nanti waktu yang menentukan

        C
Oh kangmas oh kangmas
                    Em
Atiku rasane mati roso hatiku rasanya mati rasa
                 F
Aku wes ra biso tresno aku udah gak bisa cinta
            G         ( C )
Marang sliramu, oh kangmas kepada dirimu, oh kangmas

[outro]

C Em F G - C

has been published since 2 years agoLast update : 2020-07-05 15:44:25

Please Rate this chord:

Rating: 5/5 of 1 Votes

Add to Favorite

Berikan pendapat kamu tentang kunci gitar diatas lewat kolom komentar berikut. Beri tahu kami jika ada chord atau lirik yang tidak tepat, dengan segera kami akan memperbaikinya.

Related chords!

Chords Vita Kdi - Aku Kudu Piye
chordband image relatedIntro : C - Bm - Am - G - F G C Reff: C Em Tresnoku mung dinggo sliramu Am Em Sing tak sayang ning atiku F G
Chords Pendhoza - Ninggal Janji
chordband image relatedIntro : Em D C C - Em Em D D Em Em D D Em Em D dulu… begitu indah D Em saat… kau bersamaku Em D dulu… begitu mesra D Em saat
Chords Nella Kharisma - Mati Roso
chordband image related[Intro :] Dm C Gm Dm Dm C A# Dm Dm C mati rosoku nyang sliramu Gm Dm kaku ra koyo mbiyene Dm C ketutup mendung noring sukmo A# C Dm meten
Chords NDX A.K.A - Tresno Suciku
chordband image related[Intro :] C G Am G C Mung kowe tresnoku G kowe neng atiku Am sak lawase uripku G sliramu sing neng atiku [Reff:] C Aku sik saiki G mung tresno karo slriramu
Chords NDX A.K.A - Tresno Saklawase
chordband image related[Intro :] G Bm Em C D G D… [Reff:] G Bm Ra… bakalan tak lalekke Em C kenanganku karo kowe D yo mung siji sing tak karepke G Bm da… dio
Chords Nella Kharisma - Lewung
chordband image related[Intro :] Am Em Am C F Am Am Dadi lewung atiku.. Em Nalikane sepisan ketemu.. Am Wong bagus dadi laku.. C Em Nggodha ati rinten siang dalu..
Chords Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo
chordband image related[Intro :] A E F#m C#m D A E A E bebasan nunggu mongso rendeng F#m C#m anggonku le ngenteni kowe D A wis ono sesasi D E genep dino iki A
Chords NDX A.K.A - Remukan Ati
chordband image related[Intro :] E B A B E B [Verse :] E B dek rungokno jerit tangise ati iki A E B nggreges ra karuan jebul sliramu mblenjani E
Chords Tasya Rosmala - Sing Biso Ngancani
chordband image related[intro :] Em Am D G C Am B Em [verse :] Em Sun sing percoyo D Welas riko wes sing ono Am Sun cubo ngikhlasno Em Malah mili banyu moto B Sun sing kuat nyonggo C Roso lo
Chords NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
chordband image relatedReff: Am Dm Karepmu piye tak umbar wae G C Ra kuat rasane F Biyen ngono saiki ngene E Opo mergo aku kere Am Dm Roso sayangku ra bak
Chords NDX A.K.A - Tresno Sing Nyoto
chordband image relatedIntro : E - Am Em F E Am Em teko banyu langit, ngayemke ati F E netes eluh iki, ngelingi dek wingi Am Em roso sing tak jogo, ora bakal lungo F

64 chords by:
Via Vallen

  1. CHORD Ora Masalah
  2. CHORD Bagai Langit Dan Bumi
  3. CHORD Sayang
  4. CHORD Tibo Mburi
  5. CHORD Pacarmu Sanjipak
  6. CHORD Bojoku Galak
  7. CHORD Meraih Bintang
  8. CHORD Tak Bisa Memiliki
  9. CHORD Kal Ho Na Ho
  10. CHORD Marai Cemburu
  11. CHORD Kedanan
  12. CHORD Lali Rasane Tresno
  13. CHORD Kalah Cepet
  14. CHORD Atiku Ajur
  15. CHORD Ayah
  16. CHORD Emong
  17. CHORD Konco Turu
  18. CHORD Stel Kendo
  19. CHORD Cerita Anak Jalanan
  20. CHORD Jerit Atiku
  21. CHORD Gregesi
  22. CHORD Sayang 3
  23. CHORD Lilo
  24. CHORD Bila Cinta Didusta
  25. CHORD Aisyah Istri Rasulullah
  26. CHORD Kelingan Tresnane
  27. CHORD Sudah Cukup Sudah
  28. CHORD Sempurnakan Langkahku ACOUSTIC
  29. CHORD Pokoke Kowe
  30. CHORD Sunset Di Tanah Anarki
  31. CHORD Bojomu Turahanku
  32. CHORD Panyuwunku
  33. CHORD Penak Jamanku
  34. CHORD Aku Mati Roso
  35. CHORD Tresnane Wong Kere
  36. CHORD Jamus
  37. CHORD Perfect
  38. CHORD Pantai Papuma Dadi Kenangan
  39. CHORD Kekasih Bayangan
  40. CHORD Sakit Sakit Hatiku
  41. CHORD Kebacut Baper
  42. CHORD Kangen Ati
  43. CHORD Opo Gunane
  44. CHORD Lepas Tanpa Kata
  45. CHORD Saat Indah Bersamamu
  46. CHORD Kabut Putih
  47. CHORD Lara Hati
  48. CHORD Tresno Tekane Mati
  49. CHORD Satu Cinta
  50. CHORD Cinta Kurang Gizi
  51. CHORD Kebahagiaan Seperti Mimpi
  52. CHORD Tak Bisa
  53. CHORD Cinta Sehidup Semati
  54. CHORD 100 Salah
  55. CHORD Ngeliyo
  56. CHORD Jaga Dirimu
  57. CHORD Salah Apa Aku
  58. CHORD Mimpi
  59. CHORD Bro
  60. CHORD Cinta Terindah
  61. CHORD Tanpamu Ku Tak Bisa
  62. CHORD Akhir Cinta
  63. CHORD Jangan Kau Menangis
  64. CHORD Tiwas Tresno
About ChordBand.com
Situs yang mengusung tema musik ini dibuat pada tahun 2016 dan bermarkas di Indonesia. Anda dapat mencari chord dan lirik untuk lagu yang tidak terbatas jumlahnya disitus ini. Kunci gitar dan ukulele kami terkadang agak sulit dipahami karena masih original, namun kami ciptakan TOOLS "transpose" untuk merubahnya ke versi dasar agar lebih mudah bagi pemula yang ingin belajar tab not gitar.

Author : PutryCempaka
Edit this post

View : 1207 times