Aku Mati Roso CHORDS by Via Vallen

x0
Intro : C Em F G
        C Em F G
        C

          C
wes ra no roso tresno
          F
wes ilang roso sayang
      G
neng ati iki
            C
kanggo sliramu

[verse]
         C
wes suwe dilakoni
          F
wong loro andum tresno
          G
nanging dadine
            C
kok koyo ngene

[bridge]
        F         C
oh kangmas ojo loro atimu
        F
oh kangmas aku ra biso
       G
tresno karo sliramu

Reff:
      C                      Em
  ati iki koyo koyo wes mati roso
                     F
  tresnoku marang sliramu
                        G
  mung kanggo seneng atimu
                  C
  ora iso ilang roso
                          Em
  tresnoku sing isih isih ono
                  F
  ora iso tak wenehake
                          G
  mengko wektu sing nento'ke

          C
  oh kangmas
                      Em
  atiku rasane mati roso
                   F
  aku wes ra biso tresno
              G         ( C )
  marang sliramu, oh kangmas

Musik : C Em F G
        C Em F G
        C

[verse]
         C
wes suwe dilakoni
          F
wong loro andum tresno
          G
nanging dadine
            C
kok koyo ngene

[bridge]
        F         C
oh kangmas ojo loro atimu
        F
oh kangmas aku ra biso
       G
tresno karo sliramu

Reff:
      C                      Em
  ati iki koyo koyo wes mati roso
                     F
  tresnoku marang sliramu
                        G
  mung kanggo seneng atimu
                  C
  ora iso ilang roso
                          Em
  tresnoku sing isih isih ono
                  F
  ora iso tak wenehake
                          G
  mengko wektu sing nento'ke

          C
  oh kangmas
                      Em
  atiku rasane mati roso
                   F
  aku wes ra biso tresno
              G         ( C )
  marang sliramu, oh kangmas

Outro : C Em F G
        C
xClose Ad

Published : 2017-10-13 18:17:45

Related chords!

Vita Kdi - Aku Kudu Piye
Intro : C - Bm - Am - G - F G CReff: C Em Tresnoku mung dinggo sliramu Am Em Sing tak sayang ning atiku F G
Pendhoza - Ninggal Janji
Intro : Em D C C - Em Em D D Em Em D D EmEm Ddulu… begitu indahD Emsaat… kau bersamakuEm Ddulu… begitu mesraD Emsaat
Nella Kharisma - Mati Roso
[Intro :] Dm C Gm Dm Dm C A# DmDm Cmati rosoku nyang sliramu Gm Dmkaku ra koyo mbiyeneDm Cketutup mendung noring sukmo A# C Dmmeten
NDX A.K.A - Tresno Suciku
[Intro :] C G Am G CMung kowe tresnoku Gkowe neng atiku Amsak lawase uripku Gsliramu sing neng atiku[Reff:] C Aku sik saiki G mung tresno karo slriramu
NDX A.K.A - Tresno Saklawase
[Intro :]G Bm Em C DG D…[Reff:] G Bm Ra… bakalan tak lalekke Em C kenanganku karo kowe D yo mung siji sing tak karepke G Bm da… dio
Nella Kharisma - Lewung
[Intro :] Am Em Am C F Am AmDadi lewung atiku.. EmNalikane sepisan ketemu.. AmWong bagus dadi laku.. C EmNggodha ati rinten siang dalu..
Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo
[Intro :] A E F#m C#m D A EA Ebebasan nunggu mongso rendengF#m C#manggonku le ngenteni kowe D Awis ono sesasiD Egenep dino ikiA
NDX A.K.A - Remukan Ati
[Intro :] E B A B E B[Verse :] E Bdek rungokno jerit tangise ati iki A E Bnggreges ra karuan jebul sliramu mblenjani E
Tasya Rosmala - Sing Biso Ngancani
[intro :]Em Am D GC Am B Em[verse :]EmSun sing percoyo DWelas riko wes sing ono AmSun cubo ngikhlasno EmMalah mili banyu moto BSun sing kuat nyonggo CRoso lo
NDX A.K.A - Tresno Sing Nyoto
Intro : E - Am Em F EAm Emteko banyu langit, ngayemke atiF Enetes eluh iki, ngelingi dek wingiAm Emroso sing tak jogo, ora bakal lungo F
NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
Reff: Am Dm Karepmu piye tak umbar wae G C Ra kuat rasane F Biyen ngono saiki ngene E Opo mergo aku kere Am Dm Roso sayangku ra bak

53 chords by this band!

  1. Via Vallen - Ora Masalah
  2. Via Vallen - Bagai Langit Dan Bumi
  3. Via Vallen - Sayang
  4. Via Vallen - Pacarmu Sanjipak
  5. Via Vallen - Bojoku Galak
  6. Via Vallen - Meraih Bintang
  7. Via Vallen - Tak Bisa Memiliki
  8. Via Vallen - Marai Cemburu
  9. Via Vallen - Atiku Ajur
  10. Via Vallen - Kedanan
  11. Via Vallen - Kalah Cepet
  12. Via Vallen - Emong
  13. Via Vallen - Stel Kendo
  14. Via Vallen - Jerit Atiku
  15. Via Vallen - Sebuah Kisah Klasik
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Reese Lansangan - The Chase
  2. The Vaccines - All My Friends Are Falling In Love
  3. Hozier - Movement
  4. Mike Stud - 21 Sadness
  5. Dido - Hurricanes
  6. Gary Numan - If We Had Known
  7. Peter Hollens - Country Roads
  8. Sade - The Big Unknown
  9. LANY - Malibu Nights
  10. Haschak Sisters - All My Money On You
  11. Kip Moore - It Ain't California
  12. Zac Brown Band - Someone I Used To Know
  13. Harry Hudson - Just Slide
  14. Brett Young - Reason To Stay
  15. Anna Clendening - Invisible
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : PutryCempaka
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Aku Mati Roso by Via VallenPutryCempaka5
View : 645 times

About Via Vallen

Via Vallen songs
Maulidia Octavia atau lebih dikenal dengan nama Via Vallen (lahir di Surabaya, 1 Oktober 1990) adalah seorang penyanyi dangdut berkebangsaan Indonesia. Via telah memulai karier di dunia menyanyi sejak umur 15 tahun, atau sejak duduk di kelas 2 SMP. Via hobi bernyanyi sejak kelas 5 SD dan mengikuti manggung bersama ayahnya yang seorang musisi dangdut, cuma masih di hitung sebagai penyanyi yang sedang belajar. Namun jauh sebelum terjun ke musik dangdut, Via sendiri lebih tertarik dengan musik-musik pop. Perlahan, ia pun mulai diarahkan ke jalur dangdut oleh kedua orang tuanya yang kebetulan ayahnya juga seorang musisi dangdut.