Contact About Blog

Chord Gitar Dasar Sasya Arkhisna - Rasah Bali

CHORDS For

Transpose

chordband » Sasya Arkhisna » Rasah Bali

capo: 2nd fret
[intro]
C Em F C
[verse (1)]
C  opo oGra ngerti-F- roso aCti iki
mbiFyen kowe taGu ngelaraCni
C  tatu uGwis mari-F- ora arep mCbaleni
niFmas aku uGwis ora suCdi
[verse (2)]
C  wis sabenGdinane-F- mung mikirCke kowe
merFgo aku duGrung iso liClo
C  aku ngaGku salah-F- kabeh daCdi bubrah
kang Fmas jujur aGku wegah piCsah
[chorus]
F  wingi aku Gbeneran saCyang karo kowe
nanFging ngopo saGyangku
dinggo Cdolanan kowe
F  ngapuraGne aku uCwis gawe loro
saFyang tulung koGwe ojo luCngo
[interlude]
F Cm Em ADm C F G C
[verse (3)]
rungokFno kang Gmas aCku gelo
ninggalFke kowe mergo Gmilih wong liCyo
pinginFku iso baGli dadi siCji koyo wingi
salahFku ora baGkal tak baleCni
[chorus]
F  wingi aku Gbeneran saCyang karo kowe
nanFging ngopo saGyangku
dinggo Cdolanan kowe
F  ngapuraGne aku uCwis gawe loro
saFyang tulung koGwe ojo luCngo
F  critoku kaGro kowe uCwis tak rampungi
Fmas aku duGrung ikhlas
ngeCloss kabeh ini
F  cukup sewaGtes konco aCku karo kowe
ora Fsah bali aku Gwes ora suCdi
ora sFah bali aku wGes ora suFdi---C--

About ChordBand.com

Situs yang mengusung tema musik ini dibuat pada tahun 2016 dan bermarkas di Indonesia. Anda dapat mencari chord dan lirik untuk lagu yang tidak terbatas jumlahnya disitus ini. Kunci gitar dan ukulele kami terkadang agak sulit dipahami karena masih original, namun kami ciptakan TOOLS "transpose" untuk merubahnya ke versi dasar agar lebih mudah bagi pemula yang ingin belajar tab not gitar.

About Sasya Arkhisna

Biodata is not yet available.

6 chords by Sasya Arkhisna

  1. CHORD Rasah Bali
  2. CHORD Care Bebek
  3. CHORD Midua Cinta
  4. CHORD Hatiku Bagai Emas Permata
  5. CHORD Rela
  6. CHORD Ojo Njaluk Pegat

FAQ

TIPs

If you like this content, you can quickly find it back on google by typing chordband rasah bali »Try now!

No Comments

Author: Panji Prasetyo

Published: 1 year ago

View: 72.787 times

Reaction:

55
44
33
22
11
5/5 of 17 Votes