x0
Pendhoza Profile

About Pendhoza

Pendhoza YK adalah grub musik bergenre hip hop dangdut berasal dari Imogiri Bantul D.I.Yogyakarta. Pendhoza resmi berdiri pada 14 juni 2016 di Yogyakarta dengan dua personil yaitu sandios dan lewunk.
Intro : Em D C C - Em
        Em D D Em
        Em D D Em

Em            D
dulu… begitu indah
D               Em
saat… kau bersamaku
Em            D
dulu… begitu mesra
D                Em
saat… kau di sampingku

             Am
namun semua itu pupus hilang
                Em
dan tak tersisa lagi
                Am
janji yang kau ucap dulu itu
                B
tinggalah kenangan

Reff:
   Em                    D
  aku mbyen wes tau dadi bojomu
      D                      Em
  nanging opo kowe ninggalke awakku
   Em                       D
  opo pancen tresnamu ra cukup siji
    D                       Em
  kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

#Rap I#
Em
jarene ra mblenjani jebul nyatane endi
D
lungo ara bali - bali malah ninggalke janji
C
opo wes ra kelingan karo awakku iki
B
sing mbyen tok tresnani roso tekane mati

Em
yen ngono cen pengenmu ngomong o terus terang
D
rausah gawe coro medotke sesambungan
C
nek wes cukup semene anggonmu le bebrayan
B
kabeh tak pupus wae timbang ngrusak pikiran

Reff:
   Em                    D
  aku mbyen wes tau dadi bojomu
      D                      Em
  nanging opo kowe ninggalke awakku
   Em                       D
  opo pancen tresnamu ra cukup siji
    D                       Em
  kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

#Rap II#
Em
yen kabeh mau salahku aku njaluk ngapura
D
opo koe lungo mergo aku ra sugeh bondo
C
omonganmu polah tingkahmu ratau ngajeni aku
B
sak kepenake dewe awakmu gawe loro atiku

Em
opo iki garise aku ro kowe pisah
D
wes wegah gagas wanito sing gawe urepku bubrah
C
saiki aku kudu moveon nglalekke alon - alon
B
mugo oleh gantine kui bakal kelakon

Reff:
   Em                    D
  aku mbyen wes tau dadi bojomu
      D                      Em
  nanging opo kowe ninggalke awakku
   Em                       D
  opo pancen tresnamu ra cukup siji
    D                       Em
  kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

   Em                    D
  aku mbyen wes tau dadi bojomu
      D                      Em
  nanging opo kowe ninggalke awakku
   Em                       D
  opo pancen tresnamu ra cukup siji
    D                       Em
  kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji
xClose Ad

has been published since 2 years ago

Please Rate this chord:

Rating: 5/5 of 1 Votes

Add to Favorite

Related chords!

NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
chordband image relatedIntro : Am G Am… Am G C… Dm E Am… [verse] Am G Am … Atiku rasane loro F Nyawang kowe G C Rabi ro wong liyo C G Am … Nangis
Didi Kempot - Janji Palsu
chordband image related[Intro] C D Bm Em Am D G C D Bm Em Am A D D [Verse] G Em kuping iki durung sudo rungu C D G isih krungu malah tekan atiku Am G naliko kowe nguc
Via Vallen - Jerit Atiku
chordband image related[Intro] Em C D Em [Verse] Em C aku loro ati ditinggal kekasih D Em gampange kowe ngucap pergi Em C aku loro ati ditinggal kekasih D
Nella Kharisma - Ditinggal Rabi
chordband image related[Intro :] Em D Em Em D G Am B Em Em D Em Atiku rasane loro C D G Nyawang kowe rabi karo wong liyo G D Em nangis getih eluhku Bm C Remuk aj
NDX A.K.A - Tresno Suciku
chordband image related[Intro :] C G Am G C Mung kowe tresnoku G kowe neng atiku Am sak lawase uripku G sliramu sing neng atiku [Reff:] C Aku sik saiki G mung tresno karo slriramu
NDX A.K.A - Remukan Ati
chordband image related[Intro :] E B A B E B [Verse :] E B dek rungokno jerit tangise ati iki A E B nggreges ra karuan jebul sliramu mblenjani E
Didi Kempot - Stasiun Balapan
chordband image relatedIntro : Am Dm G C F Dm E Am Am Dm G C F Dm E Am F E F E Am ning stasiun balapan Am kuto solo sing dadi kenangan Dm E kowe karo aku naliko Am
Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji
chordband image relatedIntro : C Em F C Dm Am Dm G C G C Em Am … bebasan koyo ngenteni F G C … udaning mongso ketigo F G … snajan mung sedelok C
NDX A.K.A - Kelingan Mantan
chordband image relatedReff: G D Dek kowe mbiyen janji karo aku Em Nglakoni tresno suci Bm Kanthi ikhlas tekan mati C D G Em Neng nyatane ngapusi cidro a
NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
chordband image relatedReff: Am Dm Karepmu piye tak umbar wae G C Ra kuat rasane F Biyen ngono saiki ngene E Opo mergo aku kere Am Dm Roso sayangku ra bak

7 chords by this band!

  1. Pendhoza - Seko Opo Atimu
  2. Pendhoza - Ninggal Janji
  3. Pendhoza - Salah Paham
  4. Pendhoza - Mulut Sales
  5. Pendhoza - Getun Masa Lalu
  6. Pendhoza - Salam Mesin Kanan
  7. Pendhoza - Pokemon - Pokoke Move On

Author : Muhammad
Edit this post

View : 1640 times