Ninggal Janji CHORDS by Pendhoza

x0
Intro : Em D C C - Em
        Em D D Em
        Em D D Em

Em            D
dulu… begitu indah
D               Em
saat… kau bersamaku
Em            D
dulu… begitu mesra
D                Em
saat… kau di sampingku

             Am
namun semua itu pupus hilang
                Em
dan tak tersisa lagi
                Am
janji yang kau ucap dulu itu
                B
tinggalah kenangan

Reff:
   Em                    D
  aku mbyen wes tau dadi bojomu
      D                      Em
  nanging opo kowe ninggalke awakku
   Em                       D
  opo pancen tresnamu ra cukup siji
    D                       Em
  kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

#Rap I#
Em
jarene ra mblenjani jebul nyatane endi
D
lungo ara bali - bali malah ninggalke janji
C
opo wes ra kelingan karo awakku iki
B
sing mbyen tok tresnani roso tekane mati

Em
yen ngono cen pengenmu ngomong o terus terang
D
rausah gawe coro medotke sesambungan
C
nek wes cukup semene anggonmu le bebrayan
B
kabeh tak pupus wae timbang ngrusak pikiran

Reff:
   Em                    D
  aku mbyen wes tau dadi bojomu
      D                      Em
  nanging opo kowe ninggalke awakku
   Em                       D
  opo pancen tresnamu ra cukup siji
    D                       Em
  kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

#Rap II#
Em
yen kabeh mau salahku aku njaluk ngapura
D
opo koe lungo mergo aku ra sugeh bondo
C
omonganmu polah tingkahmu ratau ngajeni aku
B
sak kepenake dewe awakmu gawe loro atiku

Em
opo iki garise aku ro kowe pisah
D
wes wegah gagas wanito sing gawe urepku bubrah
C
saiki aku kudu moveon nglalekke alon - alon
B
mugo oleh gantine kui bakal kelakon

Reff:
   Em                    D
  aku mbyen wes tau dadi bojomu
      D                      Em
  nanging opo kowe ninggalke awakku
   Em                       D
  opo pancen tresnamu ra cukup siji
    D                       Em
  kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

   Em                    D
  aku mbyen wes tau dadi bojomu
      D                      Em
  nanging opo kowe ninggalke awakku
   Em                       D
  opo pancen tresnamu ra cukup siji
    D                       Em
  kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji
xClose Ad

Published : 2017-08-29 16:30:47

Add to Favorite

Related chords!

NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
Intro : Am G Am… Am G C… Dm E Am…[verse]Am G Am… Atiku rasane loro FNyawang kowe G CRabi ro wong liyoC G Am… Nangis
Didi Kempot - Janji Palsu
[Intro]C D Bm Em Am D GC D Bm Em Am A D D[Verse] G Emkuping iki durung sudo rungu C D Gisih krungu malah tekan atiku Am Gnaliko kowe nguc
Via Vallen - Jerit Atiku
[Intro]Em C D Em[Verse] Em Caku loro ati ditinggal kekasih D Emgampange kowe ngucap pergi Em Caku loro ati ditinggal kekasih D
Nella Kharisma - Ditinggal Rabi
[Intro :]Em D Em Em D GAm B EmEm D EmAtiku rasane loro C D GNyawang kowe rabi karo wong liyoG D Emnangis getih eluhku Bm CRemuk aj
NDX A.K.A - Tresno Suciku
[Intro :] C G Am G CMung kowe tresnoku Gkowe neng atiku Amsak lawase uripku Gsliramu sing neng atiku[Reff:] C Aku sik saiki G mung tresno karo slriramu
NDX A.K.A - Remukan Ati
[Intro :] E B A B E B[Verse :] E Bdek rungokno jerit tangise ati iki A E Bnggreges ra karuan jebul sliramu mblenjani E
Didi Kempot - Stasiun Balapan
Intro : Am Dm G C F Dm E Am Am Dm G C F Dm E Am F E F E Amning stasiun balapan Amkuto solo sing dadi kenangan Dm Ekowe karo aku naliko Am
Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji
Intro : C Em F C Dm Am Dm G C GC Em Am… bebasan koyo ngenteniF G C… udaning mongso ketigoF G… snajan mung sedelokC
NDX A.K.A - Kelingan Mantan
Reff: G D Dek kowe mbiyen janji karo aku Em Nglakoni tresno suci Bm Kanthi ikhlas tekan mati C D G Em Neng nyatane ngapusi cidro a
NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
Reff: Am Dm Karepmu piye tak umbar wae G C Ra kuat rasane F Biyen ngono saiki ngene E Opo mergo aku kere Am Dm Roso sayangku ra bak

6 chords by this band!

  1. Pendhoza - Ninggal Janji
  2. Pendhoza - Mulut Sales
  3. Pendhoza - Salah Paham
  4. Pendhoza - Getun Masa Lalu
  5. Pendhoza - Pokemon - Pokoke Move On
  6. Pendhoza - Salam Mesin Kanan

NEW UPDATE!!

  1. Mat Kerekes - One For The Wildflowers
  2. Mat Kerekes - They Appear At Night
  3. Mat Kerekes - Diamonds
  4. Mat Kerekes - Ruby
  5. Mat Kerekes - Welcome To Crystal Cres
  6. Mat Kerekes - Autumn Dress
  7. Mat Kerekes - Spider Silk
  8. Joy Williams - No Place Like You
  9. The Longshot - Kill Your Friends
  10. The Longshot - Can't Make It On Time
  11. The Longshot - I Am Rock
  12. Lee DeWyze - Night And Day
  13. Peking Duk ft. AL Wright - Ur Eyez
  14. Chris Brown - Undecided
  15. The Beaches - Snake Tongue
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Muhammad
Edit this post

View : 1348 times

About Pendhoza

Pendhoza songs
Pendhoza YK adalah grub musik bergenre hip hop dangdut berasal dari Imogiri Bantul D.I.Yogyakarta. Pendhoza resmi berdiri pada 14 juni 2016 di Yogyakarta dengan dua personil yaitu sandios dan lewunk.