Getun Masa Lalu Chords

x0
Start Scrollx
Trying a chord without having to shift a page
[Intro :]
G ...
G C D G
Em Am D G

[Reff :]
      G              C
  ketemu aku ro sliramu
         D                 G
  sing saiki dadi masa laluku
  ( ngosek - ngosek jos )
        Em                  Am
  ser - seran rasane njero atiku
           D                  G
  ora nyongko sliramu mundak ayu

      G                C
  rasane aku getun tenanan
       D                    G
  medotke sliramu wektu pacaran
  ( ngosek - ngosek jos )
        Em             Am
  kabeh mau amergo jalaran
           D                      G
  ngeboti wedokan sing dadi gondolan

   C               G
saiki aku uwes ngerti
         D              G
yen sliramu ora bakal bali
   C                  G
saiki aku cobo nglalekno
       D                       G
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

G
pancen aku tresno kowe
C
sayangku mung karo kowe
D
yo mung kowe sing neng ati
G
susah seneng tekan mati
Em
ora bakal tak tinggalke
Am
njajal mbok titeni wae
D
omonganku iki bener
G
mugo wae ora minger

G
opo enenge awakmu
C
wes melengkapi uripku
D
senajan kamu sangat lugu
G
dandan wae yo ora tau
Em
opo maneh nganggo gincu
Am
ben gawe mlinir lambemu
D
rupamu pancen polosan
G
aku coba tetep krasan

G
nanging kok godaan teko
C
aku seneng ro wong liyo
D
mergane bodine tonjo
G
bojoku tak tinggal lungo
Em
pancen atiku ra urus
Am
kepincut abrakan gembus
D
gawe aku mati alus
G
kowe saiki ra ngurus

G
getun kuwi tibo mburi
C
ora bakal tibo ngarep
D
kabeh bacut tak lakoni
G
senajan mbiyen ati karep
Em
getunku soyo tenanan
Am
yen aku nyawang dirimu
D
sing mbiyen dadi bojoku
G
saiki masa laluku

[Reff :]
      G              C
  ketemu aku ro sliramu
         D                 G
  sing saiki dadi masa laluku
  ( ngosek - ngosek jos )
        Em                  Am
  ser - seran rasane njero atiku
           D                  G
  ora nyongko sliramu mundak ayu

      G                C
  rasane aku getun tenanan
       D                    G
  medotke sliramu wektu pacaran
  ( ngosek - ngosek jos )
        Em             Am
  kabeh mau amergo jalaran
           D                      G
  ngeboti wedokan sing dadi gondolan

G
pancen kowe ayu tenan
C
bedo pas mbiyen pacaran
D
dulu ra mbejaji tenan
G
wajahmu sangat pas - pasan
Em
saiki kowe wes bedho
Am
gawe aku ngelus dodo
D
mbiyen kok tak sio - sio
G
nganti uripmu nelongso

G
sempet ketemu neng ndalan
C
aku ro kowe sliringan
D
lha kok atiku ser - seran
G
nyawang kowe sing menawan
Em
saiki piye carane
Am
aku oleh pin BBne
D
yen wes oleh njur tak invite
G
mugo wae di ACC

G
lha dilalah di ACC
C
ora nyongko bungah tenan
D
jebul malah njur di DC
G
yo tak tonpo kasuyatan
Em
mungkin kowe wes kelaran
Am
nganti kowe wegah tenan
D
karo aku sing ra mutu
G
ngarep bali neng awakmu

G
saiki wis tak ikhlasno
C
kowe nduweke wong liyo
D
aku yo mung iso pasrah
G
tak jak balen kowe wegah
Em
yo wes ra sah tak pikirke
Am
timbang aku mumet ndase
D
mending aku joget wae
G
golek lc sak ngenene

[Reff :]
      G              C
  ketemu aku ro sliramu
         D                 G
  sing saiki dadi masa laluku
  ( ngosek - ngosek jos )
        Em                  Am
  ser - seran rasane njero atiku
           D                  G
  ora nyongko sliramu mundak ayu
      G                C
  rasane aku getun tenanan
       D                    G
  medotke sliramu wektu pacaran
  ( ngosek - ngosek jos )
        Em             Am
  kabeh mau amergo jalaran
           D                      G
  ngeboti wedokan sing dadi gondolan

      G              C
  ketemu aku ro sliramu
         D                 G
  sing saiki dadi masa laluku
  ( ngosek - ngosek jos )
        Em                  Am
  ser - seran rasane njero atiku
           D                  G
  ora nyongko sliramu mundak ayu
      G                C
  rasane aku getun tenanan
       D                    G
  medotke sliramu wektu pacaran
  ( ngosek - ngosek jos )
        Em             Am
  kabeh mau amergo jalaran
           D                      G
  ngeboti wedokan sing dadi gondolan

   C             G
saiki aku uwes ngerti
         D              G
yen sliramu ora bakal bali
   C                  G
saiki aku coba nglalekno
      D                  G
moga iso seneng ro wong liyo
xClose Ad

Published : 2017-10-05 09:29:33

Add Video

  • The video contents may contain samples of the tabs, guides or recording of the singer!
  • Videos that are out of-topic will be removed!

Related Chords

  1. Setia Band - Melamun
  2. Iwan Fals - Dongeng Sebelum Tidur
  3. Iwan Fals - Ibu
  4. Iwan Fals - Wakil Rakyat
  5. Bondan Prakoso - Ekspresikan
  6. Bondan Prakoso - Tak Sempurna
  7. ADA Band - Haruskah Ku Mati
  8. Glory Of Love - Rasa Ini Tak Ada Lagi
  9. Naif - Tanpaku
  10. Merpati Band - Sendiri Dulu
  11. Peterpan - Kota Mati
  12. Peterpan - Masa Lalu Tertinggal
  13. Peterpan - Tertinggalkan Waktu
  14. NOAH - Jalani Mimpi
  15. Payung Teduh - Masa Kecilku
  16. Dash Uciha - Sempurna
  17. Dash Uciha - Bintang Yang Redup
  18. Sheila On 7 - Beruntungnya Aku
  19. Sheila On 7 - Perhatikan Rani
  20. J-Rocks - Berharap Kau Kembali

New song in US

  1. Shawn Mendes - Nervous
  2. Ben Rector - Old Friends
  3. Russ - Back To Life
  4. Five Finger Death Punch - Blue On Black
  5. Anne-Marie - Can’t I Get Your Number
  6. Priscilla Renea - Family Tree
  7. Strung Out - Duke Of Sorrow
  8. Alec Benjamin - Use Me
  9. Sam Tinnesz - Far From Home (The Raven)
  10. Jacob Sartorius - Up With It
  11. Dustin Lynch - Good Girl
  12. Michael Ray - Her World Or Mine ACOUSTIC

Author : Tarry
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Getun Masa Lalu by PendhozaTarry5
View : 367 times

About Pendhoza

Pendhoza songs
Pendhoza YK adalah grub musik bergenre hip hop dangdut berasal dari Imogiri Bantul D.I.Yogyakarta. Pendhoza resmi berdiri pada 14 juni 2016 di Yogyakarta dengan dua personil yaitu sandios dan lewunk.