Contact About Blog

Chord Gitar Dasar Pendhoza - Gampil

CHORDS For

Transpose

chordband » Pendhoza » Gampil

no capo!
[intro]
G G Em GAm D G
[verse]
tak geGmateni
ngancani sliramu pas koe lagi kelaCra-lara
di sia-siakke karo wong sing tau mbok Amsayangi
ning Dsandingku nganti ilang laGra ning atiDmu
[rapp]
Ggampil atiku loro rasane koyo di cuil
wes nyobo gemati tapi malah mbok Cantil
wingi teko neng uripku jebul mung Gmampir
ranyongko sliramu hla kok malah mliEmpir
tak akoni ora gampang ngelaleke sliraDmu
sing wes tau manggon ono neng jero atiGku
yen kon ikhlas aku ra nemu rumuDse
wayah udan sing deres malah eluh mripaEmte
[pre chorus]
nganti wis ilang Emlaramu
Am  nganti padang menBmdung ning atimu
C  padahal aku Amwis ngerti
iso ngancani ra Ciso nduGweni
[chorus]
mbiyen Gtak kiro gamCpang
D  ngelalekke sliBmramu ning njero pikiEmranku
jebul tekan saCiki ning njero atiAmku
iseh ono kenaGnganmuEm
aku Gsing menerke CatiDmu
aku sing mapakke BmlakuEmmu
siji-sijine Csing ngerti
ora bakal ngeAmlarani
maDlah mbok tinggal Amkaro liyaGne
[rapp]
G  ibarat numpak motor wes kadung tak gas banter
malah milih ro liyane gawe ati mangCkel
tak sabar-sabarke yen pancen ngene nasibGku
nompo kenyataan sliramu dudu nggo aEmku
bakal tak kubur kabeh roso lan kenangaDne
tak dongakne wae sliramu ayem uriGpe
yen sesuk di larani ojo teko neng aDku
sory wes ra sudi nggonku mapake uripEmmu
[pre chorus]
nganti wis ilang Emlaramu
Am  nganti padang menBmdung ning atimu
C  padahal aku Amwis ngerti
iso ngancani ra Ciso nduGweni
[chorus]
mbiyen Gtak kiro gamCpang
D  ngelalekke sliBmramu ning njero pikiEmranku
jebul tekan saCiki ning njero atiAmku
iseh ono kenaGnganmuEm
aku Gsing menerke CatiDmu
aku sing mapakke BmlakuEmmu
siji-sijine Csing ngerti
ora bakal ngeAmlarani
maDlah mbok tinggal Amkaro liyaGne

About ChordBand.com

Situs yang mengusung tema musik ini dibuat pada tahun 2016 dan bermarkas di Indonesia. Anda dapat mencari chord dan lirik untuk lagu yang tidak terbatas jumlahnya disitus ini. Kunci gitar dan ukulele kami terkadang agak sulit dipahami karena masih original, namun kami ciptakan TOOLS "transpose" untuk merubahnya ke versi dasar agar lebih mudah bagi pemula yang ingin belajar tab not gitar.

About Pendhoza

Pendhoza YK adalah grub musik bergenre hip hop dangdut berasal dari Imogiri Bantul D.I.Yogyakarta. Pendhoza resmi berdiri pada 14 juni 2016 di Yogyakarta dengan dua personil yaitu sandios dan lewunk.
(By: reverbnation.com)

3 chords by Pendhoza

  1. CHORD Gampil
  2. CHORD Salam Mesin Kanan
  3. CHORD Salah Paham

FAQ

TIPs

If you like this content, you can quickly find it back on google by typing chordband gampil »Try now!

No Comments

Author: Josef Moh

Published: 3 months ago

View: 3.330 times

Reaction:

55
44
33
22
11
5/5 of 2 Votes