Tresno Suci CHORDS by Nella Kharisma

x0
[Intro :]
C
C G Am Em
F C GC

C        G
Mas tresno iki
Am                     Em
ora ono sing biso nganteni
    F                     C
masio kowe gawe loro ati iki
      G
aku isih tetep tresno mas
C                          G
aku ora biso nglalekke sliramu
Am          Em
soko atiku, sing tak jaluk
  F
amung sadarmu
C             G
elingo karo anak bojomu iki mas
C

C          G
Ning opo kowe tego
Am         Em
ninggalake aku
F        C
wes ora eling
      G
karo janji setiomu
C            G
Sing kok ucapake
Am              Em
ning ngarep penghulu
F         C
nalikane kowe
     G
ngerabi awakku iki

[Slow Rap 1 :]
C
Opo kowe ra eling
G
naliko jaman semono
Am                Em
kowe janji setio, marang aku
    F                 C
nganti mbesuk tumeko ing pati
      G
tapi opo saiki banjur kowe ngelali
C                G
Opo ora eling maneh karo anak bojomu
Am                   Em
sing saben dino ngenteni tekomu
F                   C
sing tak jaluk yo mung sadarmu
        G
baliyo marang aku ilingo karo anak bojomu

[Reff:]
    C        G
  Tresno iki tak jogo
  Am             Em
  mung kanggo sliramu
    F           C
  nganti kapan wae
       G
  kowe tetep tak tunggu
  C               G
  sing tak jaluk mung siji
  Am          Em
  eling lan sadarmu
  F         C
  mugo wae kowe eling
  G
  marang janji setiomu

[Musik :]
C G Am Em
F C G
C G Am Em
F C G

C          G
Ning opo kowe tego
Am         Em
ninggalake aku
F        C
wes ora eling
      G
karo janji setiomu
C            G
Sing kok ucapake
Am              Em
ning ngarep penghulu
F         C
nalikane kowe
     G
ngerabi awakku iki

[Slow Rap 2 :]
C                G
Tresno suci iki, tetep tak jogo
    Am               Em
nganti saiki masio kowe sering ngeloro ati
F                        C
wes pirang pirang sasi kabarmu tak enteni
G
saben bengi aku yo mung ngelus dodo iki
C                    G
Kadung anakmu takon kapan bapakku bali
Am                     Em
ngertenono neng njero batin iki keloro loro
F               C
neng opo kowe tego mentolo
     G
ninggalke aku lungo karo wanito liyo

[Reff:]
    C        G
  Tresno iki tak jogo
  Am             Em
  mung kanggo sliramu
    F           C
  nganti kapan wae
       G
  kowe tetep tak tunggu
  C               G
  sing tak jaluk mung siji
  Am          Em
  eling lan sadarmu
  F         C
  mugo wae kowe eling
  G
  marang janji setiomu

[Outro :]
C G Am Em
F C G
C G Am Em
F C GC
xClose Ad

Published : 2017-09-13 05:15:45

Related chords!

NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
Intro : Am G Am… Am G C… Dm E Am…[verse]Am G Am… Atiku rasane loro FNyawang kowe G CRabi ro wong liyoC G Am… Nangis
Vita Kdi - Aku Kudu Piye
Intro : C - Bm - Am - G - F G CReff: C Em Tresnoku mung dinggo sliramu Am Em Sing tak sayang ning atiku F G
Nella Kharisma - Ditinggal Rabi
[Intro :]Em D Em Em D GAm B EmEm D EmAtiku rasane loro C D GNyawang kowe rabi karo wong liyoG D Emnangis getih eluhku Bm CRemuk aj
Vita KDI - Koyo Langit Ambi Bumi
[Intro :]D G D DG A DD F#mKoyo langit ambi bumi GIsun lan riko DSelawase sing mungkin EmBiso sesandingan BmSadar isun s
Via Vallen - Sayang
[intro :]F G Em AmDm G C[reff:] C Em sayang… opo kowe krungu Am jerite atiku Em mengharap engkau kembali F G
NDX A.K.A - Tresno Saklawase
[Intro :]G Bm Em C DG D…[Reff:] G Bm Ra… bakalan tak lalekke Em C kenanganku karo kowe D yo mung siji sing tak karepke G Bm da… dio
Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu
[Intro :]Am G F CDm Am F E Am GSing pungkasan ono ing kene F CSliramu lan aku Dm AmNaliko jejer sesandingan F EKok ucapke janjimu
NDX A.K.A - Remukan Ati
[Intro :] E B A B E B[Verse :] E Bdek rungokno jerit tangise ati iki A E Bnggreges ra karuan jebul sliramu mblenjani E
Cak Diqin - Cinto Dimato
Intro : Am F Am Am E AmAm F AmOpo garise Urip Kudu PisahanAm F ETresnaku lan Tresnamu Ra KeturutanE Dm Am
NDX A.K.A - Kelingan Mantan
Reff: G D Dek kowe mbiyen janji karo aku Em Nglakoni tresno suci Bm Kanthi ikhlas tekan mati C D G Em Neng nyatane ngapusi cidro a

49 chords by this band!

  1. Nella Kharisma - Sing Biso
  2. Nella Kharisma - Bojo Galak
  3. Nella Kharisma - Ditinggal Rabi
  4. Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri
  5. Nella Kharisma - Lewung
  6. Nella Kharisma - Pikir Keri
  7. Nella Kharisma - Tangise Sarangan
  8. Nella Kharisma - Jaran Goyang
  9. Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa
  10. Nella Kharisma - Cinta Luar Biasa
  11. Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu
  12. Nella Kharisma - Konco Mesra
  13. Nella Kharisma - Stel Kendo
  14. Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo
  15. Nella Kharisma - Mati Roso
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Macy Gray - Just Like Jenny
  2. Chris Cornell - When Bad Does Good
  3. Kesha - Here Comes The Change
  4. Jah Cure - The Sound
  5. Terri Clark - You Can Have This Town
  6. David Archuleta - Christmas Every Day
  7. Major - I'll Keep My Faith
  8. Major - Even More
  9. Neck Deep - Torn
  10. Tamia - Not For Long
  11. Runaway June - Got Me Where I Want You
  12. Runaway June - I Am Too
  13. AJ Rafael - Like Me
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Soimah
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Tresno Suci by Nella KharismaSoimah5
View : 753 times

About Nella Kharisma

Nella Kharisma songs
Nella Kharisma (lahir di Kediri, 04 November 1994) adalah seorang penyanyi dangdut berkebangsaan Indonesia. Seperti kebanyakan penyanyi lainnya, Nella memulai karirnya dari panggung ke panggung, kala itu masih bersama grup Monata. Kemudian di awal tahun 2017, Nella bergabung dengan perusahaan rekaman PT Pancal Records Indonesia, dan merilis single album Goyang Reggae, Stop Galau dan Indonesia Sehat bersama penyanyi Ratna Antika dan Sodiq Monata yang diberi nama album Monata Goyang Reggae.