Tresno Mergo Bondo CHORDS by Nella Kharisma

x0
Intro : G

Reff:
     C
tak lilakno kowe sing lungo
  G
ora kuat
  D
nandang leloro
  G
sak jroning dodo
      C
wes tak tompo lelakon iki
  G
aku trimo
D
aku wes pasrah
G
lilo legowo

Musik : G C D G

      G
ademe mongso bediding
            D
kang biso nyirep srengenge
          D
neng nyatane ora biso
         G
ngademne atiku

  Em
nalikane kowe
          Bm
cidro ing janji
    C       D
rasane ati iki
        G
koyo di irisi

      G
wes suwe sliramu
       D
ninggalke aku
      D
angin kang sumilir
         G
ngiringi lungomu
  Em
pamitmu lungo
        Bm
ra kuat urip sengsoro
     C          D
nyatane pilih dunyo
            G
kang sugih bondo

Reff:
     C
tak lilakno kowe sing lungo
  G
ora kuat
  D
nandang leloro
  G
sak jroning dodo
      C
wes tak tompo lelakon iki
  G
aku trimo
D
aku wes pasrah
G
lilo legowo

C
aduh duh duh aduh kangmas ning endi sliramu
G
biyen pamite lungo ra kuat urip soro
D
opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
G
bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
C
koyo ngene nasibku loro tenan atiku
G
mergo abot rosoku tresno marang sliramu
D
nanging kenyataane kok malah koyo ngene
G
kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo

      G
wes suwe sliramu
       D
ninggalke aku
      D
angin kang sumilir
         G
ngiringi lungomu
  Em
pamitmu lungo
        Bm
ra kuat urip sengsoro
     C          D
nyatane pilih dunyo
            G
kang sugih bondo

Reff:
     C
tak lilakno kowe sing lungo
  G
ora kuat
  D
nandang leloro
  G
sak jroning dodo
      C
wes tak tompo lelakon iki
  G
aku trimo
D
aku wes pasrah
G
lilo legowo

C
aduh duh duh aduh kangmas ning endi sliramu
G
biyen pamite lungo ra kuat urip soro
D
opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
G
bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
C
koyo ngene nasibku loro tenan atiku
G
mergo abot rosoku tresno marang sliramu
D
nanging kenyataane kok malah koyo ngene
G
kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo

      G
tak turuti karepmu
        D
najan abot jroning dodo
    D
aku ra biso moco
      G
wujud bondo dunyo
   Em
nanging aku wes lilo
        Bm
najan remuk jroning dodo
     C          D
nyatane kowe priyo
           G
mung buru bondo
     C          D
nyatane kowe priyo
           G
mung buru bondo

Outro : G
xClose Ad

Published : 2017-08-30 15:51:46

Related chords!

NDX A.K.A - Tresno Suciku
[Intro :] C G Am G CMung kowe tresnoku Gkowe neng atiku Amsak lawase uripku Gsliramu sing neng atiku[Reff:] C Aku sik saiki G mung tresno karo slriramu
NDX A.K.A - Tresno Saklawase
[Intro :]G Bm Em C DG D…[Reff:] G Bm Ra… bakalan tak lalekke Em C kenanganku karo kowe D yo mung siji sing tak karepke G Bm da… dio
Didi Kempot - Cidro
Intro : C F G C Dm Am G C F G C Fm C Fm G Fm C G C GC Em Am EmWes sakmestine ati iki nelongso F G CWong sing tak tresnani mblenjani janj
Nella Kharisma - Mrekes Ati
[Intro :]Dm Bb C DmDm Bb C Bb C Dm DmWes tak lakonane Gmsusahe uripku ini Cwes tak lakonane Floro ning njerone ati Gmarep mangan awan Dmora tau di masakke Bbturu mbengi
NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
Reff: Am Dm Karepmu piye tak umbar wae G C Ra kuat rasane F Biyen ngono saiki ngene E Opo mergo aku kere Am Dm Roso sayangku ra bak
NDX A.K.A - Mawar Biru
Intro : C Dm G CReff: C tumetesing waspoku F G C ora tego rasaning atiku C Dm G ningga lake …sliramu G C wanito idamanku C
LSista - Lanangan Ra Mutu
[intro]A B G#m C#m A B E[verse] A B G#m C#mPisan ketemuan lanang ngomongke katresnan A B ENgajak balen kapan sok ngroso jag
Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri
[intro]Bm G A D G Em F# BmBm G A D G Em F# Bm[verse] BmYen wes tresno GPaite kopi rasane legi AYen wes tresno DRasane koyo ngimpi G
Dina Cinderella - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
no capo![intro]F--- C- Am-- C--Bb-- C-- F--- C-F--- C- Am-- C--Bb-- C-- F----[verse] F AmBiyen kowe nate janji Bb C FNanging sak iki lakok mbok
Nella Kharisma - Sayang 4
[intro]Am G CAm G Em AmF G Am[verse] AmYen ono adem angin G CSumeripit ngelus pipimuDm AmIku tondone kangenku ESing tansah nganti ati

54 chords by this band!

  1. Nella Kharisma - Sing Biso
  2. Nella Kharisma - Bojo Galak
  3. Nella Kharisma - Ditinggal Rabi
  4. Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri
  5. Nella Kharisma - Pikir Keri
  6. Nella Kharisma - Cinta Luar Biasa
  7. Nella Kharisma - Lewung
  8. Nella Kharisma - Tangise Sarangan
  9. Nella Kharisma - Jaran Goyang
  10. Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa
  11. Nella Kharisma - Konco Mesra
  12. Nella Kharisma - Stel Kendo
  13. Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu
  14. Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo
  15. Nella Kharisma - Mati Roso
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Lyrica Anderson - Typo
  2. UNKLE - The Other Side
  3. Zella Day - I Don't Know How To End
  4. We Three - Paradise
  5. Diamante - Auld Lang Syne
  6. ZAYN - There You Are
  7. Walking On Cars - Monster
  8. Brett Young - Where You Want Me
  9. Brett Young - The Ship And The Bottle
  10. Brett Young - Chapters
  11. Brett Young - Don't Wanna Write This Song
  12. AFI - Back Into The Sun
  13. Astrid S - Closer
  14. Alessia Cara - Wherever I Live
  15. Alessia Cara - Easier Said
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Eko88
Edit this post

Rating: 4/5 of 1 Votes
Tresno Mergo Bondo by Nella KharismaEko884
View : 860 times

About Nella Kharisma

Nella Kharisma songs
Nella Kharisma (lahir di Kediri, 04 November 1994) adalah seorang penyanyi dangdut berkebangsaan Indonesia. Seperti kebanyakan penyanyi lainnya, Nella memulai karirnya dari panggung ke panggung, kala itu masih bersama grup Monata. Kemudian di awal tahun 2017, Nella bergabung dengan perusahaan rekaman PT Pancal Records Indonesia, dan merilis single album Goyang Reggae, Stop Galau dan Indonesia Sehat bersama penyanyi Ratna Antika dan Sodiq Monata yang diberi nama album Monata Goyang Reggae.