x0
Nella Kharisma Profile

About Nella Kharisma

Nella Kharisma (lahir di Kediri, 04 November 1994) adalah seorang penyanyi dangdut berkebangsaan Indonesia. Tahun 2017, Nella bergabung dengan perusahaan rekaman PT Pancal Records Indonesia, dan merilis single album Goyang Reggae, Stop Galau dan Indonesia Sehat bersama penyanyi Ratna Antika dan Sodiq Monata yang diberi nama album Monata Goyang Reggae.
no capo!

[intro]

Am  G  G  Am

[chorus]

  Am         G      G           C
Aku tresno kowe kudune kowe ngerti
  F          Dm          E
Aku pengen kowe ndang ngejak aku rabi
  Am          G       G           C
Moso kurang suwi yen aku mok pacari
    F          Dm            E
Mengko selak basi terae kowe ra bakal
                 Am
Opo sing tak karepi

[interlude]

Am  G  G  C
F  Dm  E
Am  G  G  C
F  Dm  E  Am

[verse]

Am         Dm      G            C
Aku pengen di rabi kowe mung nyemayani
F         Dm         E
Jaremu ngejak rabi jebul mok apusi
Am             Dm      G        C
Pengenku ndang di rabi pacaran ora suwi
F            Dm          E
Yen durung wani godong waru ning atiku
       Am
Pindah ke lain hati

[chorus]

  Am         G      G           C
Aku tresno kowe kudune kowe ngerti
  F          Dm          E
Aku pengen kowe ndang ngejak aku rabi
  Am          G       G           C
Moso kurang suwi yen aku mok pacari
    F          Dm            E
Mengko selak basi terae kowe ra bakal
                 Am
Opo sing tak karepi

[instrumental]

Am  G  G  C
F  Dm  E
Am  G  G  C
F  Dm  E  Am

[verse]

Am         Dm      G            C
Aku pengen di rabi kowe mung nyemayani
F         Dm         E
Jaremu ngejak rabi jebul mok apusi
Am             Dm      G        C
Pengenku ndang di rabi pacaran ora suwi
F            Dm          E
Yen durung wani godong waru ning atiku
       Am
Pindah ke lain hati

[chorus]

  Am         G      G           C
Aku tresno kowe kudune kowe ngerti
  F          Dm          E
Aku pengen kowe ndang ngejak aku rabi
  Am          G       G           C
Moso kurang suwi yen aku mok pacari
    F          Dm            E
Mengko selak basi terae kowe ra bakal
                 Am
Opo sing tak karepi

  Am         G      G           C
Aku tresno kowe kudune kowe ngerti
  F          Dm          E
Aku pengen kowe ndang ngejak aku rabi
  Am          G       G           C
Moso kurang suwi yen aku mok pacari
    F          Dm            E
Mengko selak basi terae kowe ra bakal
                 Am
Opo sing tak karepi
xClose Ad

has been published since 3 months ago

Add to Favorite

Related chords!

Eny Sagita ft. Paijo Londo - Ora Sido Rabi
chordband image related[Intro :]Em Bm C GEm Bm DEm Bm C GWis suwi aku pengen ngajak rabi Em Bm C DAwakmu kuwi sing bener tak tresnaniEm Bm C GBasan saiki atiku mbok larani Em Bm
NDX AKA - Pamit Kerjo
chordband image relatedno capo![intro]F C F C EF C Dm Fm[curhat]Dinggo wektu iki, dino iki, sasi ikiAku ra kerjo dek, wong tuamu wes ngejakWes nguyak nguyak aku kon ngrabeniDek, aku pamit kerj
Laoneis Band - Ayo Kerjo
chordband image related[intro :]EAm Dm G CF Dm E AmE[verse :]Am DmMenungso oh menungso G CUrip iku kudu kerjo F DmPengen urip sing mulyo E Am E
Bondan Prakoso - Kroncong Protol
chordband image related[Intro]A D EAOk, ya.. Rise and shine you bring it downKeroncong mampus right back to the townYou can like kulihat yang kau sembunyikanPura-pura diam dengan s’dikit gerak perlahanDJadi-jadi
Nella Kharisma - Sayang 4
chordband image related[intro]Am G CAm G Em AmF G Am[verse] AmYen ono adem angin G CSumeripit ngelus pipimuDm AmIku tondone kangenku ESing tansah nganti ati
Lintang Marwanda - Kangen Banget
chordband image relatedFret : 2Intro : C Am F G C Am F G C Am F G G7 C F G C - G[Prolog]Ngerumbuyung roso atiku tansah kebak roso bungahLam laman esemmu kang sajak jero ning atikuGawe kroso su
Saykoji - Jomblo
chordband image related[no chord]gua punya temenmalam minggu dia melongosoal cewe dia dongotapi dia bukan homodia cuma seorang jombloyahh..saykojilagu ini gua tujuin khusus buat jomblo2G Am Bm
Dian Anic - Dermayu Hongkong
chordband image related[intro]Em Bm G F# G F# BmBm F# A Em Bm ( F# )[verse]Bm G BmAntara dermayu hongkongA Em BmTulung kakang aja bohongEm DSing melasa nin
Siti Badriah - Keenakan
chordband image related[intro]Dm C F Bb Bb GDm[verse]Dm GPacarku sudah ada selusinF CSejak aku sama kamu diputusin Dm CTernyata kamu yang ku anggap nyebelinBb
NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
chordband image relatedIntro : Am G Am… Am G C… Dm E Am…[verse]Am G Am… Atiku rasane loro FNyawang kowe G CRabi ro wong liyoC G Am… Nangis

76 chords by this band!

  1. Nella Kharisma - Sing Biso
  2. Nella Kharisma - Bojo Galak
  3. Nella Kharisma - Ditinggal Rabi
  4. Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri
  5. Nella Kharisma - Pikir Keri
  6. Nella Kharisma - Cinta Luar Biasa
  7. Nella Kharisma - Tangise Sarangan
  8. Nella Kharisma - Lewung
  9. Nella Kharisma - Jaran Goyang
  10. Nella Kharisma - Konco Mesra
  11. Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa
  12. Nella Kharisma - Stel Kendo
  13. Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu
  14. Nella Kharisma - Tetep Neng Ati
  15. Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo
  16. Show all ..
About ChordBand.com
Situs yang mengusung tema musik ini dibuat pada tahun 2016 dan bermarkas di Indonesia. Anda dapat mencari chord dan lirik untuk lagu yang tidak terbatas jumlahnya disitus ini. Kunci gitar dan ukulele kami terkadang agak sulit dipahami karena masih original, namun kami ciptakan TOOLS "transpose" untuk merubahnya ke versi dasar agar lebih mudah bagi pemula yang ingin belajar tab not gitar.

Author : Johan Firmansyah
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
View : 124 times