x0
Intro : A E F#m C#m D A E
        A E F#m C#m D A E

A           E
Naliko ati iki sedih
  F#m                 C#m
Kowe sing ono sandingku
D           A
Naliko ati iki susah
  E
Kowe sing nggawe guyuku

A           E
Naliko ati iki ketangis
  F#m                C#m
Kowe sing ngusap eluhku
D                  A
Mung kowe sing ndadek'ake
        E
Senenge atiku

Int  A E F#m C#m D A E

   C#m
S'nadyan kowe lan aku
  F#m
Dudu sopo sopo
   C#m
S'nadyan kowe lan aku
F#m
Ora ono roso
            D          E
Ning pangertenmu ngluwihi
             A
Sing tak tresno

Reff:
       F#m
  Bungahe ati iki
       C#m
  Biso sesanding riko
           D
  Senadyan kowe neng atiku mung
  E
  Sewates konco
      F#m
  Ketulis neng atiku
       C#m
  Ra bakal tak lalekno
            D
  Senadyan kowe mung konco
           E
  Sewates konco
           A
  Sewates konco

Musik : A E F#m C#m D A E
        F#m C#m D E A

A           E
Naliko ati iki ketangis
  F#m                C#m
Kowe sing ngusap eluhku
D                  A
Mung kowe sing ndadek'ake
        E
Senenge atiku

Int  A E F#m C#m D A E

   C#m
S'nadyan kowe lan aku
  F#m
Dudu sopo sopo
   C#m
S'nadyan kowe lan aku
F#m
Ora ono roso
            D          E
Ning pangertenmu ngluwihi
             A
Sing tak tresno

Reff:
       F#m
  Bungahe ati iki
       C#m
  Biso sesanding riko
           D
  Senadyan kowe neng atiku mung
  E
  Sewates konco
      F#m
  Ketulis neng atiku
       C#m
  Ra bakal tak lalekno
            D
  Senadyan kowe mung konco
           E
  Sewates konco
           A
  Sewates konco

Outro : A
xClose Ad

has been published since 1 year ago

Add to Favorite

Related chords!

Nella Kharisma - Konco Rindu
Capo : 8![intro]C[verse] CTenane aku pingin GNgungkapne tresno AmSing amung tak simpen EmNeng njero dodo F CMergo tansah abot sing tak songgo
Ratna Antika - Edan Kabeh
Intro : Bm - D - A - Bm ( Bm - D - A - Bm ) Bm - D - A - D# ( Bm - D - A - D# ) Bm - D - Cm - Bm A… Bm A Bm A Bm A Bm… A… Bm A Bm A Bm A Bm… BmTimban
Nella Kharisma - Konco Mesra
Reff: G D Yen tak sawang sorote mri patmu Em D janeku ngerti ono, ati sliramu C Bm nanging onone mung se wates konco C
Ratna Antika - Edan Kabeh (ver 2)
[Intro]F#m A E F#mF#m A E A#F#m A Gm F#mE F#m E F#m E F#m E F#mE F#m E F#m E F#m E F#m[Verse] F#mTimbangane trek-trekan E F#mmending.. ngoplo dangdutan F#mRa k
Via Vallen - Bojoku Galak
Album: Om Sera Poko'e KoweReleased: 2017[Intro:]D A Bm AG D Em A D A Bm AWes nasipe kudu koyo ngeneEm D ADuwe bojo kok ra tau ngepenakkeF#m
Nella Kharisma - Bojo Galak
Album: Nella Hip Hop KoploReleased: 2017[Intro]G D Em DC G Am DIki nyanyian boso jowo ciptaane Nella..Kunci gitar dasar penak di nyanyekne..Yok podo joget dangdutan bareng..[Verse 1]
Demy - Asmoro
Intro : Am G F G - Am[verse]Am Ammung sewates angen hang manggoni ati nisun Dm F Ambingung bisone mung ngangen ngangenAmsekirane ono wektu kanggo isun
Via Vallen - Konco Turu
[intro :]Am F Dm EAm F Dm EAm G F Am[verse :] GSayangku aku butuh konco turu AmYang ku peluk neng sandingku
NDX A.K.A - Water Paradise
C Gyen sedino ora ngombe banyu surgoAm Em Fawak rasane lungkrah koyo digebuki C Gpikirane semrawut dadi soyo ora nggenahIntro : C G A
Via Vallen - Bojomu Turahanku
[Intro :]C ...C G Am Em F G C G[Verse :] C Gaku wis ngiro bakale Am Emendinge koyo ngene F Clha kowe CS kentelku F Glha kok malah

74 chords by this band!

  1. Nella Kharisma - Sing Biso
  2. Nella Kharisma - Bojo Galak
  3. Nella Kharisma - Ditinggal Rabi
  4. Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri
  5. Nella Kharisma - Pikir Keri
  6. Nella Kharisma - Cinta Luar Biasa
  7. Nella Kharisma - Tangise Sarangan
  8. Nella Kharisma - Lewung
  9. Nella Kharisma - Jaran Goyang
  10. Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa
  11. Nella Kharisma - Konco Mesra
  12. Nella Kharisma - Stel Kendo
  13. Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu
  14. Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo
  15. Nella Kharisma - Tetep Neng Ati
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Tommy Lee Sparta - Top Shotta
  2. Donny J - i'll Kill You
  3. Gloria Gaynor - Back On Top
  4. Dylan Matthew - Long Way Home
  5. Tatiana Manaois - Elevate
  6. Coldplay - Fix You
  7. Chevy - Floating
  8. Billie Eilish - Ocean Eyes
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Allard
Edit this post

View : 1406 times

About Nella Kharisma

Nella Kharisma songs
Nella Kharisma (lahir di Kediri, 04 November 1994) adalah seorang penyanyi dangdut berkebangsaan Indonesia. Tahun 2017, Nella bergabung dengan perusahaan rekaman PT Pancal Records Indonesia, dan merilis single album Goyang Reggae, Stop Galau dan Indonesia Sehat bersama penyanyi Ratna Antika dan Sodiq Monata yang diberi nama album Monata Goyang Reggae.