Kesandung Tresno CHORDS by Nella Kharisma

x0
[Intro :]
C G C G

              C
Senadyan kudu suwe
               Dm
aku ngenteni lereme ati
G                  Dm
kowe sing loro - loro
      G              C    G
mergo aku tulong lapurana

                      C
Senadyan ra biso mbok lalekne
                   Dm
salahku sing biyen tak lakokne
G           Dm
gedene atiku
G                C    C - G/B
aku ngakoni salahku

[Reff :]=============
| Am
|  aku kudu piye
|           Em
| yen ngene iki saiki dadine
|           F       G
| yo mung kowe saikine
|           C   C - G/B
| sing tak duwe
| Am
|  bondho ora biso
|         Em
| nulung aku sing kesandung tresno
|            F          G
| yo mung sliramu sing iso
|         C     G
| ngubah uripku

C                 C
senadyan kudu suwe
              C
Senadyan kudu suwe
               Dm
aku ngenteni lereme ati
G                  Dm
kowe sing loro - loro
      G              C    G
mergo aku tulong lapurana

                      C
Senadyan ra biso mbok lalekne
                   Dm
salahku sing biyen tak lakokne
G           Dm
gedene atiku
G                C    C - G/B
aku ngakoni salahku

[ULANGI Reff :]=============
| Am
|  aku kudu piye
|           Em
| yen ngene iki saiki dadine
|           F       G
| yo mung kowe saikine
|           C   C - G/B
| sing tak duwe
| Am
|  bondho ora biso
|         Em
| nulung aku sing kesandung tresno
|            F          G
| yo mung sliramu sing iso
|         C     G
| ngubah uripku

[Musik :] C Dm G Dm G C C - G/B

[Reff 2]=============
| Am
|  aku kudu piye
|           Em
| yen ngene iki saiki dadine
|           F       G
| yo mung kowe saikine
|           C   C - G/B
| sing tak duwe
| Am
|  bondho ora biso
|         Em
| nulung aku sing kesandung tresno
|            F          G
| yo mung sliramu sing iso
|        C  G - G/B
| ngubah uripku

| Am
|  aku kudu piye
|           Em
| yen ngene iki saiki dadine
|           F       G
| yo mung kowe saikine
|           C   C - G/B
| sing tak duwe
| Am
|  bondho ora biso
|         Em
| nulung aku sing kesandung tresno
|            F          G
| yo mung sliramu sing iso
|         C
| ngubah uripku

[Outro :] C
xClose Ad

Published : 2018-01-21 03:51:34

Related chords!

NDX A.K.A - Piker Keri
Intro : Em C G DReff:Em… Yen gelem tak jak rabiC… Yen ra gelem tak jagongiG D ( Bm - D - Em )Sing ra penting piker keriEm… Yen kowe gelem tak sayangC… Ya ojo
NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu
Intro : C C Gwes lilakno aku kangmas Am Emwes cukup lalekno F Ctresno iki ora bakal G Ciso tak baleni dadi siji[verse]Am Em F
Nella Kharisma - Pikir Keri
[Intro :]AmFCG[Reff :]| Am F| ..Yen gelem tak jak rabi| C| ..Yen ra gelem tak jagongi| G| Sing ra penting piker keri( Em -
Nella Kharisma - Sayang 4
[intro]Am G CAm G Em AmF G Am[verse] AmYen ono adem angin G CSumeripit ngelus pipimuDm AmIku tondone kangenku ESing tansah nganti ati
Nella Kharisma - Mung Sewates Konco
Intro : A E F#m C#m D A E A E F#m C#m D A EA ENaliko ati iki sedih F#m C#mKowe sing ono sandingkuD ANaliko ati iki susah EKowe sing nggawe guyuku
Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo
Intro : GReff: C tak lilakno kowe sing lungo G ora kuat D nandang leloro G sak jroning dodo C wes tak tompo lelakon iki G aku trimo D aku wes pasrah G lilo legowoMusik
Didi Kempot - Hello Sayang
[Intro]D D7 G Em A D G D[Verse] A Dhello sayang D7 Gkepiye kowe kabarmu Ahello sayang D Gopo isih eling suaraku A Dsuwe tenan D7 Gr
NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
Intro : Am G Am… Am G C… Dm E Am…[verse]Am G Am… Atiku rasane loro FNyawang kowe G CRabi ro wong liyoC G Am… Nangis
Didi Kempot - Perawan Kalimantan
[Intro]Em C D Em (2x)[Verse 1] Em Amrino wengi tansah kelingan… D Emprawan ayu Kalimantan Em Ambantal guling tak sayang sayang
Vita Kdi - Aku Kudu Piye
Intro : C - Bm - Am - G - F G CReff: C Em Tresnoku mung dinggo sliramu Am Em Sing tak sayang ning atiku F G

48 chords by this band!

  1. Nella Kharisma - Sing Biso
  2. Nella Kharisma - Bojo Galak
  3. Nella Kharisma - Ditinggal Rabi
  4. Nella Kharisma - Lewung
  5. Nella Kharisma - Tangise Sarangan
  6. Nella Kharisma - Jaran Goyang
  7. Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa
  8. Nella Kharisma - Cinta Luar Biasa
  9. Nella Kharisma - Pikir Keri
  10. Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu
  11. Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri
  12. Nella Kharisma - Konco Mesra
  13. Nella Kharisma - Stel Kendo
  14. Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo
  15. Nella Kharisma - Mati Roso
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Murder By Death - Go to the Light
  2. The Coral - Stormbreaker
  3. The Coral - Eyes Of The Moon
  4. Kanye West - XTCY
  5. Tyler Ward - Mama Always Told Me
  6. Sinach - Way Maker
  7. Jessie J - Love Will Save The World
  8. Cassadee Pope - One More Red Light
  9. YK Osiris - Run It Up
  10. Philipp Dittberner - Jede Nacht
  11. Brett Dennen - Here's Looking At You Kid
  12. Vidi Aldiano - I Don't Mind
  13. Slaves - Chokehold
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Enjely
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Kesandung Tresno by Nella KharismaEnjely5
View : 474 times

About Nella Kharisma

Nella Kharisma songs
Nella Kharisma (lahir di Kediri, 04 November 1994) adalah seorang penyanyi dangdut berkebangsaan Indonesia. Seperti kebanyakan penyanyi lainnya, Nella memulai karirnya dari panggung ke panggung, kala itu masih bersama grup Monata. Kemudian di awal tahun 2017, Nella bergabung dengan perusahaan rekaman PT Pancal Records Indonesia, dan merilis single album Goyang Reggae, Stop Galau dan Indonesia Sehat bersama penyanyi Ratna Antika dan Sodiq Monata yang diberi nama album Monata Goyang Reggae.