x0
Nella Kharisma Profile

About Nella Kharisma

Nella Kharisma (lahir di Kediri, 04 November 1994) adalah seorang penyanyi dangdut berkebangsaan Indonesia. Tahun 2017, Nella bergabung dengan perusahaan rekaman PT Pancal Records Indonesia, dan merilis single album Goyang Reggae, Stop Galau dan Indonesia Sehat bersama penyanyi Ratna Antika dan Sodiq Monata yang diberi nama album Monata Goyang Reggae.
[Intro :]
C G C G

              C
Senadyan kudu suwe
               Dm
aku ngenteni lereme ati
G                  Dm
kowe sing loro - loro
      G              C    G
mergo aku tulong lapurana

                      C
Senadyan ra biso mbok lalekne
                   Dm
salahku sing biyen tak lakokne
G           Dm
gedene atiku
G                C    C - G/B
aku ngakoni salahku

[Reff :]=============
| Am
|  aku kudu piye
|           Em
| yen ngene iki saiki dadine
|           F       G
| yo mung kowe saikine
|           C   C - G/B
| sing tak duwe
| Am
|  bondho ora biso
|         Em
| nulung aku sing kesandung tresno
|            F          G
| yo mung sliramu sing iso
|         C     G
| ngubah uripku

C                 C
senadyan kudu suwe
              C
Senadyan kudu suwe
               Dm
aku ngenteni lereme ati
G                  Dm
kowe sing loro - loro
      G              C    G
mergo aku tulong lapurana

                      C
Senadyan ra biso mbok lalekne
                   Dm
salahku sing biyen tak lakokne
G           Dm
gedene atiku
G                C    C - G/B
aku ngakoni salahku

[ULANGI Reff :]=============
| Am
|  aku kudu piye
|           Em
| yen ngene iki saiki dadine
|           F       G
| yo mung kowe saikine
|           C   C - G/B
| sing tak duwe
| Am
|  bondho ora biso
|         Em
| nulung aku sing kesandung tresno
|            F          G
| yo mung sliramu sing iso
|         C     G
| ngubah uripku

[Musik :] C Dm G Dm G C C - G/B

[Reff 2]=============
| Am
|  aku kudu piye
|           Em
| yen ngene iki saiki dadine
|           F       G
| yo mung kowe saikine
|           C   C - G/B
| sing tak duwe
| Am
|  bondho ora biso
|         Em
| nulung aku sing kesandung tresno
|            F          G
| yo mung sliramu sing iso
|        C  G - G/B
| ngubah uripku

| Am
|  aku kudu piye
|           Em
| yen ngene iki saiki dadine
|           F       G
| yo mung kowe saikine
|           C   C - G/B
| sing tak duwe
| Am
|  bondho ora biso
|         Em
| nulung aku sing kesandung tresno
|            F          G
| yo mung sliramu sing iso
|         C
| ngubah uripku

[Outro :] C

has been published since 2 years ago

Please Rate this chord:

Rating: 5/5 of 1 Votes

Add to Favorite

Related chords!

Nella Kharisma - Bojo Galak
chordband image relatedAlbum: Nella Hip Hop Koplo Released: 2017 [Intro] G D Em D C G Am D Iki nyanyian boso jowo ciptaane Nella.. Kunci gitar dasar penak di nyanyekne.. Yok podo joget dangdutan bareng.. [Verse 1]
NDX A.K.A - Piker Keri
chordband image relatedIntro : Em C G D Reff: Em … Yen gelem tak jak rabi C … Yen ra gelem tak jagongi G D ( Bm - D - Em ) Sing ra penting piker keri Em … Yen kowe gelem tak sayang C … Ya ojo
NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu
chordband image relatedIntro : C C G wes lilakno aku kangmas Am Em wes cukup lalekno F C tresno iki ora bakal G C iso tak baleni dadi siji [verse] Am Em F
Nella Kharisma - Balada Anak Hits
chordband image relatedIntro : Am F C G Am F C G… Reff: Am F Balada anak hits jaman sekarang C G Bawa tongkat narsis jalan jalan Am
Nella Kharisma - Sing Biso
chordband image relatedArtis: nella kharisma Judul: sing biso Album: woyo woyo Dirilis: 2017 Capo di fret 8 [intro] Am F G Am Am F G Am [chorus] Am Mulo sun sing biso F sun sing biso G
Nella Kharisma - Pikir Keri
chordband image related[Intro :] Am F C G [Reff :] | Am F | ..Yen gelem tak jak rabi | C | ..Yen ra gelem tak jagongi | G | Sing ra penting piker keri ( Em -
Nella Kharisma - Semakin Cinta
chordband image relatedcapo: 1st fret [intro] C G Am F C G Am F C G Am F C G Am C [verse] C G akhirnya waktu juga Am Memisahkan kita Em F Untuk berjump
Ndarboy Genk - Gusti Kulo Angkat Tangan
chordband image relatedcapo: 6th fret Lagu berjudul "gusti kulo angkat tangan" yang dibawakan oleh "ndarboy genk" dirilis hari ini, 25 maret 2020 Lagu ini diciptakan oleh "nur bayan" recording "mabes balker" dan telah ters
Dina Cinderella - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
chordband image relatedno capo! [intro] F--- C- Am-- C-- Bb-- C-- F--- C- F--- C- Am-- C-- Bb-- C-- F---- [verse] F Am Biyen kowe nate janji Bb C F Nanging sak iki lakok mbok
Wawan Sudjono - Motor Kreditan Kalah Karo Mobil Rentalan
chordband image relatedcapo: 2nd fret Judul : motor kreditan kalah karo mobil rentalan Ciptaan : wawan sudjono Composser : rudyy remi xLagu berjudul "motor kreditan kalah karo mobil rentalan" oleh "wawan sudjono" ini diri

78 chords by this band!

  1. Nella Kharisma - Sing Biso
  2. Nella Kharisma - Bojo Galak
  3. Nella Kharisma - Ditinggal Rabi
  4. Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri
  5. Nella Kharisma - Pikir Keri
  6. Nella Kharisma - Cinta Luar Biasa
  7. Nella Kharisma - Tangise Sarangan
  8. Nella Kharisma - Lewung
  9. Nella Kharisma - Konco Mesra
  10. Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa
  11. Nella Kharisma - Stel Kendo
  12. Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu
  13. Nella Kharisma - Tetep Neng Ati
  14. Nella Kharisma - Mars Cah Edan
  15. Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo
  16. Show all ..

Author : Enjely
Edit this post

View : 943 times