Water Paradise Chords

x0
Start Scrollx
Trying a chord without having to shift a page
    C              G
yen sedino ora ngombe banyu surgo
Am               Em             F
awak rasane lungkrah koyo digebuki
           C        G
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Intro : C G Am Em F C G
        C G Am Em F C G

C
ayo kumpul dadi siji
G
seduluran tekan mati
Am
familia indonesia
Em
jangan lupa bahagia
F
ayo uwul sak kuate
C
ndene - ndene ayo ngombe
G
lalekno masalahmu
mending goyang bareng aku

C
ojo lali campurane
G
ben ora pengar ciune
Am
penak mabur nang angkasa
Em
dikancani banyu surga
F
nek kowe rumangsa
C
ndx a k a familia
G
ayo mabuk bareng
dunia milik kita bersama

[verse]
Am     Em
ora eling perkorone
F             C
yen lagi mumbul - mumbul
Am              Em
ndem - ndeman ngasi tekan wengi
F             G
ra nggagas sopo wae

[Reff:]
    C              G
yen sedino ora ngombe banyu surgo
Am               Em             F
awak rasane lungkrah koyo digebuki
           C        G
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

    C              G
yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                    Em               F
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
        C            G
uteke dadi mikir bongso perkoro
           ( C )
sing ora cetho

C
tresno kui ora penting
G
ati cidro loro mikir
Am
ngurusi dapuranmu
Em
marai ngelu utekku
F
dituruti opo wae
C
njaluk BH tak tembuske
G
nek cawet tak nggo dewe
tak ijolke ciu wae

C
untung wae ati iki
G
gaweane sing kuoso
Am
cubo neng madein chino
Em
remuk pastoktinggal lungo
F
akeh wedok nyeraki
C
aku bingung le milihi
G
nganti senat senut
aduh pusing pala berbie

[verse]
Am     Em
ora eling perkorone
F             C
yen lagi mumbul - mumbul
Am              Em
ndem - ndeman ngasi tekan wengi
F             G
ra nggagas sopo wae

[Reff:]
    C              G
yen sedino ora ngombe banyu surgo
Am               Em             F
awak rasane lungkrah koyo digebuki
           C        G
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

    C              G
yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                    Em               F
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
        C            G
uteke dadi mikir bongso perkoro
           ( C )
sing ora cetho

C
aku ngombe, kowe ngombe
G
nek wes penah rasah rese
Am
nek iseh kurang ciune
Em
mending utang tebus wae wae
F
jatah preman sak parkire
C
tambah sing susah asule
G
rasah nangis mergo tresno
ning sandingmu ono konco

C
gampang teler pulang kewer
G
mlakune wes keser - keser
Am
utekku yo melu geser
Em
ndelok dangdut langsung nyawer
F
teko ngomah balang sapu
C
bojo nesu aku mlayu
G
mending aku tuku ciu
ngombe bareng sedulurku

[verse]
Am     Em
ora eling perkorone
F             C
yen lagi mumbul - mumbul
Am              Em
ndem - ndeman ngasi tekan wengi
F             G
ra nggagas sopo wae

[Reff:]
    C              G
yen sedino ora ngombe banyu surgo
Am               Em             F
awak rasane lungkrah koyo digebuki
           C        G
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

    C              G
yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                    Em               F
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
        C            G
uteke dadi mikir bongso perkoro
           ( C )
sing ora cetho
xClose Ad

Published : 2017-12-23 11:46:13

Add Video

  • The video contents may contain samples of the tabs, guides or recording of the singer!
  • Videos that are out of-topic will be removed!

Related Chords

  1. Jw Broadcasting - Just Around The Corner
  2. NDX A.K.A - Water Paradise
  3. Bruno Mars - Locked Out Of Heaven
  4. Justin Young - Three Weeks From Tomorrow
  5. Lewis Watson - Deep The Water
  6. Pink Floyd - High Hopes Acoustic
  7. Pink Floyd - Sorrow
  8. Pink Floyd - Sheep
  9. Pink Floyd - What Do You Want From Me
  10. Avenged Sevenfold - Hail To The King
  11. Avenged Sevenfold - Shepherd Of Fire
  12. Maroon 5 - Payphone Acoustic
  13. Iron & Wine - Call It Dreaming
  14. Dua Lipa - Garden
  15. Dua Lipa - Homesick
  16. Ed Sheeran - Make It Rain
  17. Ed Sheeran - Masters Of War
  18. Spoegwolf - Bittermaan
  19. Bob Marley - Forever Loving Jah
  20. Bob Marley - Rat Race

New song in US

  1. Ben Rector - Old Friends
  2. Russ - Back To Life
  3. Five Finger Death Punch - Blue On Black
  4. Anne-Marie - Can’t I Get Your Number
  5. Priscilla Renea - Family Tree
  6. Strung Out - Duke Of Sorrow
  7. Alec Benjamin - Use Me
  8. Sam Tinnesz - Far From Home (The Raven)
  9. Jacob Sartorius - Up With It
  10. Dustin Lynch - Good Girl
  11. Michael Ray - Her World Or Mine ACOUSTIC
  12. Charlie Puth - The Way I Am

Author : Torest
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Water Paradise by NDX A.K.ATorest5
View : 208 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).