Tresno Sing Nyoto CHORDS by NDX A.K.A

x0
Intro : E - Am Em F E

Am                 Em
teko banyu langit, ngayemke ati
F                  E
netes eluh iki, ngelingi dek wingi
Am                  Em
roso sing tak jogo, ora bakal lungo
   F               E
senajan awakmu, terus gawe loro

Am               Em
ora mergo rupo, ora mergo bondho
F                        E
nanging roso tentrem, nyanding kroso ayem
Am               Em
ojo gawe loro, cobo ngelingono
        F                        E
niat lahir batin bareng, tekan tuwo

Reff:
        Am
  mripatku iseh permono
            Em
  ndelokke tresno sing nyoto
        F
  aku yakin lan percoyo
            E
  kowe sing bakale biso

         Am
  nyenengke ati iki
       Em
  bebrayan dadi siji
          F
  mugo dijabahi
                 E
  marang sing kuoso

       Am
ealah aduh dek pangapurane
         Em
sumpah mati aku mung tresno sliramu
        F
ra ono niatku nglarani atimu
         E
rungokno aku percoyo aku

       Am
jujur aku dek aku arep sambat
          Em
krungu lambemu ngendiko sampun cekap
          F
tangisku netes nganti eluhku asat
         E
ojo ninggal aku
          ( Am )
ra bakal kuat

Musik : Am Em F E
        Am Em F E

Reff:
        Am
  mripatku iseh permono
            Em
  ndelokke tresno sing nyoto
        F
  aku yakin lan percoyo
            E
  kowe sing bakale biso

         Am
  nyenengke ati iki
       Em
  bebrayan dadi siji
          F
  mugo dijabahi
                 E
  marang sing kuoso

        Am
  mripatku iseh permono
            Em
  ndelokke tresno sing nyoto
        F
  aku yakin lan percoyo
            E
  kowe sing bakale biso

         Am
  nyenengke ati iki
       Em
  bebrayan dadi siji
          F
  mugo dijabahi
                 E
  marang sing kuoso
xClose Ad

Published : 2017-12-23 11:41:53

Add to Favorite

Related chords!

Mala Agatha - Tresno Adoh Paran
capo : di fret 4[intro]G Am D GC G Am D G ( D )[verse] GGede roso tresno sing tanpo umpomoNeng njero atiku tak jogo nggo sliramu DPepujaning atiku CW
Nella Kharisma - Sayang 4
[intro]Am G CAm G Em AmF G Am[verse] AmYen ono adem angin G CSumeripit ngelus pipimuDm AmIku tondone kangenku ESing tansah nganti ati
Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo
Intro : GReff: C tak lilakno kowe sing lungo G ora kuat D nandang leloro G sak jroning dodo C wes tak tompo lelakon iki G aku trimo D aku wes pasrah G lilo legowoMusik
Vita Kdi - Aku Kudu Piye
Intro : C - Bm - Am - G - F G CReff: C Em Tresnoku mung dinggo sliramu Am Em Sing tak sayang ning atiku F G
Nella Kharisma - Mung Sewates Konco
Intro : A E F#m C#m D A E A E F#m C#m D A EA ENaliko ati iki sedih F#m C#mKowe sing ono sandingkuD ANaliko ati iki susah EKowe sing nggawe guyuku
LSista - Jalaranku (New Version)
[intro]C G Am EmF C G G[verse] C GBanyu moto deres mili Am EmNetes ono neng pipiku F CNgrasakke perih neng batinku GNaliko ilang tresnamu
Fitri Carlina (ft. RPH) - Sandiworomu Luar Biasa
[intro :]Bm D G ABm D G A[chorus :] Bm D G APolahmu aktingmu wes koyo selebriti Bm D G AMending kowe nyubo melu casting ftv Bm
Intan Rahma - Kapten Oleng
Capo: difret 2[verse]C G tegane atimuAm Em F gawe tatu ning atiku C DmDerese eluh iki GMergo kowe le njalariC G lamise janjimuAm E
Didi Kempot - Janji Palsu
[Intro]C D Bm Em Am D GC D Bm Em Am A D D[Verse] G Emkuping iki durung sudo rungu C D Gisih krungu malah tekan atiku Am Gnaliko kowe nguc
Didi Kempot - Perawan Kalimantan
[Intro]Em C D Em (2x)[Verse 1] Em Amrino wengi tansah kelingan… D Emprawan ayu Kalimantan Em Ambantal guling tak sayang sayang

32 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  2. NDX A.K.A - Piker Keri
  3. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  4. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  5. NDX A.K.A - Rajodo
  6. NDX A.K.A - Mawar Biru
  7. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  8. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  9. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  10. NDX A.K.A - Remukan Ati
  11. NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu
  12. NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
  13. NDX A.K.A - Lungset
  14. NDX A.K.A - Piwales Tresno
  15. NDX A.K.A - Jaran Goyang 2
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Vinchenzo - Wait For Me
  2. Andrea Brillantes - Sige Lang
  3. Wild Belle - Have You Both
  4. Baby Ariel - I Heart You
  5. Andy Grammer - Don't Give Up On Me
  6. Ciara - Greatest Love
  7. UPPERROOM - How Wonderful
  8. Bag Raiders - Lightning
  9. Khalid - Talk
  10. Gabby Barrett - Bye Love
  11. Mavis Staples - Turn Me Around
  12. Donell Jones - Groove On
  13. Jah Cure - Eyes Red
  14. Wiz Khalifa ft. Charlie Puth - See You Again
  15. Brandon Ratcliff - Number In My Phone
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Jono
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
View : 730 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).