x0
NDX AKA Profile

About NDX A.K.A

NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).
[Intro :]
G Bm Em C D
G D

[Reff:]
  G               Bm
  Ra… bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da… dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase

G
tresno tulus ning ati ing njero dodo iki
Bm
ra bakal tak lalekke janjimu sing tok ucapke
Em
aku bakal iling marang awakmu
     C
senajan tau nggawe cidro ning njero atiku
    D
tresno ning uripku mung tansah kanggo awakmu

G
nanging ngopo kowe malah ninggalke aku
Bm
roso ning ati iki ra bakal iso tok apusi
Em
rino klawan wengi aku tansah ngenteni
C
tresnoku marang awakmu ra bakal iso mati
D
ibarat banyu mili tresnaku tulus lan suci

[Reff:]
  G               Bm
  Ra… bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da… dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase

G
nanging kabeh kui mung neng njero impenku
Bm
senajan janjimu mbiyen jebule yo mung palsu
Em
saiki tresnamu wes lungo mlayu seko aku
C
janji seko lambemu jebule yo mung lunyu
D
ra bedo adoh seko polah lan tingkah lakumu

G
kabeh kuwi dadi kenangan karo kowe
Bm
dadio awakmu dewe opo sing tok rasakke
Em
marang janjimu mbiyen sing wes tok ucapke
C
saiki aku getun tibo tembe mburine
D
mergo aku ra nggugu opo sing wes tok kandakke

[Reff:]
  G               Bm
  Ra… bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da… dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase

G
Saiki kenangan ku wes bubar dadi awu
Bm
kabeh kui wes musno ilang seko uripku
Em
opo mergo bondo koe banjur lungo
C
isoku yo mung ngene ra nduwe opo opo
D
saiki aku trimo pasrah karo sing kuoso

G
mugo koe iso dadi koyo sing tak karepke
Bm
urip bareng dadi siji ro koe sak lawase
Em
duh gusti tulungono awakku iki
C
aku tresno ro koe ngasi tekane mati
  D
mugo awkku dewe iso urip bareng dadi siji

[Reff:]
  G               Bm
  Ra… bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da… dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase

  G               Bm
  Ra… bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da… dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase

[Outro :] G
xClose Ad

has been published since 2 years ago

Add to Favorite

Related chords!

Vita Kdi - Aku Kudu Piye
chordband image relatedIntro : C - Bm - Am - G - F G C Reff: C Em Tresnoku mung dinggo sliramu Am Em Sing tak sayang ning atiku F G
NDX A.K.A - Tresno Suciku
chordband image related[Intro :] C G Am G C Mung kowe tresnoku G kowe neng atiku Am sak lawase uripku G sliramu sing neng atiku [Reff:] C Aku sik saiki G mung tresno karo slriramu
NDX A.K.A - Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan
chordband image relatedReff: C Em aku ra biso nahan tangis Am Em pas kowe meh lungo ninggalke awakku F C stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
Didi Kempot - Gelo
chordband image relatedcapo: di fret 4 [intro] Am Am Dm Am Am Am Dm Am [verse] Am E Am neng ngendi nggonku nggoleki E Mung abote kepengen ketemu Am Najan
Klenik Genk - Aku Lilo
chordband image relatedcapo: di fret 4 [intro] C C Am Dm G [verse] C G Ati iki uwes lilo Am F Iso nerimo kahanane C G Loro iki wes ra tak rasakke Am F Everything is go
Seniningan - Janjimu
chordband image relatedno capo! [verse] C Em Am Kowe tau ono ning uripku F G C Janji setyo amung nggo aku F Em Tresno sing wis tak jogo Am Amung kanggo slir
Pendhoza - Seko Opo Atimu
chordband image relatedcapo: 4th fret [intro] Bb C Am Dm Bb C F [verse] F Gm Dalane cerito aku ro kowe Dm C Wes akeh tantangane F Gm Urip bareng karo kowe
Dina Cinderella - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
chordband image relatedno capo! [intro] F--- C- Am-- C-- Bb-- C-- F--- C- F--- C- Am-- C-- Bb-- C-- F---- [verse] F Am Biyen kowe nate janji Bb C F Nanging sak iki lakok mbok
Nella Kharisma - Sayang 4
chordband image related[intro] Am G C Am G Em Am F G Am [verse] Am Yen ono adem angin G C Sumeripit ngelus pipimu Dm Am Iku tondone kangenku E Sing tansah nganti ati
Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo
chordband image relatedIntro : G Reff: C tak lilakno kowe sing lungo G ora kuat D nandang leloro G sak jroning dodo C wes tak tompo lelakon iki G aku trimo D aku wes pasrah G lilo legowo Musik

34 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  2. NDX A.K.A - Piker Keri
  3. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  4. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  5. NDX A.K.A - Mawar Biru
  6. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  7. NDX A.K.A - Rajodo
  8. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  9. NDX A.K.A - Curhatan Hati
  10. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  11. NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu
  12. NDX A.K.A - Remukan Ati
  13. NDX A.K.A - Lungset
  14. NDX A.K.A - Tresno Saklawase
  15. NDX A.K.A - Piwales Tresno
  16. Show all ..

Author : Ahmad Dani
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
View : 1082 times