x0
NDX AKA Profile

About NDX A.K.A

NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).
[Intro :]
G Bm Em C D
G D

[Reff:]
  G               Bm
  Ra… bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da… dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase

G
tresno tulus ning ati ing njero dodo iki
Bm
ra bakal tak lalekke janjimu sing tok ucapke
Em
aku bakal iling marang awakmu
     C
senajan tau nggawe cidro ning njero atiku
    D
tresno ning uripku mung tansah kanggo awakmu

G
nanging ngopo kowe malah ninggalke aku
Bm
roso ning ati iki ra bakal iso tok apusi
Em
rino klawan wengi aku tansah ngenteni
C
tresnoku marang awakmu ra bakal iso mati
D
ibarat banyu mili tresnaku tulus lan suci

[Reff:]
  G               Bm
  Ra… bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da… dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase

G
nanging kabeh kui mung neng njero impenku
Bm
senajan janjimu mbiyen jebule yo mung palsu
Em
saiki tresnamu wes lungo mlayu seko aku
C
janji seko lambemu jebule yo mung lunyu
D
ra bedo adoh seko polah lan tingkah lakumu

G
kabeh kuwi dadi kenangan karo kowe
Bm
dadio awakmu dewe opo sing tok rasakke
Em
marang janjimu mbiyen sing wes tok ucapke
C
saiki aku getun tibo tembe mburine
D
mergo aku ra nggugu opo sing wes tok kandakke

[Reff:]
  G               Bm
  Ra… bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da… dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase

G
Saiki kenangan ku wes bubar dadi awu
Bm
kabeh kui wes musno ilang seko uripku
Em
opo mergo bondo koe banjur lungo
C
isoku yo mung ngene ra nduwe opo opo
D
saiki aku trimo pasrah karo sing kuoso

G
mugo koe iso dadi koyo sing tak karepke
Bm
urip bareng dadi siji ro koe sak lawase
Em
duh gusti tulungono awakku iki
C
aku tresno ro koe ngasi tekane mati
  D
mugo awkku dewe iso urip bareng dadi siji

[Reff:]
  G               Bm
  Ra… bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da… dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase

  G               Bm
  Ra… bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da… dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase

[Outro :] G

has been published since 2 years ago

Please Rate this chord:

Rating: 5/5 of 1 Votes

Add to Favorite

Related chords!

Chords Vita Kdi - Aku Kudu Piye
chordband image relatedIntro : C - Bm - Am - G - F G C Reff: C Em Tresnoku mung dinggo sliramu Am Em Sing tak sayang ning atiku F G
Chords NDX A.K.A - Tresno Suciku
chordband image related[Intro :] C G Am G C Mung kowe tresnoku G kowe neng atiku Am sak lawase uripku G sliramu sing neng atiku [Reff:] C Aku sik saiki G mung tresno karo slriramu
Chords NDX A.K.A - Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan
chordband image relatedReff: C Em aku ra biso nahan tangis Am Em pas kowe meh lungo ninggalke awakku F C stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
Chords Didi Kempot - Gelo
chordband image relatedcapo: di fret 4 [intro] Am Am Dm Am Am Am Dm Am [verse] Am E Am neng ngendi nggonku nggoleki E Mung abote kepengen ketemu Am Najan
Chords Klenik Genk - Aku Lilo
chordband image relatedcapo: di fret 4 [intro] C C Am Dm G [verse] C G Ati iki uwes lilo Am F Iso nerimo kahanane C G Loro iki wes ra tak rasakke Am F Everything is go
Chords Seniningan - Janjimu
chordband image relatedno capo! [verse] C Em Am Kowe tau ono ning uripku F G C Janji setyo amung nggo aku F Em Tresno sing wis tak jogo Am Amung kanggo slir
Chords Pendhoza - Seko Opo Atimu
chordband image relatedcapo: 4th fret [intro] Bb C Am Dm Bb C F [verse] F Gm Dalane cerito aku ro kowe Dm C Wes akeh tantangane F Gm Urip bareng karo kowe
Chords Ndarboy Genk - Gusti Kulo Angkat Tangan
chordband image relatedcapo: 6th fret Lagu berjudul "gusti kulo angkat tangan" yang dibawakan oleh "ndarboy genk" dirilis hari ini, 25 maret 2020 Lagu ini diciptakan oleh "nur bayan" recording "mabes balker" dan telah ters
Chords Dina Cinderella - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
chordband image relatedno capo! [intro] F--- C- Am-- C-- Bb-- C-- F--- C- F--- C- Am-- C-- Bb-- C-- F---- [verse] F Am Biyen kowe nate janji Bb C F Nanging sak iki lakok mbok
Chords Via Vallen - Sayang
chordband image relatedcapo: 4th fret [intro] F G Em Am Dm G C [chorus] C Em Sayang opo kowe krungu sayang apa kamu dengar Am Jerite atiku jeritan hatiku Em Mengh

34 chords by:
NDX A.K.A

  1. CHORDS Terminal Giwangan
  2. CHORDS Mawar Biru
  3. CHORDS TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  4. CHORDS Ditinggal Rabi
  5. CHORDS Piker Keri
  6. CHORDS Tresno Suciku
  7. CHORDS Rajodo
  8. CHORDS Curhatan Hati
  9. CHORDS Ati Dudu Kos Kosan
  10. CHORDS Pamit Kerjo
  11. CHORDS Kelingan Mantan
  12. CHORDS Kesandung Masa Lalu
  13. CHORDS Remukan Ati
  14. CHORDS Lungset
  15. CHORDS Tresno Saklawase
  16. CHORDS Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan
  17. CHORDS Piwales Tresno
  18. CHORDS Loro Ati
  19. CHORDS Bondo Opo Tresno
  20. CHORDS Dalan Anyar
  21. CHORDS Bojo Simpenan
  22. CHORDS Tresno Ra Bakal Luntur
  23. CHORDS Tresno Sing Nyoto
  24. CHORDS Kamu Jahat Banget
  25. CHORDS Kimcil Hokya Hokya
  26. CHORDS Kangen
  27. CHORDS Dua Cincin
  28. CHORDS Water Paradise
  29. CHORDS Lagu Untuk Kakak
  30. CHORDS Aku Ra Nikung
  31. CHORDS Aku Nyuwun Pangapuro
  32. CHORDS Pucuke Asmoro
  33. CHORDS Yowes
  34. CHORDS Goblok

Author : Ahmad Dani
Edit this post

View : 1328 times