x0
[Intro :]
G Bm Em C D
G D

[Reff:]
  G               Bm
  Ra… bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da… dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase

G
tresno tulus ning ati ing njero dodo iki
Bm
ra bakal tak lalekke janjimu sing tok ucapke
Em
aku bakal iling marang awakmu
     C
senajan tau nggawe cidro ning njero atiku
    D
tresno ning uripku mung tansah kanggo awakmu

G
nanging ngopo kowe malah ninggalke aku
Bm
roso ning ati iki ra bakal iso tok apusi
Em
rino klawan wengi aku tansah ngenteni
C
tresnoku marang awakmu ra bakal iso mati
D
ibarat banyu mili tresnaku tulus lan suci

[Reff:]
  G               Bm
  Ra… bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da… dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase

G
nanging kabeh kui mung neng njero impenku
Bm
senajan janjimu mbiyen jebule yo mung palsu
Em
saiki tresnamu wes lungo mlayu seko aku
C
janji seko lambemu jebule yo mung lunyu
D
ra bedo adoh seko polah lan tingkah lakumu

G
kabeh kuwi dadi kenangan karo kowe
Bm
dadio awakmu dewe opo sing tok rasakke
Em
marang janjimu mbiyen sing wes tok ucapke
C
saiki aku getun tibo tembe mburine
D
mergo aku ra nggugu opo sing wes tok kandakke

[Reff:]
  G               Bm
  Ra… bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da… dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase

G
Saiki kenangan ku wes bubar dadi awu
Bm
kabeh kui wes musno ilang seko uripku
Em
opo mergo bondo koe banjur lungo
C
isoku yo mung ngene ra nduwe opo opo
D
saiki aku trimo pasrah karo sing kuoso

G
mugo koe iso dadi koyo sing tak karepke
Bm
urip bareng dadi siji ro koe sak lawase
Em
duh gusti tulungono awakku iki
C
aku tresno ro koe ngasi tekane mati
  D
mugo awkku dewe iso urip bareng dadi siji

[Reff:]
  G               Bm
  Ra… bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da… dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase

  G               Bm
  Ra… bakalan tak lalekke
    Em              C
  kenanganku karo kowe
      D
  yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
  da… dio awakmu dewe
   Em               C
  opo sing tok rasakke
      D                      G  D
  yo mung kowe tresno saklawase

[Outro :] G
xClose Ad

has been published since 1 year ago

Add to Favorite

Related chords!

Vita Kdi - Aku Kudu Piye
Intro : C - Bm - Am - G - F G CReff: C Em Tresnoku mung dinggo sliramu Am Em Sing tak sayang ning atiku F G
NDX A.K.A - Tresno Suciku
[Intro :] C G Am G CMung kowe tresnoku Gkowe neng atiku Amsak lawase uripku Gsliramu sing neng atiku[Reff:] C Aku sik saiki G mung tresno karo slriramu
NDX A.K.A - Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan
Reff: C Em aku ra biso nahan tangis Am Em pas kowe meh lungo ninggalke awakku F C stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
Didi Kempot - Gelo
capo: di fret 4[intro]Am Am Dm AmAm Am Dm Am[verse]Am E Am neng ngendi nggonku nggoleki EMung abote kepengen ketemu AmNajan
Klenik Genk - Aku Lilo
capo: di fret 4[intro]CC Am Dm G[verse]C GAti iki uwes liloAm FIso nerimo kahananeC GLoro iki wes ra tak rasakkeAm FEverything is go
Seniningan - Janjimu
no capo![verse] C Em AmKowe tau ono ning uripku F G CJanji setyo amung nggo aku F EmTresno sing wis tak jogo AmAmung kanggo slir
Pendhoza - Seko Opo Atimu
capo: 4th fret[intro]Bb C Am Dm Bb C F[verse] F GmDalane cerito aku ro kowe Dm CWes akeh tantangane F GmUrip bareng karo kowe
Dina Cinderella - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
no capo![intro]F--- C- Am-- C--Bb-- C-- F--- C-F--- C- Am-- C--Bb-- C-- F----[verse] F AmBiyen kowe nate janji Bb C FNanging sak iki lakok mbok
Nella Kharisma - Sayang 4
[intro]Am G CAm G Em AmF G Am[verse] AmYen ono adem angin G CSumeripit ngelus pipimuDm AmIku tondone kangenku ESing tansah nganti ati
Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo
Intro : GReff: C tak lilakno kowe sing lungo G ora kuat D nandang leloro G sak jroning dodo C wes tak tompo lelakon iki G aku trimo D aku wes pasrah G lilo legowoMusik

34 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  2. NDX A.K.A - Piker Keri
  3. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  4. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  5. NDX A.K.A - Mawar Biru
  6. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  7. NDX A.K.A - Rajodo
  8. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  9. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  10. NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu
  11. NDX A.K.A - Remukan Ati
  12. NDX A.K.A - Curhatan Hati
  13. NDX A.K.A - Piwales Tresno
  14. NDX A.K.A - Lungset
  15. NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Goo Goo Dolls - Miracle Pill
  2. Alec Benjamin - Jesus in LA
  3. Julien Baker - The Modern Leper
  4. Jon Wolfe - Some Ol' Bar in the 90s
  5. La Pegatina - Saber que tú
  6. Emeli Sandé - Shine
  7. Stina Kayy - I'm Me
  8. Ed Sheeran - I Dont Want Your Money
  9. Ed Sheeran ft. Ella Mai - Put It All On Me
  10. Ed Sheeran ft. Travis Scott - Antisocial
  11. Ed Sheeran ft. Eminem - Remember The Name
  12. Cash and Maverick - Good Thing
  13. Freya Ridings - Castles
  14. Stefflon Don ft. Lil Baby - Phone Down
  15. Mark Ronson ft. Camila Cabello - Find U Again
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Ahmad Dani
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
View : 1006 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).