Tresno Ra Bakal Luntur CHORDS by NDX A.K.A

x0
Intro : C G Am Em F C G G

[prolog]
Dek aku tresno banget karo kowe
Tapi kok kowe ra nggagas aku?
Tapi tenan dek, tresno ku iki ora bakal luntur
Sak lawase dek, sak lawase…

Reff:
  C      G
  Kudu piye aku
  Am           Em
  Iso ngolehke gedhe tresnamu
   F
  Tok tarik ulur
       C
  Aku tetap ra mundur
    G
  Tresno ra bakal luntur

C                   G
Opo kurang roso tresno
                       Am
Sek tak ukir jroning rogo
                  Em
Kowe kok nyepelek’ke
               F
Malah ndadak PHP
                   C
Padahal ra kurang kurang
                      G
Tresnoku mung nggo kowe
                 G
Waktu bondho lan nyawa
kabeh wes tak ikhlaske

C            G
Kowe ragu - ragu
              Am
Ora nompo awakku
                  Em
Tak cerak’i kowe ngadoh
                F
Gawe loro batinku
                   C
Yo men aku tetep berjuang
kanggo awakmu
G
Mugo wae kowe peka
           G
Banjur gelem dadi bojoku

F                      C
Sewu dongo ku namung kanggo sliramu
      G               C
Mugo biso nompo tresnaku
F
Nanging awakku ra bakal iso
   G
Tresno marang wong liyo

Reff:
  C      G
  Kudu piye aku
  Am           Em
  Iso ngolehke gedhe tresnamu
   F
  Tok tarik ulur
       C
  Aku tetap ra mundur
    G
  Tresno ra bakal luntur

  C       G
  Esuk, awan, wengi
  Am              Em
  Namung bisa nglilak’ke
    F
  Sucine tresnaku
     C
  Malah mbok PHP
   G
  Kudu kuat atine

C                   G
Wes ora keketung meneh
                    Am
Opo sek wes tak wenehke
                   Em
Kasih tulus tresno suci
                       F
Uwes kabeh tak nggo kowe
           C
Aku kudu piye
                 G
Leh ku ngadepi kowe
                  G
Nganti aku ra sempet
mikir awakku dewe,

C                 G
atimu kok koyo watu
                   Am
sek rabakal iso lembur
              Em
Arepo di tetesi
                      F
Udan  deres ra bakal mumur
                  C
Namung sabar lan ikhlas
                  G
Sing biso tak lakoni
                 G
Mugo wae kowe mbuka’ ati
iso dadi siji

F                      C
Sewu dongo ku namung kanggo sliramu
      G               C
Mugo biso nompo tresnaku
F
Nanging awakku ra bakal iso
   G
Tresno marang wong liyo

Reff:
  C      G
  Kudu piye aku
  Am           Em
  Iso ngolehke gedhe tresnamu
   F
  Tok tarik ulur
       C
  Aku tetap ra mundur
    G
  Tresno ra bakal luntur

  C       G
  Esuk, awan, wengi
  Am              Em
  Namung bisa nglilak’ke
    F
  Sucine tresnaku
     C
  Malah mbok PHP
   G
  Kudu kuat atine

F                  C
Dudu maksudku nglarani atimu
        G               C
Durung biso nompo tresnomu
F
Nanging tresnomu sing kanggo aku
       G
Aaking gedhe ne neng atimu

C             G
Aku ngerti tresnomu
      Am                Em
Mung tansah  kanggo awakku
     F               C
Nanging arep piye meneh
        G
Aku pasrah lan sumeleh

C           G
Aku mung biso ndonga
   Am                Em
Marang gusti sing kuasa
   F             C
Senadjan atimu loro
          G
Nanging kowe sing prasetyo

  C      G
  Kudu piye aku
  Am           Em
  Iso ngolehke gedhe tresnamu
   F
  Tok tarik ulur
       C
  Aku tetap ra mundur
    G
  Tresno ra bakal luntur

  C       G
  Esuk, awan, wengi
  Am              Em
  Namung bisa nglilak’ke
    F
  Sucine tresnaku
     C
  Malah mbok PHP
   G               - C
  Kudu kuat atine
xClose Ad

Published : 2017-12-23 11:41:13

Related chords!

Vita KDI - Koyo Langit Ambi Bumi
[Intro :]D G D DG A DD F#mKoyo langit ambi bumi GIsun lan riko DSelawase sing mungkin EmBiso sesandingan BmSadar isun s
Via Vallen - Sayang
[intro :]F G Em AmDm G C[reff:] C Em sayang… opo kowe krungu Am jerite atiku Em mengharap engkau kembali F G
NDX A.K.A - Lungset
Intro : Am G Am F G C C G Am Em F G Am Am G Amseprene ku ngenteni F G Ckadung tresno ning njero atiC G Am Emsemono ugo ati
NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
Intro : Am - Em AmReff: Am Em Kowe tau ning uripku F C tansah ono ning atiku Dm ra bakal luntur sak durunge E janur kuning melengkung
Via Vallen - Lali Rasane Tresno
[chorus :]C C G padange sinar rembulan Am EmSeindah gemerlap bintang F CWis suwe ora nyawang Dm GOpo kowe isih sayang C G
Nella Kharisma - Mung Sewates Konco
Intro : A E F#m C#m D A E A E F#m C#m D A EA ENaliko ati iki sedih F#m C#mKowe sing ono sandingkuD ANaliko ati iki susah EKowe sing nggawe guyuku
Nella Kharisma - Dengarlah Bintang Hatiku (Hip Hop Dangdut feat. Kimcil Kepolen)
capo di fret 1Intro: Em C D G C D Em Em G D Em Em G D G Em GDengarlah bintang hatiku D Gaku akan menjagamu Em Gdalam hidup
NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
Intro : Am G Am… Am G C… Dm E Am…[verse]Am G Am… Atiku rasane loro FNyawang kowe G CRabi ro wong liyoC G Am… Nangis
LSista - Jalaranku (New Version)
[intro]C G Am EmF C G G[verse] C GBanyu moto deres mili Am EmNetes ono neng pipiku F CNgrasakke perih neng batinku GNaliko ilang tresnamu
Via Vallen - Ora Masalah
capo di fret 7[intro]C- G- Am- Em-F- C- G- C---[verse] C G Am EmKowe pernah ono ning atikuF G CJanji ora bakal ninggalke aku Dm

32 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  2. NDX A.K.A - Piker Keri
  3. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  4. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  5. NDX A.K.A - Rajodo
  6. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  7. NDX A.K.A - Mawar Biru
  8. NDX A.K.A - Remukan Ati
  9. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  10. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  11. NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu
  12. NDX A.K.A - Lungset
  13. NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
  14. NDX A.K.A - Jaran Goyang 2
  15. NDX A.K.A - Piwales Tresno
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Richard Ashcroft - Money Money
  2. Marcell - Toothbrush
  3. Sarah Reeves - Faithful
  4. Raheem DeVaughn - Don't Come Easy
  5. Engelbert Humperdinck - Silent Night
  6. Keith Sweat - Boomerang
  7. Maggie Rogers - Light On
  8. Richard Ashcroft - That's When I Feel It
  9. You Me At Six - Straight To My Head
  10. Twenty One Pilots - Bandito
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : WithYou
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Tresno Ra Bakal Luntur by NDX A.K.AWithYou5
View : 633 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).