x0
NDX AKA Profile

About NDX A.K.A

NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).
Intro : Em C G D

Reff:
Em
… Yen gelem tak jak rabi
C
… Yen ra gelem tak jagongi
G                      D ( Bm - D - Em )
Sing ra penting piker keri

Em
… Yen kowe gelem tak sayang
C
… Ya ojo mbok gawe bimbang
G                  D
… Rasah kakean alasan

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Musik : Em C G D

[Rap1]
Em
Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
C
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
G
Nanging tresno iki udu es teh plastikan
D
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

Em
Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
C
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
G
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
D
Nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

[verse]
Em    D    G ( Bm - D - Em )
Pi ker keri
Em    D    C
pi ker keri
      B
ketimbang loro ati ( hok'a hok'e ya )

Reff:
Em
… Yen gelem tak jak rabi
C
… Yen ra gelem tak jagongi
G                      D
Sing ra penting piker keri

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Em
… Yen kowe gelem tak sayang
C
… Ya ojo mbok gawe bimbang
G                  D
… Rasah kakean alasan

Musik : Em C G D

[Rap2]
Em
Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
C
Gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
G
Abot dirasake rakuat dibecakne
D
Rasah dipiker mbok miker seng liyane

Em
Tresnoku seng gede mbok prekne
C
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
G
Mending nyicel motor podo mumete
D
Nanging ono hasile ketimbang miker kowe

[verse]
Em    D    G ( Bm - D - Em )
Pi ker keri
Em    D    C
pi ker keri
      B
ketimbang loro ati ( hok'a hok'e ya )

Reff:
Em
… Yen gelem tak jak rabi
C
… Yen ra gelem tak jagongi
G                      D
Sing ra penting piker keri

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Em
… Yen kowe gelem tak sayang
C
… Ya ojo mbok gawe bimbang
G                  D
… Rasah kakean alasan

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Em
… Yen gelem tak jak rabi
C
… Yen ra gelem tak jagongi
G                      D
Sing ra penting piker keri

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Em
… Yen kowe gelem tak sayang
C
… Ya ojo mbok gawe bimbang
G                  D
… Rasah kakean alasan

Outro : Em

has been published since 2 years ago

Please Rate this chord:

Rating: 5/5 of 1 Votes

Add to Favorite

Related chords!

Chords Nella Kharisma - Pikir Keri
chordband image related[Intro :] Am F C G [Reff :] | Am F | ..Yen gelem tak jak rabi | C | ..Yen ra gelem tak jagongi | G | Sing ra penting piker keri ( Em -
Chords Jihan Audy - Dangdutan
chordband image relatedNo capo! [verse] Dm Lupakan masalahmu C Lepaskan bebanmu, goyang Ikuti alunan lagu Dm Gerakan badanmu, ayo ndangdutan [musik] Dm C Dm C Dm Dm Mangkate ram
Chords Mahesa - Seneng Duite
chordband image relatedCapo: 10 [intro] Am G Dm Am G Dm E F G Am [verse] Am G Aku ora ngerti opo sing mbok piker F Am Serba salah repot ngabeti Dm Am Kabeh penjalukmu yo w
Chords RapX - Sayang Keri
chordband image relatedno capo! [intro] Am Em F C Dm C G Am Em F C Dm C G [verse] C G Am Sayang kamu masih ada sisa cinta Em Di dalam hatiku F Naliko jenengmu C G Krungu digowo angin d

34 chords by:
NDX A.K.A

  1. CHORDS Terminal Giwangan
  2. CHORDS Mawar Biru
  3. CHORDS TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  4. CHORDS Ditinggal Rabi
  5. CHORDS Piker Keri
  6. CHORDS Tresno Suciku
  7. CHORDS Rajodo
  8. CHORDS Curhatan Hati
  9. CHORDS Ati Dudu Kos Kosan
  10. CHORDS Pamit Kerjo
  11. CHORDS Kelingan Mantan
  12. CHORDS Kesandung Masa Lalu
  13. CHORDS Remukan Ati
  14. CHORDS Lungset
  15. CHORDS Tresno Saklawase
  16. CHORDS Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan
  17. CHORDS Piwales Tresno
  18. CHORDS Loro Ati
  19. CHORDS Bondo Opo Tresno
  20. CHORDS Dalan Anyar
  21. CHORDS Bojo Simpenan
  22. CHORDS Tresno Ra Bakal Luntur
  23. CHORDS Tresno Sing Nyoto
  24. CHORDS Kamu Jahat Banget
  25. CHORDS Kimcil Hokya Hokya
  26. CHORDS Kangen
  27. CHORDS Dua Cincin
  28. CHORDS Water Paradise
  29. CHORDS Lagu Untuk Kakak
  30. CHORDS Aku Ra Nikung
  31. CHORDS Aku Nyuwun Pangapuro
  32. CHORDS Pucuke Asmoro
  33. CHORDS Yowes
  34. CHORDS Goblok

Author : Brayden
Edit this post

View : 3487 times