Piker Keri CHORDS by NDX A.K.A

x0
Intro : Em C G D

Reff:
Em
… Yen gelem tak jak rabi
C
… Yen ra gelem tak jagongi
G                      D ( Bm - D - Em )
Sing ra penting piker keri

Em
… Yen kowe gelem tak sayang
C
… Ya ojo mbok gawe bimbang
G                  D
… Rasah kakean alasan

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Musik : Em C G D

[Rap1]
Em
Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
C
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
G
Nanging tresno iki udu es teh plastikan
D
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

Em
Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
C
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
G
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
D
Nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

[verse]
Em    D    G ( Bm - D - Em )
Pi ker keri
Em    D    C
pi ker keri
      B
ketimbang loro ati ( hok'a hok'e ya )

Reff:
Em
… Yen gelem tak jak rabi
C
… Yen ra gelem tak jagongi
G                      D
Sing ra penting piker keri

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Em
… Yen kowe gelem tak sayang
C
… Ya ojo mbok gawe bimbang
G                  D
… Rasah kakean alasan

Musik : Em C G D

[Rap2]
Em
Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
C
Gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
G
Abot dirasake rakuat dibecakne
D
Rasah dipiker mbok miker seng liyane

Em
Tresnoku seng gede mbok prekne
C
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
G
Mending nyicel motor podo mumete
D
Nanging ono hasile ketimbang miker kowe

[verse]
Em    D    G ( Bm - D - Em )
Pi ker keri
Em    D    C
pi ker keri
      B
ketimbang loro ati ( hok'a hok'e ya )

Reff:
Em
… Yen gelem tak jak rabi
C
… Yen ra gelem tak jagongi
G                      D
Sing ra penting piker keri

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Em
… Yen kowe gelem tak sayang
C
… Ya ojo mbok gawe bimbang
G                  D
… Rasah kakean alasan

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Em
… Yen gelem tak jak rabi
C
… Yen ra gelem tak jagongi
G                      D
Sing ra penting piker keri

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Em
… Yen kowe gelem tak sayang
C
… Ya ojo mbok gawe bimbang
G                  D
… Rasah kakean alasan

Outro : Em
xClose Ad

Published : 2017-10-11 05:44:09

Related chords!

32 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Piker Keri
  2. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  3. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  4. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  5. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  6. NDX A.K.A - Remukan Ati
  7. NDX A.K.A - Rajodo
  8. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  9. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  10. NDX A.K.A - Mawar Biru
  11. NDX A.K.A - Lungset
  12. NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
  13. NDX A.K.A - Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan
  14. NDX A.K.A - Jaran Goyang 2
  15. NDX A.K.A - Tresno Saklawase
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Whitney Houston - I Look to You
  2. Keane - Somewhere Only We Know
  3. Murder By Death - Go to the Light
  4. The Coral - Stormbreaker
  5. The Coral - Eyes Of The Moon
  6. Kanye West - XTCY
  7. Tyler Ward - Mama Always Told Me
  8. Sinach - Way Maker
  9. Jessie J - Love Will Save The World
  10. Cassadee Pope - One More Red Light
  11. YK Osiris - Run It Up
  12. Philipp Dittberner - Jede Nacht
  13. Brett Dennen - Here's Looking At You Kid
  14. Vidi Aldiano - I Don't Mind
  15. Slaves - Chokehold
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Brayden
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Piker Keri by NDX A.K.ABrayden5
View : 2455 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).