Piker Keri CHORDS by NDX A.K.A

x0
Intro : Em C G D

Reff:
Em
… Yen gelem tak jak rabi
C
… Yen ra gelem tak jagongi
G                      D ( Bm - D - Em )
Sing ra penting piker keri

Em
… Yen kowe gelem tak sayang
C
… Ya ojo mbok gawe bimbang
G                  D
… Rasah kakean alasan

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Musik : Em C G D

[Rap1]
Em
Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
C
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
G
Nanging tresno iki udu es teh plastikan
D
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

Em
Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
C
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
G
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
D
Nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

[verse]
Em    D    G ( Bm - D - Em )
Pi ker keri
Em    D    C
pi ker keri
      B
ketimbang loro ati ( hok'a hok'e ya )

Reff:
Em
… Yen gelem tak jak rabi
C
… Yen ra gelem tak jagongi
G                      D
Sing ra penting piker keri

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Em
… Yen kowe gelem tak sayang
C
… Ya ojo mbok gawe bimbang
G                  D
… Rasah kakean alasan

Musik : Em C G D

[Rap2]
Em
Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
C
Gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
G
Abot dirasake rakuat dibecakne
D
Rasah dipiker mbok miker seng liyane

Em
Tresnoku seng gede mbok prekne
C
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
G
Mending nyicel motor podo mumete
D
Nanging ono hasile ketimbang miker kowe

[verse]
Em    D    G ( Bm - D - Em )
Pi ker keri
Em    D    C
pi ker keri
      B
ketimbang loro ati ( hok'a hok'e ya )

Reff:
Em
… Yen gelem tak jak rabi
C
… Yen ra gelem tak jagongi
G                      D
Sing ra penting piker keri

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Em
… Yen kowe gelem tak sayang
C
… Ya ojo mbok gawe bimbang
G                  D
… Rasah kakean alasan

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Em
… Yen gelem tak jak rabi
C
… Yen ra gelem tak jagongi
G                      D
Sing ra penting piker keri

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Em
… Yen kowe gelem tak sayang
C
… Ya ojo mbok gawe bimbang
G                  D
… Rasah kakean alasan

Outro : Em
xClose Ad

Published : 2017-10-11 05:44:09

Related chords!

32 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  2. NDX A.K.A - Piker Keri
  3. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  4. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  5. NDX A.K.A - Rajodo
  6. NDX A.K.A - Mawar Biru
  7. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  8. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  9. NDX A.K.A - Remukan Ati
  10. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  11. NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu
  12. NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
  13. NDX A.K.A - Lungset
  14. NDX A.K.A - Piwales Tresno
  15. NDX A.K.A - Jaran Goyang 2
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Reese Lansangan - The Chase
  2. The Vaccines - All My Friends Are Falling In Love
  3. Hozier - Movement
  4. Mike Stud - 21 Sadness
  5. Dido - Hurricanes
  6. Gary Numan - If We Had Known
  7. Peter Hollens - Country Roads
  8. Sade - The Big Unknown
  9. LANY - Malibu Nights
  10. Haschak Sisters - All My Money On You
  11. Kip Moore - It Ain't California
  12. Zac Brown Band - Someone I Used To Know
  13. Harry Hudson - Just Slide
  14. Brett Young - Reason To Stay
  15. Anna Clendening - Invisible
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Brayden
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Piker Keri by NDX A.K.ABrayden5
View : 2759 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).