x0
NDX AKA Profile

About NDX A.K.A

NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).
Intro : Em C G D

Reff:
Em
… Yen gelem tak jak rabi
C
… Yen ra gelem tak jagongi
G                      D ( Bm - D - Em )
Sing ra penting piker keri

Em
… Yen kowe gelem tak sayang
C
… Ya ojo mbok gawe bimbang
G                  D
… Rasah kakean alasan

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Musik : Em C G D

[Rap1]
Em
Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
C
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
G
Nanging tresno iki udu es teh plastikan
D
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

Em
Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
C
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
G
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
D
Nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

[verse]
Em    D    G ( Bm - D - Em )
Pi ker keri
Em    D    C
pi ker keri
      B
ketimbang loro ati ( hok'a hok'e ya )

Reff:
Em
… Yen gelem tak jak rabi
C
… Yen ra gelem tak jagongi
G                      D
Sing ra penting piker keri

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Em
… Yen kowe gelem tak sayang
C
… Ya ojo mbok gawe bimbang
G                  D
… Rasah kakean alasan

Musik : Em C G D

[Rap2]
Em
Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
C
Gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
G
Abot dirasake rakuat dibecakne
D
Rasah dipiker mbok miker seng liyane

Em
Tresnoku seng gede mbok prekne
C
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
G
Mending nyicel motor podo mumete
D
Nanging ono hasile ketimbang miker kowe

[verse]
Em    D    G ( Bm - D - Em )
Pi ker keri
Em    D    C
pi ker keri
      B
ketimbang loro ati ( hok'a hok'e ya )

Reff:
Em
… Yen gelem tak jak rabi
C
… Yen ra gelem tak jagongi
G                      D
Sing ra penting piker keri

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Em
… Yen kowe gelem tak sayang
C
… Ya ojo mbok gawe bimbang
G                  D
… Rasah kakean alasan

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Em
… Yen gelem tak jak rabi
C
… Yen ra gelem tak jagongi
G                      D
Sing ra penting piker keri

             ( Bm - D - Em )
hok'a hok'e      ya

Em
… Yen kowe gelem tak sayang
C
… Ya ojo mbok gawe bimbang
G                  D
… Rasah kakean alasan

Outro : Em
xClose Ad

has been published since 2 years ago

Please Rate this chord:

Rating: 5/5 of 1 Votes

Add to Favorite

Related chords!

Nella Kharisma - Pikir Keri
chordband image related[Intro :] Am F C G [Reff :] | Am F | ..Yen gelem tak jak rabi | C | ..Yen ra gelem tak jagongi | G | Sing ra penting piker keri ( Em -
Jihan Audy - Dangdutan
chordband image relatedNo capo! [verse] Dm Lupakan masalahmu C Lepaskan bebanmu, goyang Ikuti alunan lagu Dm Gerakan badanmu, ayo ndangdutan [musik] Dm C Dm C Dm Dm Mangkate ram
Mahesa - Seneng Duite
chordband image relatedCapo: 10 [intro] Am G Dm Am G Dm E F G Am [verse] Am G Aku ora ngerti opo sing mbok piker F Am Serba salah repot ngabeti Dm Am Kabeh penjalukmu yo w
RapX - Sayang Keri
chordband image relatedno capo! [intro] Am Em F C Dm C G Am Em F C Dm C G [verse] C G Am Sayang kamu masih ada sisa cinta Em Di dalam hatiku F Naliko jenengmu C G Krungu digowo angin d

34 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  2. NDX A.K.A - Mawar Biru
  3. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  4. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  5. NDX A.K.A - Piker Keri
  6. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  7. NDX A.K.A - Rajodo
  8. NDX A.K.A - Curhatan Hati
  9. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  10. NDX AKA - Pamit Kerjo
  11. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  12. NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu
  13. NDX A.K.A - Remukan Ati
  14. NDX A.K.A - Lungset
  15. NDX A.K.A - Tresno Saklawase
  16. Show all ..

Author : Brayden
Edit this post

View : 3357 times