Kimcil Hokya Hokya Chords

x0
Start Scrollx
Trying a chord without having to shift a page
Intro : Am G F Em E
        Am G F Em E

Reff:
  Am
  Mendes sifatmu
           G
  kimcil kuwi celukanmu
          F
  meng modal rupo ayu
           E
  karo lambemu sing lunyu

      Am
  Nek golek lanangan
           G
  milih ninja opo FU
       F
  yen ora keturutan
             E
  yo mesti wae didupak ndasmu As^

Am
wes telung sasi suwene aku pedot karo kowe
G
ra tau ono kabare wes ora jelas rupane
F
jare ora bakal lali jebul nyatane yo endi
E
kowe ra tau ngabari seprono tekan saiki

Am
dienteni ora kroso di sms ora cetho
G
jane kowe kuwi menungso opo pancen setan tuwo
F
rupo ayu ati blangsak omonganmu cen kepenak
E
lambe koyo pedal becak ngomo ngene jebul mayak

Am
yen dasare sifatmu kuwi sing gawe mangkel
G
ndelok lanangan sing sugih awakmu langsung gatel
F
opo meneh sing nggo ninja nek ra kuwi sing nggo FU
E
wes marai awak ngelu dadi mremen loro untu

Am
aku wes ngerti aslimu jebule mung pabu palsu
G
dimodali ninja FU kowe iso dijak ^enthu
F
ning omah sopan kudungan ning njobo koyo b^j!ngan
E
walah cil ( cil ) as^ tenan

Reff:
  Am
  Mendes sifatmu
           G
  kimcil kuwi celukanmu
          F
  meng modal rupo ayu
           E
  karo lambemu sing lunyu

      Am
  Nek golek lanangan
           G
  milih ninja opo FU
       F
  yen ora keturutan
             E
  yo mesti wae didupak ndasmu As^

Am
golek sensasi ning facebook jare okeh bribikane
G
padahal kui meng tai dan juga tidak berfiksi
F
diumumke liwat dinding padahal itu nggak penting
E
dikiranya gue ngefek sorry aja gue cuek

Am
elo gue emang cerdik cari muka biar eksis
G
mestinya eh lo ngaca dirimu itu siapa
F
tampang cuma cari muka tapi hati lo buaya
E
ini mulut - mulut gue biar jelek tapi kece

Reff:
  Am
  Mendes sifatmu
           G
  kimcil kuwi celukanmu
          F
  meng modal rupo ayu
           E
  karo lambemu sing lunyu

      Am
  Nek golek lanangan
           G
  milih ninja opo FU
       F
  yen ora keturutan
             E
  yo mesti wae didupak ndasmu As^

Am
mendes kui cen gayamu kimcil kuwi celukanmu
G
ming paitan rupo karo lambemu sing lunyu
F
nek didelokke rupamu yo pancen unyu - unyu
E
basan wes kenal njero sifatmu kayak As^

Am
njur caramu koyo ngono waton njepat langsung minggat
G
ra mikirke aku sopo saiki ngejak suloyo
F
jane aku ki yo monggo nek arep minggat karepmu
E
sing penting aku wes tau ngrasakke barangmu itu

Reff:
  Am
  Mendes sifatmu
           G
  kimcil kuwi celukanmu
          F
  meng modal rupo ayu
           E
  karo lambemu sing lunyu

      Am
  Nek golek lanangan
           G
  milih ninja opo FU
       F
  yen ora keturutan
             E
  yo mesti wae didupak ndasmu As^

  Am
  Mendes sifatmu
           G
  kimcil kuwi celukanmu
          F
  meng modal rupo ayu
           E
  karo lambemu sing lunyu

      Am
  Nek golek lanangan
           G
  Milih ninja opo FU
       F
  Yen ora keturutan
            E
  yo mesti wae ditinggal mlayu uuu

  Am
  Mendes sifatmu
           G
  kimcil kuwi celukanmu
          F
  meng modal rupo ayu
           E
  karo lambemu sing lunyu

      Am
  Nek golek lanangan
           G
  milih ninja opo FU
       F
  yen ora keturutan
             E
  yo mesti wae didupak ndasmu As^

Outro : Am G F Em E
        Am
xClose Ad

Published : 2017-10-11 05:51:27

Add Video

  • The video contents may contain samples of the tabs, guides or recording of the singer!
  • Videos that are out of-topic will be removed!

Related Chords

  1. Nella Kharisma - Dengarlah Bintang Hatiku (Hip Hop Dangdut feat. Kimcil Kepolen)
  2. NDX A.K.A - Aku Ra Nikung
  3. Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa

New song in US

  1. Shawn Mendes - Nervous
  2. Ben Rector - Old Friends
  3. Russ - Back To Life
  4. Five Finger Death Punch - Blue On Black
  5. Anne-Marie - Can’t I Get Your Number
  6. Priscilla Renea - Family Tree
  7. Strung Out - Duke Of Sorrow
  8. Alec Benjamin - Use Me
  9. Sam Tinnesz - Far From Home (The Raven)
  10. Jacob Sartorius - Up With It
  11. Dustin Lynch - Good Girl
  12. Michael Ray - Her World Or Mine ACOUSTIC

Author : Northon
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Kimcil Hokya Hokya by NDX A.K.ANorthon5
View : 262 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).