Kangen CHORDS by NDX A.K.A

x0
Intro : C

  C     G         Am       Em
mben ndino aku ngerasake loro
      F           C
loro neng njero dodo
          Dm         G
sing tak tresnani lungo
      C  G      Am         Em
tekan saiki aku ra bakal lali
        F       C
marang sliramu kui
          Dm         G     C
sing tak tresnani tekan saiki

C
ibarat beras di masak dadi bubur
G
uripku saiki malah tambah ajur
Am
padahal kabeh uwis tak tinggalake
         F    G
mung dinggo kowe
C
koyo godhong sing lagi keterpa angin
G
uripku saiki lagi muntang manting
Am
ora nduwe gincuan sing penting aku
F       G
iso nguntal

[verse]
F    G          C          Am
nengendi kowe lungo ra ngabari
   F                G
sayang aku kangen tenan

Reff:
     C                  Am
  nangis nangis neng atiku
     Dm            G
  nalikane koe ninggal aku
     C              Am
  netes tumetes eluhku
    Dm           G         C
  nalikane koe pamit karo aku

C
aku iki kangen tenan tresnoku iki beneran
G
ojo tok pikir ngapusi kabeh iki seko ati
Am
yo mung siji aku njaluk kowe iki
        F         G
iso ngerti kahananku sing saiki

[verse]
F    G          C          Am
nengendi kowe lungo ra ngabari
   F                G
sayang aku kangen tenan

Reff:
     C                  Am
  nangis nangis neng atiku
     Dm            G
  nalikane koe ninggal aku
     C              Am
  netes tumetes eluhku
    Dm           G         C
  nalikane koe pamit karo aku

     C                  Am
  nangis nangis neng atiku
     Dm            G
  nalikane koe ninggal aku
     C              Am
  netes tumetes eluhku
    Dm           G         C
  nalikane koe pamit karo aku

Outro : G
xClose Ad

Published : 2018-01-27 12:49:52

Related chords!

Nella Kharisma - Sayang 4
[intro]Am G CAm G Em AmF G Am[verse] AmYen ono adem angin G CSumeripit ngelus pipimuDm AmIku tondone kangenku ESing tansah nganti ati
Kangen Band - Bintang 14 Hari
[Intro]C F C G C F G Cempat belas hari kumencari dirimu F G Cuntuk menanyakan dimanakah dirimu F G Cempat belas
Slank - Ku Di Negeri Orang
D G C D Gkau tahu rasa di hatiku kangen sama kamu D C Gsejak kita berpisah jauh ku gelisah selaluD G C D
Lintang Marwanda - Kangen Banget
Fret : 2Intro : C Am F G C Am F G C Am F G G7 C F G C - G[Prolog]Ngerumbuyung roso atiku tansah kebak roso bungahLam laman esemmu kang sajak jero ning atikuGawe kroso su
Jo Klithik - Esem Lan Guyumu
Intro : C G Am Em F F - Em - Dm G C G Am Em F F - Em - Dm G… C GEsemu lan guyumu F G Cbiso gawe senenge atiku… Dmsuwe ra ketemu E
Vita Alvia - Mendung Sing Mesti Udan
[intro]Am G F AmDm Am F EAm G F AmDm Am F E Am[verse] Am DmMendung hang sun kiro udane tekoG CGemantung ring mego Am
Didi Kempot - Tembange Wong Kangen
[Intro]Em B Am EmC Em F#m B Em[Verse] Em E AmKunang Kunang...tulungono Aku BTuntunen sikilku neng ndi kudu mlaku Emtuntunen aku.. E Amben biso ket
Didi Kempot - Kangen Kowe
[Intro]F Am A# CF Am A# C F[Verse]F Am A# CSepine ing wengi iki Aku elingF Am A# CAtiku mung tansah eling karo kowe A# AmAngin parama ribu
Via Vallen - Marai Cemburu
[Intro]C F G CAm F G CG F[Verse]C FNggumun Lungguh Jejer Kowe G CTak gagas Tanganmu Sibuk Dolanan HPF CMbok yo rodo Nglirek Aku
Erni - Ingkar Janji (Lagu Sasak)
[Intro :]Am G F ED B E Em[Verse :]AmMakaq de saq meni lalo GBilang jelo sakitin angen FPadahal siq ku turutan doang ELaguq endeq naraq entan ku kenaqAmKoneq
Dewa 19 - Kangen
[intro:]C Am F GC Am F GC Am F GC Am F G[verse]C Am ku terima suratmu F GTlah ku baca dan aku mengertiC Am betapa merindunyaF Bb

32 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  2. NDX A.K.A - Piker Keri
  3. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  4. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  5. NDX A.K.A - Rajodo
  6. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  7. NDX A.K.A - Mawar Biru
  8. NDX A.K.A - Remukan Ati
  9. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  10. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  11. NDX A.K.A - Lungset
  12. NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
  13. NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu
  14. NDX A.K.A - Jaran Goyang 2
  15. NDX A.K.A - Piwales Tresno
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Engelbert Humperdinck - Silent Night
  2. Keith Sweat - Boomerang
  3. Maggie Rogers - Light On
  4. Richard Ashcroft - That's When I Feel It
  5. You Me At Six - Straight To My Head
  6. Twenty One Pilots - Bandito
  7. NONONO - Monster
  8. Mudhoney - Endless Yesterday
  9. John Butler Trio - Tell Me Why
  10. Tyler Carter - Moonshine
  11. tobyMac - Scars
  12. Brynn Elliott - Miss You
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Jono
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Kangen by NDX A.K.AJono5
View : 598 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).