x0
NDX AKA Profile

About NDX A.K.A

NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).
Intro : C Em F G
        C Em F G
        C

          C                 Em
Kembang tebu sing kabur kanginan
       F                   G
saksi bisu sing dadi kenangan
       C                Em
prasetyomu kuwi mung kiasan
     F                G
tresnamu saiki wis ilang…

[Reff:]
          Am                   Em
  Neng dalan anyar kowe karo sopo
        F                      G
  aku ngerti dewe neng ngarepe moto
         Am                    Em
  neng dalan anyar kowe karo sopo
        F                      G    ( C )
  neng kulon terminal kertonegoro… ngawi

[Rap I]
C
Jare kowe setyo malah gandeng wong liyo
Em
mlaku nengarepku koyo ra duwe doso
F
saktenane kowe nganggep aku opo
G
opo kowe sengojo nggawe atiku loro
Am
opo iki balasan tresnoku dinggo sliramu
Em
nganti kembang tebu dadi saksi bisu
F
kelakuanmu neng mburiku jebul koyo pabu
G
wis semene wae cukup kowe neng atiku

          C                     Em
Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
        F                    G
ora garing nadyan mongso ketigo
         C             Em
tansah eling jamane semono
         F                   G
neng kulon terminal Kertonegoro…

[Reff:]
          Am                   Em
  Neng dalan anyar kowe karo sopo
        F                      G
  aku ngerti dewe neng ngarepe moto
         Am                    Em
  neng dalan anyar kowe karo sopo
        F                      G    ( C )
  neng kulon terminal kertonegoro… ngawi

[Rap II]
C
Sayang opo kowe tego nglarani aku
Em
nganti aku neteske eluh neng pipiku
F
kowe nggandeng wong liyo mlaku negarepku
G
opo kowe ra iso njogo perasaanku
Am
dalan anyar terminal kertonegoro ngawi
Em
aku weruh dewe nengarep motoku
F
nggawe loro ati rasane pengen mati
G
mergo sliramu ooo

[Reff:]
         Am                    Em
  Neng dalan anyar kowe karo sopo
  ( karo bribi'anku )
          F                      G
  aku ngerti dewe neng ngarepe moto
  ( opo kowe ora nyana )
          Am                  Em
  neng dalan anyar kowe karo sopo
  ( karo genda'anku )
        F                      G    C
  neng kulon terminal Kertonegoro… Ngawi
  ( haaa konangan aku )
xClose Ad

has been published since 1 year ago

Add to Favorite

Related chords!

Didi Kempot - Dalan Tembus
chordband image related[Intro]Em Am D G C Em Bm Em [2x] B[Verse] Em C EmMental mentul cemoro kegowo angin Am Emmanuk jalak podo ngoceh wanci enjing C
Vita Alvia - Mung Biso
chordband image relatedIntro : Am F Dm E Am Dm F E AmMung biso merem Ekepengen nyawang riko Dmmergo wes sing biso E Ammaning ketemu riko AmSing ono salahe Esing biso sesandingan
Dewi Zega - Wader Kecepit Watu
chordband image related[intro :]Am G Dm AmDm Am F E[verse :] Am E AmKahanan ngalangi isun lan riko Dm AmMasio tah wis podo welase DmSing kepetuk ati A
Nella Kharisma - Tangise Sarangan
chordband image related[Intro :]F G C Am Dm G CF G Em Am Dm G CC AmSarangan.. kang dadi saksiF Gnalikane jaman semono..C Amneng kono.. sli
Nella Kharisma - Panandang
chordband image related[intro]Bm D BmC G D G[verse (1)] Bm DSopo sing gelem nglakoni lelakon D BmKang tak sandang rino kelawan wengi GBabar pisan aku
NDX A.K.A - Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan
chordband image relatedReff: C Em aku ra biso nahan tangis Am Em pas kowe meh lungo ninggalke awakku F C stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
Danang Danzt - Wegah Kelangan 2
chordband image relatedCapo : 8[intro]F G Em A F G C[verse] F GAku raiso ngapusi atiku iki Em AAku raiso ngilangi tresnoku iki FDi pekso malah mung nyikso
NDX A.K.A - Bojo Simpenan
chordband image relatedIntro : EmEmneng ngisor sorot Crembulan ing wengi iki Dtak gantungke tresnoku kang Gtulus suci Bm Emsenajan aku dudu kang nomer siji B
NDX A.K.A - Aku Ra Nikung
chordband image related[Intro:] Am asui koe konco opo yo kok nikung bojoku F lha aku ra nikung e boss loro ngerti ora?? lho kenang opoe?? G rasah sok ra ngerti temenan aku ra nikung bojomu wani
NDX A.K.A - Piwales Tresno
chordband image related C DKowe tau ono ning atiku Bm Emkowe mbiyen ngancani uripku Am Dsaikine kowe lungo ninggal Gjanji palsu C

34 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  2. NDX A.K.A - Piker Keri
  3. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  4. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  5. NDX A.K.A - Mawar Biru
  6. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  7. NDX A.K.A - Rajodo
  8. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  9. NDX A.K.A - Curhatan Hati
  10. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  11. NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu
  12. NDX A.K.A - Remukan Ati
  13. NDX A.K.A - Tresno Saklawase
  14. NDX A.K.A - Piwales Tresno
  15. NDX A.K.A - Lungset
  16. Show all ..

Author : Andreas
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
View : 1027 times