x0
Intro : C Em F G
        C Em F G
        C

          C                 Em
Kembang tebu sing kabur kanginan
       F                   G
saksi bisu sing dadi kenangan
       C                Em
prasetyomu kuwi mung kiasan
     F                G
tresnamu saiki wis ilang…

[Reff:]
          Am                   Em
  Neng dalan anyar kowe karo sopo
        F                      G
  aku ngerti dewe neng ngarepe moto
         Am                    Em
  neng dalan anyar kowe karo sopo
        F                      G    ( C )
  neng kulon terminal kertonegoro… ngawi

[Rap I]
C
Jare kowe setyo malah gandeng wong liyo
Em
mlaku nengarepku koyo ra duwe doso
F
saktenane kowe nganggep aku opo
G
opo kowe sengojo nggawe atiku loro
Am
opo iki balasan tresnoku dinggo sliramu
Em
nganti kembang tebu dadi saksi bisu
F
kelakuanmu neng mburiku jebul koyo pabu
G
wis semene wae cukup kowe neng atiku

          C                     Em
Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
        F                    G
ora garing nadyan mongso ketigo
         C             Em
tansah eling jamane semono
         F                   G
neng kulon terminal Kertonegoro…

[Reff:]
          Am                   Em
  Neng dalan anyar kowe karo sopo
        F                      G
  aku ngerti dewe neng ngarepe moto
         Am                    Em
  neng dalan anyar kowe karo sopo
        F                      G    ( C )
  neng kulon terminal kertonegoro… ngawi

[Rap II]
C
Sayang opo kowe tego nglarani aku
Em
nganti aku neteske eluh neng pipiku
F
kowe nggandeng wong liyo mlaku negarepku
G
opo kowe ra iso njogo perasaanku
Am
dalan anyar terminal kertonegoro ngawi
Em
aku weruh dewe nengarep motoku
F
nggawe loro ati rasane pengen mati
G
mergo sliramu ooo

[Reff:]
         Am                    Em
  Neng dalan anyar kowe karo sopo
  ( karo bribi'anku )
          F                      G
  aku ngerti dewe neng ngarepe moto
  ( opo kowe ora nyana )
          Am                  Em
  neng dalan anyar kowe karo sopo
  ( karo genda'anku )
        F                      G    C
  neng kulon terminal Kertonegoro… Ngawi
  ( haaa konangan aku )
xClose Ad

Published : 2018-01-08 07:12:55

Add to Favorite

Related chords!

Didi Kempot - Dalan Tembus
[Intro]Em Am D G C Em Bm Em [2x] B[Verse] Em C EmMental mentul cemoro kegowo angin Am Emmanuk jalak podo ngoceh wanci enjing C
Vita Alvia - Mung Biso
Intro : Am F Dm E Am Dm F E AmMung biso merem Ekepengen nyawang riko Dmmergo wes sing biso E Ammaning ketemu riko AmSing ono salahe Esing biso sesandingan
Dewi Zega - Wader Kecepit Watu
[intro :]Am G Dm AmDm Am F E[verse :] Am E AmKahanan ngalangi isun lan riko Dm AmMasio tah wis podo welase DmSing kepetuk ati A
Nella Kharisma - Tangise Sarangan
[Intro :]F G C Am Dm G CF G Em Am Dm G CC AmSarangan.. kang dadi saksiF Gnalikane jaman semono..C Amneng kono.. sli
Nella Kharisma - Panandang
[intro]Bm D BmC G D G[verse (1)] Bm DSopo sing gelem nglakoni lelakon D BmKang tak sandang rino kelawan wengi GBabar pisan aku
NDX A.K.A - Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan
Reff: C Em aku ra biso nahan tangis Am Em pas kowe meh lungo ninggalke awakku F C stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
Danang Danzt - Wegah Kelangan 2
Capo : 8[intro]F G Em A F G C[verse] F GAku raiso ngapusi atiku iki Em AAku raiso ngilangi tresnoku iki FDi pekso malah mung nyikso
NDX A.K.A - Bojo Simpenan
Intro : EmEmneng ngisor sorot Crembulan ing wengi iki Dtak gantungke tresnoku kang Gtulus suci Bm Emsenajan aku dudu kang nomer siji B
NDX A.K.A - Aku Ra Nikung
[Intro:] Am asui koe konco opo yo kok nikung bojoku F lha aku ra nikung e boss loro ngerti ora?? lho kenang opoe?? G rasah sok ra ngerti temenan aku ra nikung bojomu wani
NDX A.K.A - Piwales Tresno
C DKowe tau ono ning atiku Bm Emkowe mbiyen ngancani uripku Am Dsaikine kowe lungo ninggal Gjanji palsu C

34 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  2. NDX A.K.A - Piker Keri
  3. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  4. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  5. NDX A.K.A - Mawar Biru
  6. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  7. NDX A.K.A - Rajodo
  8. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  9. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  10. NDX A.K.A - Remukan Ati
  11. NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu
  12. NDX A.K.A - Piwales Tresno
  13. NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
  14. NDX A.K.A - Lungset
  15. NDX A.K.A - Jaran Goyang 2
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Justin Bieber - Love Yourself
  2. Spencer Radcliffe - Here Comes the Snow
  3. Saykoji - Plastik
  4. Madison Beer - Dear Society
  5. Tritonal - Little Bit of Love
  6. Madonna ft. Quavo - Future
  7. Lewis Capaldi - One
  8. Ayon - Starlight
  9. The National - Rylan
  10. Halsey - Nightmare
  11. Eliza & The Delusionals - Just Exist
  12. Why Don't We - Unbelievable
  13. Eddie James - I Love You Lord
  14. Edwyn Collins - Badbea
  15. Black Pumas - Colors
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Andreas
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
View : 901 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).