Dalan Anyar Chords

x0
Start Scrollx
Trying a chord without having to shift a page
Intro : C Em F G
       C Em F G
       C

          C                Em
Kembang tebu sing kabur kanginan
       F                   G
saksi bisu sing dadi kenangan
       C                Em
prasetyomu kuwi mung kiasan
    F                G
tresnamu saiki wis ilang…

[Reff:]
          Am                   Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
       F                      G
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
         Am                   Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
       F                      G    ( C )
neng kulon terminal kertonegoro… ngawi

[Rap I]
C
Jare kowe setyo malah gandeng wong liyo
Em
mlaku nengarepku koyo ra duwe doso
F
saktenane kowe nganggep aku opo
G
opo kowe sengojo nggawe atiku loro
Am
opo iki balasan tresnoku dinggo sliramu
Em
nganti kembang tebu dadi saksi bisu
F
kelakuanmu neng mburiku jebul koyo pabu
G
wis semene wae cukup kowe neng atiku

          C                     Em
Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
       F                   G
ora garing nadyan mongso ketigo
         C             Em
tansah eling jamane semono
         F                   G
neng kulon terminal Kertonegoro…

[Reff:]
          Am                   Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
       F                      G
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
         Am                   Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
       F                      G    ( C )
neng kulon terminal kertonegoro… ngawi

[Rap II]
C
Sayang opo kowe tego nglarani aku
Em
nganti aku neteske eluh neng pipiku
F
kowe nggandeng wong liyo mlaku negarepku
G
opo kowe ra iso njogo perasaanku
Am
dalan anyar terminal kertonegoro ngawi
Em
aku weruh dewe nengarep motoku
F
nggawe loro ati rasane pengen mati
G
mergo sliramu ooo

[Reff:]
         Am                   Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
( karo bribi'anku )
          F                      G
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
( opo kowe ora nyana )
          Am                  Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
( karo genda'anku )
       F                      G    C
neng kulon terminal Kertonegoro… Ngawi
( haaa konangan aku )
xClose Ad

Published : 2018-01-08 07:12:55

Add Video

  • The video contents may contain samples of the tabs, guides or recording of the singer!
  • Videos that are out of-topic will be removed!

Related Chords

  1. NDX A.K.A - Dalan Anyar
  2. Vita Alvia - Mung Biso
  3. Eny Sagita - Prei Oplosan
  4. Nella Kharisma - Tangise Sarangan
  5. Eny Sagita - Cemburu
  6. NDX A.K.A - Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan
  7. NDX A.K.A - Bojo Simpenan
  8. NDX A.K.A - Aku Ra Nikung
  9. Pendhoza - Masalah
  10. NDX A.K.A - Piwales Tresno

Author : Andreas
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Dalan Anyar
5151
View : 106 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).