Bondo Opo Tresno CHORDS by NDX A.K.A

x0
Reff:
       Am            Dm
  Karepmu piye tak umbar wae
  G            C
   Ra kuat rasane
     F
  Biyen ngono saiki ngene
   E
  Opo mergo aku kere

       Am            Dm
  Roso sayangku ra bakal mati
  G            C
   Aku ra ngapusi
     F
  Saben dino aku ngenteni
      E
  sliramu ra bali bali

Am                   Dm
Aku ra bakal lali, janji sing tok ucapke
  G                     C
Iseh kroso neng ati, ambune iseh wangi
F
Eh, malah saiki koe minggat karo liyane
E
Asli koe ra bakal ngerti piye rasane

Am               Dm
Pecah atiku, dirungokke
G                   C
Ora mung sakpenake ninggal ra ono sebabe
F
Wes gerang ko yo iseh amburadul tingkahe
E
Cintaku setengah mati malah mbok tinggal minggat

Reff:
       Am            Dm
  Karepmu piye tak umbar wae
  G            C
   Ra kuat rasane
     F
  Biyen ngono saiki ngene
   E
  Opo mergo aku kere

       Am            Dm
  Roso sayangku ra bakal mati
  G            C
   Aku ra ngapusi
     F
  Saben dino aku ngenteni
      E
  sliramu ra bali bali

   Am                     Dm
Nyesel nek kelingan jaman biyen iseh gandengan
G                      C
Udan - udan ngiyup neng sawah romantis tenan
F
Saiki blas, bahkan ora tau paprasan
E
Ming weruh pisan kui wae kowe ro sandingan

Am              Dm
Jan, neng dodo remuk rasane
G             C
Jan, weruh kowe ro liyane
F
Opo kowe ra sadar kowe tak wanti - wanti
E
Nganti tekan saiki aku setia ngenteni

Reff:
       Am            Dm
  Karepmu piye tak umbar wae
  G            C
   Ra kuat rasane
     F
  Biyen ngono saiki ngene
   E
  Opo mergo aku kere

       Am            Dm
  Roso sayangku ra bakal mati
  G            C
   Aku ra ngapusi
     F
  Saben dino aku ngenteni
      E
  sliramu ra bali bali

Am                         Dm
Yoweslah nek ngono karepmu, aku ra mekso
   G                   C
Senajan aku wes cidro aku mung ngampet loro
    F
Wes kowe meh kepiye kono kono sak karepmu kono
E
Aku tak dewe wae timbange tambah loro

Am                  Dm
Duh Gusti Pangeran, paringi kesabaran
G                    C
Sing tak adepi niki rumangsaku abot tenan
F
Jane ki namung sepele masalah percintaan
E
Nanging cintaku kebacut gedene saklautan

Reff:
       Am            Dm
  Karepmu piye tak umbar wae
  G            C
   Ra kuat rasane
     F
  Biyen ngono saiki ngene
   E
  Opo mergo aku kere

       Am            Dm
  Roso sayangku ra bakal mati
  G            C
   Aku ra ngapusi
     F
  Saben dino aku ngenteni
      E                  Am
  sliramu ra bali bali iii
xClose Ad

Published : 2017-12-12 18:18:55

Related chords!

Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo
Intro : GReff: C tak lilakno kowe sing lungo G ora kuat D nandang leloro G sak jroning dodo C wes tak tompo lelakon iki G aku trimo D aku wes pasrah G lilo legowoMusik
NDX A.K.A - Tresno Suciku
[Intro :] C G Am G CMung kowe tresnoku Gkowe neng atiku Amsak lawase uripku Gsliramu sing neng atiku[Reff:] C Aku sik saiki G mung tresno karo slriramu
NDX A.K.A - Tresno Saklawase
[Intro :]G Bm Em C DG D…[Reff:] G Bm Ra… bakalan tak lalekke Em C kenanganku karo kowe D yo mung siji sing tak karepke G Bm da… dio
Nella Kharisma - Mrekes Ati
[Intro :]Dm Bb C DmDm Bb C Bb C Dm DmWes tak lakonane Gmsusahe uripku ini Cwes tak lakonane Floro ning njerone ati Gmarep mangan awan Dmora tau di masakke Bbturu mbengi
Didi Kempot - Cidro
Intro : C F G C Dm Am G C F G C Fm C Fm G Fm C G C GC Em Am EmWes sakmestine ati iki nelongso F G CWong sing tak tresnani mblenjani janj
NDX A.K.A - Mawar Biru
Intro : C Dm G CReff: C tumetesing waspoku F G C ora tego rasaning atiku C Dm G ningga lake …sliramu G C wanito idamanku C
Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa
Chord originalNo Capo.[Intro :]F C Dm AmBb F Gm C[Reff :] F C tiwas tuku ninja Dm Am jebule pilih vespa Bb F tiwas jatuh cinta
LSista - Lanangan Ra Mutu
[intro]A B G#m C#m A B E[verse] A B G#m C#mPisan ketemuan lanang ngomongke katresnan A B ENgajak balen kapan sok ngroso jag
Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri
[intro]Bm G A D G Em F# BmBm G A D G Em F# Bm[verse] BmYen wes tresno GPaite kopi rasane legi AYen wes tresno DRasane koyo ngimpi G
Laoneis Band - Ayo Kerjo
[intro :]EAm Dm G CF Dm E AmE[verse :]Am DmMenungso oh menungso G CUrip iku kudu kerjo F DmPengen urip sing mulyo E Am E

32 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Piker Keri
  2. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  3. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  4. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  5. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  6. NDX A.K.A - Remukan Ati
  7. NDX A.K.A - Rajodo
  8. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  9. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  10. NDX A.K.A - Mawar Biru
  11. NDX A.K.A - Lungset
  12. NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
  13. NDX A.K.A - Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan
  14. NDX A.K.A - Jaran Goyang 2
  15. NDX A.K.A - Tresno Saklawase
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Whitney Houston - I Look to You
  2. Keane - Somewhere Only We Know
  3. Murder By Death - Go to the Light
  4. The Coral - Stormbreaker
  5. The Coral - Eyes Of The Moon
  6. Kanye West - XTCY
  7. Tyler Ward - Mama Always Told Me
  8. Sinach - Way Maker
  9. Jessie J - Love Will Save The World
  10. Cassadee Pope - One More Red Light
  11. YK Osiris - Run It Up
  12. Philipp Dittberner - Jede Nacht
  13. Brett Dennen - Here's Looking At You Kid
  14. Vidi Aldiano - I Don't Mind
  15. Slaves - Chokehold
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Jhoe
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Bondo Opo Tresno by NDX A.K.AJhoe5
View : 545 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).