Bojo Simpenan CHORDS by NDX A.K.A

x0
Intro : Em

Em
neng ngisor sorot
          C
rembulan ing wengi iki
     D
tak gantungke tresnoku kang
G
tulus suci
  Bm                    Em
senajan aku dudu kang nomer siji
       B                  Em
roso keukir sak jeroning ati

Em
sampun lembah manah anggonku tresno ro koe
C
susah seneng sek tak rasakke emboh piye akhire
D
ngalah adi welas asih andum ati kroso gerih
G
andhap ngasor ngampet tangis tresno iki ora pamrih

Bm
semilir angin segoro nggugah atiku
Em
karang gedhe ing tengah laut nguatke aku
B
tansah tak gujeng kenceng ra bakal tak uculke
Em
amergo sucining tresnoku namung kanggo koe

[verse]
  Am
hasil eluh kang netes
           Em
sing dadi seksi loro lan cidro
Am
nanging gedhe asmoro
       B
tetep ora bakal aku lungo

Reff:
            Em
  madep mantep tresno
               C
  mung kanggo sliramu kangmas
            D                     G
  ra bakal biso pindah ing ati liyo
          Bm               Em
  senajan aku mung bojo simpenanmu
           B                 Em
  nanging atiku ora bakal mlayu

Em
tak sungging esemanku saben ketemu sliramu
C
tak suntak kabeh isi kang ono ning atiku
D
aku ngerti ora gampang yen dadi bojo simpenan
G
namung pasrah lan mugi gusti paringi dalan

Bm
ora peduli sepiro anggonku ngenteni
Em
sewu wulan sewu tahun bakal tak larungi
B
mergo sampeyan kadung urip ono ning ati
Em
roso tetep jumenung nggo koe tekan ku mati

[verse]
  Am
hasil eluh kang netes
           Em
sing dadi seksi loro lan cidro
Am
nanging gedhe asmoro
       B
tetep ora bakal aku lungo

Reff:
            Em
  madep mantep tresno
               C
  mung kanggo sliramu kangmas
            D                     G
  ra bakal biso pindah ing ati liyo
          Bm               Em
  senajan aku mung bojo simpenanmu
           B                 Em
  nanging atiku ora bakal mlayu

        Em
aku ngerti tresnomu
            C
mung kanggo awakku nimas
         D                      G
nanging ati iki wes ono sing nduweni
        Bm           Em
sabarno atimu kuatno batinmu
            B                 Em
yen pancen jodho ora bakal mlayu

Reff:
            Em
  madep mantep tresno
               C
  mung kanggo sliramu kangmas
            D                     G
  ra bakal biso pindah ing ati liyo
          Bm               Em
  senajan aku mung bojo simpenanmu
           B                 Em Em
  nanging atiku ora bakal mlayu
xClose Ad

Published : 2017-12-12 18:19:04

Related chords!

Via Vallen - Bojoku Galak
Album: Om Sera Poko'e KoweReleased: 2017[Intro:]D A Bm AG D Em A D A Bm AWes nasipe kudu koyo ngeneEm D ADuwe bojo kok ra tau ngepenakkeF#m
Shaggydog - Ambilkan Gelas
Shaggydog - Ambilkan Gelas ( Feat. NDX AKA )[Intro x9 :] Gm Cm F Gm[Reff :] Gm Cm Ambilkan gelas hey F Gm ambilkan gelas Gm Cm ambilkan gelas hey F
Nella Kharisma - Bojo Galak
Album: Nella Hip Hop KoploReleased: 2017[Intro]G D Em DC G Am DIki nyanyian boso jowo ciptaane Nella..Kunci gitar dasar penak di nyanyekne..Yok podo joget dangdutan bareng..[Verse 1]
Cak Diqin - Cinto Dimato
Intro : Am F Am Am E AmAm F AmOpo garise Urip Kudu PisahanAm F ETresnaku lan Tresnamu Ra KeturutanE Dm Am
Cak Diqin - Mister Mendem
Intro : C G C F C B C C C C B G C G CAku wis kondo ciu marakke ciloko F Caku wis matur mensen
Didi Kempot - Layang Kangen
Intro : C Dm F C G Em A Dm G C F CLayangmu tak tampa wingi kui Am EmWis tak waca apa karepe atimu F G Em AmTrenyuh ati iki m
NDX A.K.A - Water Paradise
C Gyen sedino ora ngombe banyu surgoAm Em Fawak rasane lungkrah koyo digebuki C Gpikirane semrawut dadi soyo ora nggenahIntro : C G A
Nella Kharisma - Petan
[Intro :]C G F G CG CWong urip kudu prasojo GOjo meri karo bondo wong liyo FBondo dengkul modal cinta G
Intan Rahma - Yowis Sorry
[intro]D A Bm F#mG D Em A D[chorus] D AYowis sorry, ora niat ngelarani Bm F#mAti iki wes ono sing nduweni G DKetimbang
Nella Kharisma - Bojo Galak 2
[intro] Em CRasah dipikir duwe bojo sing galak G DUrip mung sepisan kudu digawe penak Em CKudu kuat

32 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  2. NDX A.K.A - Piker Keri
  3. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  4. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  5. NDX A.K.A - Rajodo
  6. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  7. NDX A.K.A - Mawar Biru
  8. NDX A.K.A - Remukan Ati
  9. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  10. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  11. NDX A.K.A - Lungset
  12. NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
  13. NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu
  14. NDX A.K.A - Jaran Goyang 2
  15. NDX A.K.A - Piwales Tresno
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Engelbert Humperdinck - Silent Night
  2. Keith Sweat - Boomerang
  3. Maggie Rogers - Light On
  4. Richard Ashcroft - That's When I Feel It
  5. You Me At Six - Straight To My Head
  6. Twenty One Pilots - Bandito
  7. NONONO - Monster
  8. Mudhoney - Endless Yesterday
  9. John Butler Trio - Tell Me Why
  10. Tyler Carter - Moonshine
  11. tobyMac - Scars
  12. Brynn Elliott - Miss You
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Zombie
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Bojo Simpenan by NDX A.K.AZombie5
View : 613 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).