Bojo Simpenan Chords

x0
Start Scrollx
Trying a chord without having to shift a page
Intro : Em

Em
neng ngisor sorot
          C
rembulan ing wengi iki
     D
tak gantungke tresnoku kang
G
tulus suci
  Bm                    Em
senajan aku dudu kang nomer siji
       B                  Em
roso keukir sak jeroning ati

Em
sampun lembah manah anggonku tresno ro koe
C
susah seneng sek tak rasakke emboh piye akhire
D
ngalah adi welas asih andum ati kroso gerih
G
andhap ngasor ngampet tangis tresno iki ora pamrih

Bm
semilir angin segoro nggugah atiku
Em
karang gedhe ing tengah laut nguatke aku
B
tansah tak gujeng kenceng ra bakal tak uculke
Em
amergo sucining tresnoku namung kanggo koe

[verse]
  Am
hasil eluh kang netes
           Em
sing dadi seksi loro lan cidro
Am
nanging gedhe asmoro
       B
tetep ora bakal aku lungo

Reff:
            Em
  madep mantep tresno
               C
  mung kanggo sliramu kangmas
            D                     G
  ra bakal biso pindah ing ati liyo
          Bm               Em
  senajan aku mung bojo simpenanmu
           B                 Em
  nanging atiku ora bakal mlayu

Em
tak sungging esemanku saben ketemu sliramu
C
tak suntak kabeh isi kang ono ning atiku
D
aku ngerti ora gampang yen dadi bojo simpenan
G
namung pasrah lan mugi gusti paringi dalan

Bm
ora peduli sepiro anggonku ngenteni
Em
sewu wulan sewu tahun bakal tak larungi
B
mergo sampeyan kadung urip ono ning ati
Em
roso tetep jumenung nggo koe tekan ku mati

[verse]
  Am
hasil eluh kang netes
           Em
sing dadi seksi loro lan cidro
Am
nanging gedhe asmoro
       B
tetep ora bakal aku lungo

Reff:
            Em
  madep mantep tresno
               C
  mung kanggo sliramu kangmas
            D                     G
  ra bakal biso pindah ing ati liyo
          Bm               Em
  senajan aku mung bojo simpenanmu
           B                 Em
  nanging atiku ora bakal mlayu

        Em
aku ngerti tresnomu
            C
mung kanggo awakku nimas
         D                      G
nanging ati iki wes ono sing nduweni
        Bm           Em
sabarno atimu kuatno batinmu
            B                 Em
yen pancen jodho ora bakal mlayu

Reff:
            Em
  madep mantep tresno
               C
  mung kanggo sliramu kangmas
            D                     G
  ra bakal biso pindah ing ati liyo
          Bm               Em
  senajan aku mung bojo simpenanmu
           B                 Em Em
  nanging atiku ora bakal mlayu
xClose Ad

Published : 2017-12-12 18:19:04

Add Video

  • The video contents may contain samples of the tabs, guides or recording of the singer!
  • Videos that are out of-topic will be removed!

Related chords!

Via Vallen - Bojoku Galak
Album: Om Sera Poko'e Kowe Released: 2017 [Intro:] D A Bm A G D Em A D A Bm A Wes nasipe kudu koyo ngene Em D A Duwe bojo kok ra tau ngepenakke F#m
Shaggydog - Ambilkan Gelas
Shaggydog - Ambilkan Gelas ( Feat. NDX AKA ) [Intro x9 :] Gm Cm F Gm [Reff :] Gm Cm Ambilkan gelas hey F Gm ambilkan gelas Gm Cm ambilkan gelas hey F
Nella Kharisma - Bojo Galak
Album: Nella Hip Hop Koplo Released: 2017 [Intro] G D Em D C G Am D Iki nyanyian boso jowo ciptaane Nella.. Kunci gitar dasar penak di nyanyekne.. Yok podo joget dangdutan bareng.. [Verse 1]
Cak Diqin - Cinto Dimato
Intro : Am F Am Am E Am Am F Am Opo garise Urip Kudu Pisahan Am F E Tresnaku lan Tresnamu Ra Keturutan E Dm Am
Cak Diqin - Mister Mendem
Intro : C G C F C B C C C C B G C G C Aku wis kondo ciu marakke ciloko F C aku wis matur mensen
Didi Kempot - Layang Kangen
Intro : C Dm F C G Em A Dm G C F C Layangmu tak tampa wingi kui Am Em Wis tak waca apa karepe atimu F G Em Am Trenyuh ati iki m
NDX A.K.A - Water Paradise
C G yen sedino ora ngombe banyu surgo Am Em F awak rasane lungkrah koyo digebuki C G pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah Intro : C G A
Nella Kharisma - Petan
[Intro :] C G F G C G C Wong urip kudu prasojo G Ojo meri karo bondo wong liyo F Bondo dengkul modal cinta G
Intan Rahma - Yowis Sorry
[intro] D A Bm F#m G D Em A D [chorus] D A Yowis sorry, ora niat ngelarani Bm F#m Ati iki wes ono sing nduweni G D Ketimbang

32 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Piker Keri
  2. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  3. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  4. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  5. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  6. NDX A.K.A - Remukan Ati
  7. NDX A.K.A - Rajodo
  8. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  9. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  10. NDX A.K.A - Lungset
  11. NDX A.K.A - Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan
  12. NDX A.K.A - Jaran Goyang 2
  13. NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
  14. NDX A.K.A - Mawar Biru
  15. NDX A.K.A - Loro Ati
  16. Show all ..

New song in US

  1. Seafret - Can't Look Away
  2. Jamie N Commons - Walls
  3. Bury Tomorrow - No Less Violent
  4. Amy Shark - All Loved Up
  5. Good Charlotte - Shadowboxer
  6. IV Of Spades - In My Prison
  7. Ariana Grande - God Is A Woman
  8. Jimmie Allen - Warrior
  9. Nightly - Holding On
  10. YUNGBLUD - Kill Somebody
  11. Gareth Emery - Call To Arms
  12. Tyler Joseph - Going Down
  13. Justin Timberlake - SoulMate
  14. LEA - Zu dir
  15. Jordan Smith - Only Love
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Zombie
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Bojo Simpenan by NDX A.K.AZombie5
View : 428 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).