Bojo Simpenan Chords

x0
Start Scrollx
Trying a chord without having to shift a page
Intro : Em

Em
neng ngisor sorot
          C
rembulan ing wengi iki
    D
tak gantungke tresnoku kang
G
tulus suci
Bm                   Em
senajan aku dudu kang nomer siji
       B                  Em
roso keukir sak jeroning ati

Em
sampun lembah manah anggonku tresno ro koe
C
susah seneng sek tak rasakke emboh piye akhire
D
ngalah adi welas asih andum ati kroso gerih
G
andhap ngasor ngampet tangis tresno iki ora pamrih

Bm
semilir angin segoro nggugah atiku
Em
karang gedhe ing tengah laut nguatke aku
B
tansah tak gujeng kenceng ra bakal tak uculke
Em
amergo sucining tresnoku namung kanggo koe

[verse]
Am
hasil eluh kang netes
          Em
sing dadi seksi loro lan cidro
Am
nanging gedhe asmoro
       B
tetep ora bakal aku lungo

Reff:
            Em
madep mantep tresno
               C
mung kanggo sliramu kangmas
            D                     G
ra bakal biso pindah ing ati liyo
          Bm               Em
senajan aku mung bojo simpenanmu
          B                Em
nanging atiku ora bakal mlayu

Em
tak sungging esemanku saben ketemu sliramu
C
tak suntak kabeh isi kang ono ning atiku
D
aku ngerti ora gampang yen dadi bojo simpenan
G
namung pasrah lan mugi gusti paringi dalan

Bm
ora peduli sepiro anggonku ngenteni
Em
sewu wulan sewu tahun bakal tak larungi
B
mergo sampeyan kadung urip ono ning ati
Em
roso tetep jumenung nggo koe tekan ku mati

[verse]
Am
hasil eluh kang netes
          Em
sing dadi seksi loro lan cidro
Am
nanging gedhe asmoro
       B
tetep ora bakal aku lungo

Reff:
            Em
madep mantep tresno
               C
mung kanggo sliramu kangmas
            D                     G
ra bakal biso pindah ing ati liyo
          Bm               Em
senajan aku mung bojo simpenanmu
          B                Em
nanging atiku ora bakal mlayu

       Em
aku ngerti tresnomu
            C
mung kanggo awakku nimas
         D                      G
nanging ati iki wes ono sing nduweni
       Bm          Em
sabarno atimu kuatno batinmu
            B                Em
yen pancen jodho ora bakal mlayu

Reff:
            Em
madep mantep tresno
               C
mung kanggo sliramu kangmas
            D                     G
ra bakal biso pindah ing ati liyo
          Bm               Em
senajan aku mung bojo simpenanmu
          B                Em Em
nanging atiku ora bakal mlayu
xClose Ad

Published : 2017-12-12 18:19:04

Add Video

  • The video contents may contain samples of the tabs, guides or recording of the singer!
  • Videos that are out of-topic will be removed!

Related Chords

  1. Didi Kempot - Piring Pecah
  2. Via Vallen - Bojoku Galak
  3. Nella Kharisma - Bojo Galak
  4. Shaggydog - Ambilkan Gelas
  5. Devi Aldiva - Wedus
  6. Cak Diqin - Cinto Dimato
  7. Cak Diqin - Mister Mendem
  8. Didi Kempot - Layang Kangen
  9. Eny Sagita - Mantan Bojo
  10. Eny Sagita - Ngamen 2
  11. NDX A.K.A - Water Paradise
  12. Nella Kharisma - Petan
  13. Ardrian ft. Vitha - Pacar Cemburuan

Author : Zombie
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Bojo Simpenan
5151
View : 159 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).