Aku Nyuwun Pangapuro CHORDS by NDX A.K.A

x0
Am
gelane atiku
G
ra koyo sing tak roso
Am
mergo kena panggodo
G
aku ninggalke tresno
F
saiki lagi kroso
Dm       G
aku isih ono
         Am
roso tresno

Am
grimis wengi iki
G
sepi rasane ati
Am
bisaku mung ngelamun
G
ngelamunke sliramu
F
gelo mung ono gelo aku
Dm           F         E
aku aku nyuwun pangapuro

[Rapp I]
Am
batin loro rasane pas kowe medhot tresnoku
G
tanpo sebab tanpo sambat kowe niggalke awakku
Am
opo wis ono wong liyo sing iso nyenengke kowe
G
njur aku tok tinggalke sak geleme rasane
F
yo mung iso pasrah senadyan atiku bubrah
Dm
yo mung iso lungo senadyan atiku loro
F
cukup aku sik ngrasakke ra perlo ono liyane
E
sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
E
tak dungake mulyo urip seneng ro wong liyo

Reff:
          Am
  sak tenane aku loro
        Dm
  loro ati pedot tresno
            E
  tresnamu kang tulus suci
         Am
  tok tinggali

          Am
  kabeh uwis tak ngapuro
           Dm
  senadyan atiku loro
           E
  sesek ambekan dadaku
           F
  kelingan roso salahmu
        Dm             G
  wes sayangku kabeh uwes
           Am
  tak ngapuro

[Rapp II]
Am
opo kowe ora ngerti kowe ki sek tak tresnani
G
opo uwis lali kowe mbiyen ngucap janji
Am
kowe janji bakal setyo ngngopo saiki lungo
G
neng aku kudu lilo lan aku kudu nerimo
F
jujur jroning ati abot roso tresno iki
Dm
nanging wong sing tak tresnani saiki uwes mblenjani
F
gawe aku loro aku yo mung iso ndongo
E
mugo kowe bakal bali bali neng atiku
E
urip karo aku nganti rabi ro kowe

Reff:
          Am
  sak tenane aku loro
        Dm
  loro ati pedot tresno
            E
  tresnamu kang tulus suci
         Am
  tok tinggali

          Am
  kabeh uwis tak ngapuro
           Dm
  senadyan atiku loro
           E
  sesek ambekan dadaku
           F
  kelingan roso salahmu
        Dm             G
  wes sayangku kabeh uwes
           Am
  tak ngapuro

          Am
  sak tenane aku loro
        Dm
  loro ati pedot tresno
            E
  tresnamu kang tulus suci
         Am
  tok tinggali

          Am
  kabeh uwis tak ngapuro
           Dm
  senadyan atiku loro
           E
  sesek ambekan dadaku
           F
  kelingan roso salahmu
        Dm             G
  wes sayangku kabeh uwes
           Am
  tak ngapuro

Outro : Am
xClose Ad

Published : 2018-01-13 12:36:18

Related chords!

LSista - Jalaranku (New Version)
[intro]C G Am EmF C G G[verse] C GBanyu moto deres mili Am EmNetes ono neng pipiku F CNgrasakke perih neng batinku GNaliko ilang tresnamu
Vita Kdi - Aku Kudu Piye
Intro : C - Bm - Am - G - F G CReff: C Em Tresnoku mung dinggo sliramu Am Em Sing tak sayang ning atiku F G
Didi Kempot - Plong
[Intro]Em C AmEm Am D G C Am B Em C B[Verse 1] EmPlong rasane njero dadaku, D EmRasane mak plong lego atiku..Am EmWis ra nyut-nyut sirahku, D
Nella Kharisma - Tutuke Cerito
[Intro :]Am Am Am DmC Am G Em Am E Am AmSun welas sing nono watese Am Dmsun percoyo riko sing bakal suloyo F Ammasiyo abot riko la
Didi Kempot - Sewu Siji
[Intro]F Am A# C F (2x) C[Verse 1] F Amaduh romo ibu ngapuranen aku A# Fyen ono salah lan luputkuA# Am Dmyak rumangsani aku nduweni dos
Alif Rizky ft. Fazayubdina - Dek Lastri (DESPACITO Versi Jawa)
[Intro]Em.. GEmKu ngerti dek koe mang wis bosenC GPadahal aku wonge setia DAku mung didakeke pelarian yeahh.. Emwouwoo.. bub

32 chords by this band!

  1. NDX A.K.A - Terminal Giwangan
  2. NDX A.K.A - Piker Keri
  3. NDX A.K.A - Tresno Suciku
  4. NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
  5. NDX A.K.A - Rajodo
  6. NDX A.K.A - Mawar Biru
  7. NDX A.K.A - Ati Dudu Kos Kosan
  8. NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
  9. NDX A.K.A - Remukan Ati
  10. NDX A.K.A - Kelingan Mantan
  11. NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu
  12. NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
  13. NDX A.K.A - Lungset
  14. NDX A.K.A - Piwales Tresno
  15. NDX A.K.A - Jaran Goyang 2
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Reese Lansangan - The Chase
  2. The Vaccines - All My Friends Are Falling In Love
  3. Hozier - Movement
  4. Mike Stud - 21 Sadness
  5. Dido - Hurricanes
  6. Gary Numan - If We Had Known
  7. Peter Hollens - Country Roads
  8. Sade - The Big Unknown
  9. LANY - Malibu Nights
  10. Haschak Sisters - All My Money On You
  11. Kip Moore - It Ain't California
  12. Zac Brown Band - Someone I Used To Know
  13. Harry Hudson - Just Slide
  14. Brett Young - Reason To Stay
  15. Anna Clendening - Invisible
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Indah Jobojero
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Aku Nyuwun Pangapuro by NDX A.K.AIndah Jobojero5
View : 411 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).