Aku Nyuwun Pangapuro Chords

x0
Start Scrollx
Trying a chord without having to shift a page
Am
gelane atiku
G
ra koyo sing tak roso
Am
mergo kena panggodo
G
aku ninggalke tresno
F
saiki lagi kroso
Dm       G
aku isih ono
         Am
roso tresno

Am
grimis wengi iki
G
sepi rasane ati
Am
bisaku mung ngelamun
G
ngelamunke sliramu
F
gelo mung ono gelo aku
Dm           F         E
aku aku nyuwun pangapuro

[Rapp I]
Am
batin loro rasane pas kowe medhot tresnoku
G
tanpo sebab tanpo sambat kowe niggalke awakku
Am
opo wis ono wong liyo sing iso nyenengke kowe
G
njur aku tok tinggalke sak geleme rasane
F
yo mung iso pasrah senadyan atiku bubrah
Dm
yo mung iso lungo senadyan atiku loro
F
cukup aku sik ngrasakke ra perlo ono liyane
E
sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
E
tak dungake mulyo urip seneng ro wong liyo

Reff:
          Am
  sak tenane aku loro
        Dm
  loro ati pedot tresno
            E
  tresnamu kang tulus suci
         Am
  tok tinggali

          Am
  kabeh uwis tak ngapuro
           Dm
  senadyan atiku loro
           E
  sesek ambekan dadaku
           F
  kelingan roso salahmu
        Dm             G
  wes sayangku kabeh uwes
           Am
  tak ngapuro

[Rapp II]
Am
opo kowe ora ngerti kowe ki sek tak tresnani
G
opo uwis lali kowe mbiyen ngucap janji
Am
kowe janji bakal setyo ngngopo saiki lungo
G
neng aku kudu lilo lan aku kudu nerimo
F
jujur jroning ati abot roso tresno iki
Dm
nanging wong sing tak tresnani saiki uwes mblenjani
F
gawe aku loro aku yo mung iso ndongo
E
mugo kowe bakal bali bali neng atiku
E
urip karo aku nganti rabi ro kowe

Reff:
          Am
  sak tenane aku loro
        Dm
  loro ati pedot tresno
            E
  tresnamu kang tulus suci
         Am
  tok tinggali

          Am
  kabeh uwis tak ngapuro
           Dm
  senadyan atiku loro
           E
  sesek ambekan dadaku
           F
  kelingan roso salahmu
        Dm             G
  wes sayangku kabeh uwes
           Am
  tak ngapuro

          Am
  sak tenane aku loro
        Dm
  loro ati pedot tresno
            E
  tresnamu kang tulus suci
         Am
  tok tinggali

          Am
  kabeh uwis tak ngapuro
           Dm
  senadyan atiku loro
           E
  sesek ambekan dadaku
           F
  kelingan roso salahmu
        Dm             G
  wes sayangku kabeh uwes
           Am
  tak ngapuro

Outro : Am
xClose Ad

Published : 2018-01-13 12:36:18

Add Video

  • The video contents may contain samples of the tabs, guides or recording of the singer!
  • Videos that are out of-topic will be removed!

Related Chords

  1. NDX A.K.A - Aku Nyuwun Pangapuro
  2. Vita Kdi - Aku Kudu Piye
  3. Didi Kempot - Plong
  4. Nella Kharisma - Tutuke Cerito
  5. Didi Kempot - Sewu Siji
  6. Alif Rizky ft. Fazayubdina - Dek Lastri (DESPACITO Versi Jawa)

New song in US

  1. Shawn Mendes - Nervous
  2. Ben Rector - Old Friends
  3. Russ - Back To Life
  4. Five Finger Death Punch - Blue On Black
  5. Anne-Marie - Can’t I Get Your Number
  6. Priscilla Renea - Family Tree
  7. Strung Out - Duke Of Sorrow
  8. Alec Benjamin - Use Me
  9. Sam Tinnesz - Far From Home (The Raven)
  10. Jacob Sartorius - Up With It
  11. Dustin Lynch - Good Girl
  12. Michael Ray - Her World Or Mine ACOUSTIC

Author : Indah Jobojero
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Aku Nyuwun Pangapuro by NDX A.K.AIndah Jobojero5
View : 249 times

About NDX A.K.A

NDX AKA songs
NDX A.K.A seorang rapper beraliran HipHop Dangdut. Nama asli penyanyi muda ini adalah Yonanda Frisna Damara. Nama NDX A.K.A diambil dari nama asli dan kutipan bahasa inggris, ND (Nanda) dan X (Xtreme).