Kangen Banget CHORDS by Lintang Marwanda

x0
Fret : 2

Intro : C Am F G
        C Am F G
        C Am F G G7
        C F G C - G

[Prolog]
Ngerumbuyung roso atiku tansah kebak roso bungah
Lam laman esemmu kang sajak jero ning atiku
Gawe kroso sumilir koyo angin
Sing gawe sumringah nong dodo iki

Duh jan, cah ayu cah ayu
Endahing ayumu tansah ngganjel ing netro iki
Eman anggonku kedep
Mergo aku tansah pengen nyawang
Nadyan amung ono lamun iki
Kapan aku biso ketemu sliramu cah ayu

C
Aku pengen banget
    Am
Lungguh ning sandhingmu
    F
Pengen crita crito
     G
Opo sing tak rasakno
    C
Pengen gek ndang nusul
     Am
Kowe ono ning ngendi
F
Aku wis ra tahan
           G
mbendhung kangen ning ati

C
Aku pengen banget
    Am
Lungguh ning jejermu
    F
Ndekepi awakmu
             G
Ngrangkul nggegem tanganmu
    C
Pengen tak kandakno
       Am
Kangen sing tak roso
F
Aku kangen banget
        G
Pengen gek ndang ketemu

[verse]
  Em            F             C
Roso iki aku sing mung ngalami
Em               F          G
Opo kowe ngrasakno kangen iki

Reff:
        Am     Em
  Angin be ngiku
   F      C
  Kancani aku
  - G/B   Am     Em
  Angin be ngiku
   F          G
  Tambani kangenku

Musik : C Am F G
        C Am F G

[verse]
  Em            F             C
Roso iki aku sing mung ngalami
Em               F          G
Opo kowe ngrasakno kangen iki

Reff:
        Am     Em
  Angin be ngiku
   F      C
  Kancani aku
  - G/B   Am     Em
  Angin be ngiku
   F          G
  Tambani kangenku

C
Aku pengen crito
    Am
Opo sing tak rasakno
  F
Rino wengi aku
       G
Tansah mikir sliramu

C
Aku pengen nangis
  Am
Turon ning dadamu
     F
Ngrasakke kangenku
     G        C  C
Aku pengen ketemu
xClose Ad

Published : 2017-07-16 13:15:59

Related chords!

Nella Kharisma - Sayang 4
[intro]Am G CAm G Em AmF G Am[verse] AmYen ono adem angin G CSumeripit ngelus pipimuDm AmIku tondone kangenku ESing tansah nganti ati
Kangen Band - Bintang 14 Hari
[Intro]C F C G C F G Cempat belas hari kumencari dirimu F G Cuntuk menanyakan dimanakah dirimu F G Cempat belas
Slank - Ku Di Negeri Orang
D G C D Gkau tahu rasa di hatiku kangen sama kamu D C Gsejak kita berpisah jauh ku gelisah selaluD G C D
Jo Klithik - Esem Lan Guyumu
Intro : C G Am Em F F - Em - Dm G C G Am Em F F - Em - Dm G… C GEsemu lan guyumu F G Cbiso gawe senenge atiku… Dmsuwe ra ketemu E
Vita Alvia - Mendung Sing Mesti Udan
[intro]Am G F AmDm Am F EAm G F AmDm Am F E Am[verse] Am DmMendung hang sun kiro udane tekoG CGemantung ring mego Am
LSista - Jalaranku (New Version)
[intro]C G Am EmF C G G[verse] C GBanyu moto deres mili Am EmNetes ono neng pipiku F CNgrasakke perih neng batinku GNaliko ilang tresnamu
Didi Kempot - Tembange Wong Kangen
[Intro]Em B Am EmC Em F#m B Em[Verse] Em E AmKunang Kunang...tulungono Aku BTuntunen sikilku neng ndi kudu mlaku Emtuntunen aku.. E Amben biso ket
Threesixty - Jatuh Cinta Sama Kamu
Intro : Dm A# F C Dm A# F C…Reff: Dm Jatuh cinta lagi sama kamu A# Melihat senyuman manis wajahmu F Saat kegalauan melanda hatiku
Didi Kempot - Kangen Kowe
[Intro]F Am A# CF Am A# C F[Verse]F Am A# CSepine ing wengi iki Aku elingF Am A# CAtiku mung tansah eling karo kowe A# AmAngin parama ribu
Didi Kempot - Nunut Ngiyup
[Intro]G GEm G Am D G[Verse] G EmNunut ngiyup, kulo nunut ngiyup D GUdan lali ra nggowo payung AmTeng tritis kulo nggih purun G

NEW UPDATE!!

  1. Kesha - Here Comes The Change
  2. Jah Cure - The Sound
  3. Terri Clark - You Can Have This Town
  4. David Archuleta - Christmas Every Day
  5. Major - I'll Keep My Faith
  6. Major - Even More
  7. Neck Deep - Torn
  8. Tamia - Not For Long
  9. Runaway June - Got Me Where I Want You
  10. Runaway June - I Am Too
  11. AJ Rafael - Like Me
  12. NetNobody - Movin
  13. CYN - Moment Of Truth
  14. 1 Hour Band - You Want My Sister
  15. Conrad Sewell - Changing
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Aldo
Edit this post

View : 586 times