Kangen Banget Chords

x0
Start Scrollx
Trying a chord without having to shift a page
Fret : 2

Intro : C Am F G
        C Am F G
        C Am F G G7
        C F G C - G

[Prolog]
Ngerumbuyung roso atiku tansah kebak roso bungah
Lam laman esemmu kang sajak jero ning atiku
Gawe kroso sumilir koyo angin
Sing gawe sumringah nong dodo iki

Duh jan, cah ayu cah ayu
Endahing ayumu tansah ngganjel ing netro iki
Eman anggonku kedep
Mergo aku tansah pengen nyawang
Nadyan amung ono lamun iki
Kapan aku biso ketemu sliramu cah ayu

C
Aku pengen banget
    Am
Lungguh ning sandhingmu
    F
Pengen crita crito
     G
Opo sing tak rasakno
    C
Pengen gek ndang nusul
     Am
Kowe ono ning ngendi
F
Aku wis ra tahan
           G
mbendhung kangen ning ati

C
Aku pengen banget
    Am
Lungguh ning jejermu
    F
Ndekepi awakmu
             G
Ngrangkul nggegem tanganmu
    C
Pengen tak kandakno
       Am
Kangen sing tak roso
F
Aku kangen banget
        G
Pengen gek ndang ketemu

[verse]
  Em            F             C
Roso iki aku sing mung ngalami
Em               F          G
Opo kowe ngrasakno kangen iki

Reff:
        Am     Em
  Angin be ngiku
   F      C
  Kancani aku
  - G/B   Am     Em
  Angin be ngiku
   F          G
  Tambani kangenku

Musik : C Am F G
        C Am F G

[verse]
  Em            F             C
Roso iki aku sing mung ngalami
Em               F          G
Opo kowe ngrasakno kangen iki

Reff:
        Am     Em
  Angin be ngiku
   F      C
  Kancani aku
  - G/B   Am     Em
  Angin be ngiku
   F          G
  Tambani kangenku

C
Aku pengen crito
    Am
Opo sing tak rasakno
  F
Rino wengi aku
       G
Tansah mikir sliramu

C
Aku pengen nangis
  Am
Turon ning dadamu
     F
Ngrasakke kangenku
     G        C  C
Aku pengen ketemu
xClose Ad

Published : 2017-07-16 13:15:59

Add Video

  • The video contents may contain samples of the tabs, guides or recording of the singer!
  • Videos that are out of-topic will be removed!

Related chords!

Nella Kharisma - Sayang 4
[intro] Am G C Am G Em Am F G Am [verse] Am Yen ono adem angin G C Sumeripit ngelus pipimu Dm Am Iku tondone kangenku E Sing tansah nganti ati
Kangen Band - Bintang 14 Hari
[Intro] C F C G C F G C empat belas hari kumencari dirimu F G C untuk menanyakan dimanakah dirimu F G C empat belas
Slank - Ku Di Negeri Orang
D G C D G kau tahu rasa di hatiku kangen sama kamu D C G sejak kita berpisah jauh ku gelisah selalu D G C D
Jo Klithik - Esem Lan Guyumu
Intro : C G Am Em F F - Em - Dm G C G Am Em F F - Em - Dm G… C G Esemu lan guyumu F G C biso gawe senenge atiku… Dm suwe ra ketemu E
Vita Alvia - Mendung Sing Mesti Udan
[intro] Am G F Am Dm Am F E Am G F Am Dm Am F E Am [verse] Am Dm Mendung hang sun kiro udane teko G C Gemantung ring mego Am
LSista - Jalaranku (New Version)
[intro] C G Am Em F C G G [verse] C G Banyu moto deres mili Am Em Netes ono neng pipiku F C Ngrasakke perih neng batinku G Naliko ilang tresnamu
Didi Kempot - Tembange Wong Kangen
[Intro] Em B Am Em C Em F#m B Em [Verse] Em E Am Kunang Kunang...tulungono Aku B Tuntunen sikilku neng ndi kudu mlaku Em tuntunen aku.. E Am ben biso ket
Threesixty - Jatuh Cinta Sama Kamu
Intro : Dm A# F C Dm A# F C… Reff: Dm Jatuh cinta lagi sama kamu A# Melihat senyuman manis wajahmu F Saat kegalauan melanda hatiku
Didi Kempot - Kangen Kowe
[Intro] F Am A# C F Am A# C F [Verse] F Am A# C Sepine ing wengi iki Aku eling F Am A# C Atiku mung tansah eling karo kowe A# Am Angin parama ribu
Didi Kempot - Nunut Ngiyup
[Intro] G G Em G Am D G [Verse] G Em Nunut ngiyup, kulo nunut ngiyup D G Udan lali ra nggowo payung Am Teng tritis kulo nggih purun G

New song in US

  1. Neffex - Alive
  2. Troye Sivan - Dance To This
  3. NIKI - Spell
  4. Killing Me Inside - Remnants
  5. Justin Timberlake ft. Chris Stapleton - Say Something
  6. Deaf Havana - Sinner
  7. Dave Matthews Band - SHE
  8. Josh Groban - Granted
  9. Count Bassy - Dance Gavin Dance
  10. Antonia - Hotel Lounge
  11. Dean Brody - Good Goodbye
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Aldo
Edit this post

View : 408 times