Aku Lilo CHORDS by Klenik Genk

x0
capo: di fret 4

[intro]

C
C Am Dm G

[verse]

C       G
Ati iki uwes lilo
Am               F
Iso nerimo kahanane
C            G
Loro iki wes ra tak rasakke
Am                      F
Everything is gonna be okay

    G
Senajan aku isih tresno
  Am
Nanging ora iso mekso
Bb
Kabeh tak tompo
      G
Kanti ikhlas legowo

[chorus]

     C
Aku uwes lilo
     Am
Ati iki iso nerimo
        Dm
Ora sah nggoleki
     G
Aku ora bakal bali

       C
Golek uwong liyo
            Am
Sing iso ngeluwihi tresno
         Dm
Aku wong ra nduwe
        G              ( C )
Sing anane mung di sepelekke

[music]

C Am F G
C Am F G C

[verse]

C           G
Roso iki ra iso ngapusi
   Am                 F
Saklawase ora bakal lali
C          G
Kabeh coro wes tak cubo
Am                    F
Anane mung soyo nelongso

    G
Senajan aku isih tresno
  Am
Nanging ora iso mekso
Bb
Kabeh tak tompo
      G
Kanti ikhlas legowo

[chorus]

     C
Aku uwes lilo
     Am
Ati iki iso nerimo
        Dm
Ora sah nggoleki
     G
Aku ora bakal bali

       C
Golek uwong liyo
            Am
Sing iso ngeluwihi tresno
         Dm
Aku wong ra nduwe
        G                 C G A
Sing anane mung di sepelekke

[chorus - overtune]

     D
Aku uwes lilo
     Bm
Ati iki iso nerimo
        Em
Ora sah nggoleki
     A
Aku ora bakal bali

       D
Golek uwong liyo
            Bm
Sing iso ngeluwihi tresno
         Em
Aku wong ra nduwe
        A                 D  Bm
Sing anane mung di sepelekke
               G A
Mung di sepelekke
          D
Aku wes lilo
xClose Ad

Published : 2019-03-19 01:41:59

Add to Favorite

Related chords!

Dina Cinderella - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
no capo![intro]F--- C- Am-- C--Bb-- C-- F--- C-F--- C- Am-- C--Bb-- C-- F----[verse] F AmBiyen kowe nate janji Bb C FNanging sak iki lakok mbok
Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo
Intro : GReff: C tak lilakno kowe sing lungo G ora kuat D nandang leloro G sak jroning dodo C wes tak tompo lelakon iki G aku trimo D aku wes pasrah G lilo legowoMusik
Via Vallen - Penak Jamanku
Intro : G C Em F G C Em F G C Em/BKoe ninggal aku Am GNgaboti pacar F Gseling….kuhanmu C Em/BNadyan ora lilo Am GNanging
Didi Kempot - Nasib Tresnaku
Intro : Am Dm F E Am Am Dm F E Am F - E F - E E - F - G - G#m - AmAmSli ramu ora ngrasakke C G AmNyerine ee loro atiku uuAmNa liko kowe medhotke C
LSista - Jalaranku (New Version)
[intro]C G Am EmF C G G[verse] C GBanyu moto deres mili Am EmNetes ono neng pipiku F CNgrasakke perih neng batinku GNaliko ilang tresnamu
Didi Kempot - Ikhlas
[Intro]DmGm Dm D Gm A Dm[Verse] Dm GmTrimo mundur timbang loro ati A DmTak oyako wong kono wis lali D GmPancen wis nasibku ini
Didi Kempot - Suket Teki - Trimo Ngalah
Intro : D G A D A Daku tak sing ngalah D Atrimo mundur timbang loro ati Em Atak uyako wong kowe wis lali D A
Via Vallen - Lilo
[Intro]G Bm Em BmC D G Em A D[Verse] G Bmwis tak tompo layang undanganmuEm Bmora kroso tumetes neng wastoku C D G Emlayang biru..sampul p
Didi Kempot - Sewu Kuto
Intro : C Em F G CC EmSewu kuto uwis tak liwatiF C GSewu ati tak takoniC EmNanging kabeh podo ra ngerteniF C GLungamu neng endi
Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu
[Intro :]Am G F CDm Am F E Am GSing pungkasan ono ing kene F CSliramu lan aku Dm AmNaliko jejer sesandingan F EKok ucapke janjimu
Nella Kharisma - Mrekes Ati
[Intro :]Dm Bb C DmDm Bb C Bb C Dm DmWes tak lakonane Gmsusahe uripku ini Cwes tak lakonane Floro ning njerone ati Gmarep mangan awan Dmora tau di masakke Bbturu mbengi

NEW UPDATE!!

  1. The Longshot - Kill Your Friends
  2. The Longshot - Can't Make It On Time
  3. The Longshot - I Am Rock
  4. Lee DeWyze - Night And Day
  5. Peking Duk ft. AL Wright - Ur Eyez
  6. Chris Brown - Undecided
  7. The Beaches - Snake Tongue
  8. Alan Walker ft. Sabrina Carpenter & Farruko - On My Way
  9. William Hung - Just Do It
  10. Adam Craig - Whatever You're Drinking To
  11. Peter Doherty - Paradise Is Under Your Nose
  12. Omar Apollo - Friends
  13. Zebrahead - We're Not Alright
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!
About ChordBand.com
Situs yang mengusung tema musik ini dibuat pada tahun 2016 dan bermarkas di Indonesia. Anda dapat mencari chord dan lirik untuk lagu yang tidak terbatas jumlahnya disitus ini. Kunci gitar dan ukulele kami terkadang agak sulit dipahami karena masih original, namun kami ciptakan TOOLS "transpose" untuk merubahnya ke versi dasar agar lebih mudah bagi pemula yang ingin belajar tab not gitar.

Author : Dani Hermanto
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
View : 175 times