Alololo CHORDS by Issey

x0
Capo : 7
[intro]

Dm Am G E
F G Dm E Am
[verse]

   Am
Tenung mata aku kali ini

Sayang
  Dm       G         C
Beri aku peluang ke dua
  F            G           C
Bumi gunung langit jadi saksi

Sayang
   Dm       G           Am
Takkan ada lagi orang ketiga

[verse]

  Am                   C
Benar itu hanya kebetulan

Sayang
   Dm          G         C
Bukan sengaja aku nak nakal
     F                  C
Mungkin juga ini keturunan

Sayang
Dm                Am
^DNA lelaki lelaki gatal

[verse]

        G           C
Penat juga aku memujuk
       Dm        G        C
Kau hilang buat aku terduduk
       G                 C
Janganlah marah dan merajuk
       Dm         E
Dah macam orang kena sampuk

[reff]

Am
Yang
     Dm       G
Alolololo sayang
                Dm
Ting ting tang ting
              F
Tang ting sayang
       Am           E
Aku rindu sikap manja mu
         Am
Yang dahulu

   Am
Sayang
     Dm       G
Alolololo sayang
          Dm        F
Simpanlah dulu rajukmu
       Bb
Segala salah ku
  E           Am
Akur ‘I am sorry’

[verse]

  Dm              G
( yang, sorry la yang )

( hari tu tak sengaja )
      C
( i janji lepas ni tak jadi
                     F
Dah benda macam ni yang )

( yang )
  Dm
( yang )
      E Am
( yang )

[verse]

        G           C
Penat juga aku memujuk
       Dm        G        C
Kau hilang buat aku terduduk
       G                 C
Janganlah marah dan merajuk
       Dm         E
Dah macam orang kena sampuk

[reff]

Am
Yang
     Dm       G
Alolololo sayang
                Dm
Ting ting tang ting
              F
Tang ting sayang
       Am           E
Aku rindu sikap manja mu
         Am
Yang dahulu

   Am
Sayang
     Dm       G
Alolololo sayang
          Dm        F
Simpanlah dulu rajukmu
       Bb
Segala salah ku
  E           Am
Akur ‘I am sorry’

[verse]

  Am                        C
Janji ini bukan sebarang janji

Sayang
Dm        G            C
Ini bukan janji yang palsu
F                    C
Ini soal cinta dari hati

Sayang
    Dm
I really really really
             F G
Really love you
       Am G
Alolololo
       Am
Alolololo
xClose Ad

Published : 2019-02-20 15:28:14Last update : 2019-02-22 03:53:10

Add to Favorite

NEW UPDATE!!

  1. Charlie Farley - I Am What I Ain't
  2. Now United - Parana
  3. The Cranberries - Wake Me When It's Over
  4. Ben Hazlewood - Throw Your Weight On Me
  5. Flora Cash - Breakthrough
  6. Lacy Cavalier - Blue Suede Couch
  7. Kevin Garrett - In Case I Don’t Feel
  8. Kevin Garrett - Like We Used To
  9. Kevin Garrett - Love You Less
  10. Kevin Garrett - Telescopes
  11. Dean Lewis - Don't Hold Me
  12. Dean Lewis - Half A Man
  13. Dean Lewis - For The Last Time
  14. Shawn Mendes - Stitches
  15. Why Don't We ft. Macklemore - I Don't Belong In This Club
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!
About ChordBand.com
Situs yang mengusung tema musik ini dibuat pada tahun 2016 dan bermarkas di Indonesia. Anda dapat mencari chord dan lirik untuk lagu yang tidak terbatas jumlahnya disitus ini. Kunci gitar dan ukulele kami terkadang agak sulit dipahami karena masih original, namun kami ciptakan TOOLS "transpose" untuk merubahnya ke versi dasar agar lebih mudah bagi pemula yang ingin belajar tab not gitar.

Author : ketutaliirawan
Edit this post

View : 502 times