Sayang Sing Terakhir Chords

x0
Start Scrollx
Trying a chord without having to shift a page
capo di fret 1

[intro]

Bm Em A D G Em F# Bm

[verse]

                  Em
Tulus suci tresno iki
     A                     D
Soyo suwe tuwuh gedhe neng ati
G                    Em
  kependem jero roso iki
      F#               Bm
Bakal ono wektune kowe ngerti

                  Em
Pancen ati duwe karep
     A                    D
Tresno ku sesok bakal tok anggep
G                Em
  ra cukup tekan kene
    F#                  Bm
Sayang ku nggo kowe selawase

[chorus]

      Bm            Em
Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
       A                D
Jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
   G                C          Em
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
         F#                 Bm
Kowe tresno siji raiso diganti

        Bm               Em
Aku ngerti kabeh kurange awak ku iki
     A                     D
Mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
    G                    Em
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
      F#                  Bm
Ngisi cerito tresno neng urepku

[rap]

Bm
Roso iki neng ati ora bakalan mati
Em
Tresno iki sejati ora bakal keganti
A
Madep manteb cukup siji kowe sing tak tresnani
D
Jenengmu wis kepatri kekunci neng ati iki
G
Mungkin kowe udu tresno pertama bagiku
Em
Tapi kowe dadi tresno terakhir untukku
F#
Cukup siji kowe ora ono liyane
Bm
Mlakune wektu kowe bakal ngerti dewe

[chorus]

      Bm            Em
Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
       A                D
Jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
   G                C          Em
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
         F#                 Bm
Kowe tresno siji raiso diganti

        Bm               Em
Aku ngerti kabeh kurange awak ku iki
     A                     D
Mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
    G                    Em
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
      F#                  Bm
Ngisi cerito tresno neng urepku

[mussik]

G A D Bm Em F# Bm

[pre chorua]

A                 D
  ugo dadekno aku terakhir critomu
Em                   Bm
  janji bakal ngenei seneng urepmu
A               D
  aku udu ati liyo le gawe loro
G                            F#
  nanging sak isoh ku gawe kowe tentrem mulyo

[chorus]

      Bm            Em
Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
       A                D
Jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
   G                C          Em
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
         F#                 Bm
Kowe tresno siji raiso diganti

        Bm               Em
Aku ngerti kabeh kurange awak ku iki
     A                     D
Mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
    G                    Em
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
      F#                  Bm
Ngisi cerito tresno neng urepku
      F#                  Bm
Ngisi cerito tresno neng urepku
xClose Ad

Published : 2018-05-23 10:25:48

jumaadi
ajiip enak bener musiknya
eko
mana musiknya om haha
jumaadi
musiknya di hp gua bro wkwkwk..

Add Video

  • The video contents may contain samples of the tabs, guides or recording of the singer!
  • Videos that are out of-topic will be removed!

Related chords!

Nella Kharisma - Sayang 4
[intro] Am G C Am G Em Am F G Am [verse] Am Yen ono adem angin G C Sumeripit ngelus pipimu Dm Am Iku tondone kangenku E Sing tansah nganti ati
Wali - Yank
[Intro] C#m B A G# C#m B A B C#m F#m C#m Yang... coba kau jujur padaku F#m C#m Yang... foto siapa di dompetmu F#m C#m Yang... kok kamu diam begitu F#m
ST12 - Saat Terakhir
[Intro] D A Bm F#m G D A D A Tak pernah terpikir olehku Bm F#m Tak sedikit pun ku bayangkan G D A Kau akan pergi tinggalkan ku
Vita Alvia - Sing Lungset
Intro : G D G G D Em Bm C G D G D dudu hang kawitan riko ngisi ati Em Bm tapi nyatane isun welas temenan C G sun jogo roso iki
Gebby C.Parera - Pembaringan Terakhir
Intro : C Fm A# C A# C C serasa petir menyambar Fm C ditengah terik matahari Int A# G# C [verse] C disaat aku mendengar Fm C ka
Vita Kdi - Aku Kudu Piye
Intro : C - Bm - Am - G - F G C Reff: C Em Tresnoku mung dinggo sliramu Am Em Sing tak sayang ning atiku F G
Fitri Carlina (ft. RPH) - Sandiworomu Luar Biasa
[intro :] Bm D G A Bm D G A [chorus :] Bm D G A Polahmu aktingmu wes koyo selebriti Bm D G A Mending kowe nyubo melu casting ftv Bm
Didi Kempot - Perawan Kalimantan
[Intro] Em C D Em (2x) [Verse 1] Em Am rino wengi tansah kelingan… D Em prawan ayu Kalimantan Em Am bantal guling tak sayang sayang
Nella Kharisma - Jaran Goyang
Nella Kharisma - Jaran Goyang (NDX .A.K.A) Intro : Dm… C… C… Dm… Dm… C… C… Dm… Reff: Dm Apa salah dan dosaku sayang C cinta suciku kau b
Nella Kharisma - Tresnoku
[Verse] D A sliramu sing ono ning atiku Bm ra bakal ilang kegowo F#m cepete mlakune wektu G D di hatiku cuma ada kamu sayang Em A sem

3 chords by this band!

  1. Intan Rahma - Kelakon Rabi
  2. Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir
  3. Intan Rahma - Kapten Oleng

New song in US

  1. Neffex - Alive
  2. Troye Sivan - Dance To This
  3. NIKI - Spell
  4. Killing Me Inside - Remnants
  5. Justin Timberlake ft. Chris Stapleton - Say Something
  6. Deaf Havana - Sinner
  7. Dave Matthews Band - SHE
  8. Josh Groban - Granted
  9. Count Bassy - Dance Gavin Dance
  10. Antonia - Hotel Lounge
  11. Dean Brody - Good Goodbye
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Johan Firmansyah
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Sayang Sing Terakhir by Intan RahmaJohan Firmansyah5
View : 198 times