x0
capo di fret 1

[intro]

Bm Em A D G Em F# Bm

[verse]

                  Em
Tulus suci tresno iki
     A                     D
Soyo suwe tuwuh gedhe neng ati
G                    Em
  kependem jero roso iki
      F#               Bm
Bakal ono wektune kowe ngerti

                  Em
Pancen ati duwe karep
     A                    D
Tresno ku sesok bakal tok anggep
G                Em
  ra cukup tekan kene
    F#                  Bm
Sayang ku nggo kowe selawase

[chorus]

      Bm            Em
Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
       A                D
Jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
   G                C          Em
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
         F#                 Bm
Kowe tresno siji raiso diganti

        Bm               Em
Aku ngerti kabeh kurange awak ku iki
     A                     D
Mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
    G                    Em
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
      F#                  Bm
Ngisi cerito tresno neng urepku

[rap]

Bm
Roso iki neng ati ora bakalan mati
Em
Tresno iki sejati ora bakal keganti
A
Madep manteb cukup siji kowe sing tak tresnani
D
Jenengmu wis kepatri kekunci neng ati iki
G
Mungkin kowe udu tresno pertama bagiku
Em
Tapi kowe dadi tresno terakhir untukku
F#
Cukup siji kowe ora ono liyane
Bm
Mlakune wektu kowe bakal ngerti dewe

[chorus]

      Bm            Em
Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
       A                D
Jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
   G                C          Em
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
         F#                 Bm
Kowe tresno siji raiso diganti

        Bm               Em
Aku ngerti kabeh kurange awak ku iki
     A                     D
Mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
    G                    Em
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
      F#                  Bm
Ngisi cerito tresno neng urepku

[mussik]

G A D Bm Em F# Bm

[pre chorua]

A                 D
  ugo dadekno aku terakhir critomu
Em                   Bm
  janji bakal ngenei seneng urepmu
A               D
  aku udu ati liyo le gawe loro
G                            F#
  nanging sak isoh ku gawe kowe tentrem mulyo

[chorus]

      Bm            Em
Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
       A                D
Jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
   G                C          Em
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
         F#                 Bm
Kowe tresno siji raiso diganti

        Bm               Em
Aku ngerti kabeh kurange awak ku iki
     A                     D
Mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
    G                    Em
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
      F#                  Bm
Ngisi cerito tresno neng urepku
      F#                  Bm
Ngisi cerito tresno neng urepku
xClose Ad

has been published since 1 year ago

Add to Favorite

jumaadi
ajiip enak bener musiknya
eko
mana musiknya om haha
jumaadi
musiknya di hp gua bro wkwkwk..

Related chords!

Nella Kharisma - Sayang 4
[intro]Am G CAm G Em AmF G Am[verse] AmYen ono adem angin G CSumeripit ngelus pipimuDm AmIku tondone kangenku ESing tansah nganti ati
Wali - Yank
[Intro]C#m B A G#C#m B A B C#mF#m C#mYang... coba kau jujur padakuF#m C#mYang... foto siapa di dompetmuF#m C#mYang... kok kamu diam begituF#m
ST12 - Saat Terakhir
[intro]D A Bm F#m G D A[verse] D ATak pernah terpikir olehku Bm F#mTak sedikit pun ku bayangkan G D AKau aka
Vita Alvia - Sing Lungset
Intro : G D G G D Em Bm C G D G Ddudu hang kawitan riko ngisi ati Em Bmtapi nyatane isun welas temenan C Gsun jogo roso iki
Gebby C.Parera - Pembaringan Terakhir
Intro : C Fm A# C A# C Cserasa petir menyambar Fm Cditengah terik matahariInt A# G# C[verse] Cdisaat aku mendengar Fm Cka
Vita Kdi - Aku Kudu Piye
Intro : C - Bm - Am - G - F G CReff: C Em Tresnoku mung dinggo sliramu Am Em Sing tak sayang ning atiku F G
Fitri Carlina (ft. RPH) - Sandiworomu Luar Biasa
[intro :]Bm D G ABm D G A[chorus :] Bm D G APolahmu aktingmu wes koyo selebriti Bm D G AMending kowe nyubo melu casting ftv Bm
Didi Kempot - Perawan Kalimantan
[Intro]Em C D Em (2x)[Verse 1] Em Amrino wengi tansah kelingan… D Emprawan ayu Kalimantan Em Ambantal guling tak sayang sayang
Nella Kharisma - Jaran Goyang
Nella Kharisma - Jaran Goyang (NDX .A.K.A)Intro : Dm… C… C… Dm… Dm… C… C… Dm…Reff: Dm Apa salah dan dosaku sayang C cinta suciku kau b
Nella Kharisma - Tresnoku
[Verse] D Asliramu sing ono ning atiku Bmra bakal ilang kegowo F#mcepete mlakune wektu G Ddi hatiku cuma ada kamu sayang Em Asem

4 chords by this band!

  1. Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir
  2. Intan Rahma - Kelakon Rabi
  3. Intan Rahma - Kapten Oleng
  4. Intan Rahma - Yowis Sorry

NEW UPDATE!!

  1. Gurj Sidhu - Backstabbers
  2. Before You Exit - The Butterfly Effect
  3. Mary Spender - Long Island City
  4. Lauren Daigle - Rescue
  5. Tribo da Periferia - Nosso Plano
  6. Nafe Smallz ft. Yxng Bane - Fake Love
  7. Marshmello ft. Kane Brown - One Thing Right
  8. Bazzi - I.F.L.Y.
  9. Alycia Marie - Thunder
  10. Ali Gatie - it's You
  11. Beyoncé - Spirit
  12. Faydee - Salam
  13. Goo Goo Dolls - Miracle Pill
  14. Alec Benjamin - Jesus in LA
  15. Julien Baker - The Modern Leper
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!
About ChordBand.com
Situs yang mengusung tema musik ini dibuat pada tahun 2016 dan bermarkas di Indonesia. Anda dapat mencari chord dan lirik untuk lagu yang tidak terbatas jumlahnya disitus ini. Kunci gitar dan ukulele kami terkadang agak sulit dipahami karena masih original, namun kami ciptakan TOOLS "transpose" untuk merubahnya ke versi dasar agar lebih mudah bagi pemula yang ingin belajar tab not gitar.

Author : Johan Firmansyah
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
View : 1316 times