Chordband » Eny Sagita » Ora Sido Rabi

CHORDS For
Scroll-+x0

Transpose

Chord Gitar Dasar Eny Sagita - Ora Sido Rabi

[Intro :]
Em Bm C G
Em Bm D

Em  Bm     C      G
Wis suwi aku pengen ngajak rabi
Em   Bm     C       D
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani
Em    Bm     C    G
Basan saiki atiku mbok larani
  Em   Bm      C    D
Pancen awakmu seneng gawe loro ati

Em         Bm
Aku pengen nglakoni tresno sing suci
C            G
marang sliramu sing cocok neng njero ati
Em          Bm
Jebule omonganmu nggak iso dipercoyo
C            D
Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo

Em          Bm
Awakmu kuwi mung iso nggawe ndhasku ngelu,
C            G
Biyen kowe ngomong ora bakal nglalekne aku
Em         Bm
Basan saiki awakmu malah sing mundur
C        D
Atiku rasane saiki dadi tambah ajur

Em  Bm     C      G
Wis suwi aku pengen ngajak rabi
Em   Bm     C       D
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani
Em    Bm     C    G
Basan saiki atiku mbok larani
  Em   Bm      C    D
Pancen awakmu seneng gawe loro ati

[musik :]
C D C Bm Em

[verse :]
    G          D
Cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
Em        Bm
malah saiki kabeh kuwi tok balekne
C         G
Atiku saiki rasane ora karuan
  Am        D
mergo tresnoku iki ora kesampe’an

    G        D
ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
Em        Bm
mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
  C       G
pancen aku memang dudu jodohmu
  Am         D
mergo wong tuwaku cen ora setuju

    G       D
yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
Em           Bm
arep diwolak - walik kepiye panggah ra biyu
C         G
atiku saiki rasane koyo wong mati
  Am        D
mergo aku ro awakmu ora sido rabi

    G     D
penggaweanmu mas wae ora jelas
  Em        Bm
yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
   C       G
wong tuwaku terus nekokne kowe
Am         D
tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

[musik :]
Em Bm C Am B
Em D C Am B
Am Em Am B

[verse :]
    G          D
Cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
Em        Bm
malah saiki kabeh kuwi tok balekne
C         G
Atiku saiki rasane ora karuan
  Am        D
mergo tresnoku iki ora kesampe’an

    G        D
ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
Em        Bm
mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
  C       G
pancen aku memang dudu jodohmu
  Am         D
mergo wong tuwaku cen ora setuju

    G       D
yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
Em           Bm
arep diwolak - walik kepiye panggah ra biyu
C         G
atiku saiki rasane koyo wong mati
  Am        D
mergo aku ro awakmu ora sido rabi

    G     D
penggaweanmu mas wae ora jelas
  Em        Bm
yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
   C       G
wong tuwaku terus nekokne kowe
Am         D
tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

[Outro :]
C Bm Em

About ChordBand.com

Situs yang mengusung tema musik ini dibuat pada tahun 2016 dan bermarkas di Indonesia. Anda dapat mencari chord dan lirik untuk lagu yang tidak terbatas jumlahnya disitus ini. Kunci gitar dan ukulele kami terkadang agak sulit dipahami karena masih original, namun kami ciptakan TOOLS "transpose" untuk merubahnya ke versi dasar agar lebih mudah bagi pemula yang ingin belajar tab not gitar.

About Eny Sagita

Eny Sagita memulai karirnya dengan menyanyi dari panggung ke panggung. Kini memiliki grup musik sendiri yang dibalut dengan kesenian khas Jawa Timur-an yaitu kesenian jaranan (kuda lumping) yang diberi nama Orkes Melayu (OM) Sagita dan OM New Scorpio. Eny memiliki penggemar dari berbagai daerah.
(By: wikipedia.org)

the same chords

  1. Sabotage CHORDS by Bebe Rexha
  2. Cemburumu Menyiksaku CHORDS by Andra Respati
  3. I’ll Be Your Family CHORDS by Yerin Baek
  4. Take On Me CHORDS by A-HA
  5. Teman CHORDS by Iman Troye
  6. DIA CHORDS by Sean Vitales ft. Adam Shamil, Hosiani Keewon
  7. Lewat Angin Wengi CHORDS by Happy Asmara
  8. Dia Lelaki Ilham Dari Surga CHORDS by Ebiet G. Ade
  9. Sederhana Caraku Mencintaimu CHORDS by Jihan Audy
  10. Sewu Watu Sewu Ati CHORDS by Agung Pradanta

No Comments

Author: Andreas

Published: 1 month ago

View: 21 times

Reaction:

55
44
33
22
11
5/5 of 2 Votes