x0
Eny Sagita Profile

About Eny Sagita

Eny Sagita memulai karirnya dengan menyanyi dari panggung ke panggung. Kini memiliki grup musik sendiri yang dibalut dengan kesenian khas Jawa Timur-an yaitu kesenian jaranan (kuda lumping) yang diberi nama Orkes Melayu (OM) Sagita dan OM New Scorpio. Eny memiliki penggemar dari berbagai daerah.
[Intro :]
Em Bm C G
Em Bm D

Em  Bm     C      G
Wis suwi aku pengen ngajak rabi
Em   Bm     C       D
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani
Em    Bm     C    G
Basan saiki atiku mbok larani
  Em   Bm      C    D
Pancen awakmu seneng gawe loro ati

Em         Bm
Aku pengen nglakoni tresno sing suci
C            G
Marang sliramu sing cocok neng njero ati
Em          Bm
Jebule omonganmu nggak iso dipercoyo
C            D
Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo

Em          Bm
Awakmu kuwi mung iso nggawe ndhasku ngelu,
C            G
Biyen kowe ngomong ora bakal nglalekne aku
Em         Bm
Basan saiki awakmu malah sing mundur
C        D
Atiku rasane saiki dadi tambah ajur

Em  Bm     C      G
Wis suwi aku pengen ngajak rabi
Em   Bm     C       D
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani
Em    Bm     C    G
Basan saiki atiku mbok larani
  Em   Bm      C    D
Pancen awakmu seneng gawe loro ati

[Musik :]
C D C Bm Em

[verse :]
    G          D
Cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
Em        Bm
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
C         G
Atiku saiki rasane ora karuan
  Am        D
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an

    G        D
ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
Em        Bm
mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
  C       G
pancen aku memang dudu jodohmu
  Am         D
mergo wong tuwaku cen ora setuju

    G       D
yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
Em           Bm
arep diwolak - walik kepiye panggah ra biyu
C         G
atiku saiki rasane koyo wong mati
  Am        D
mergo aku ro awakmu ora sido rabi

    G     D
penggaweanmu mas wae ora jelas
  Em        Bm
yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
   C       G
wong tuwaku terus nekokne kowe
Am         D
tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

[Musik :]
Em Bm C Am B
Em D C Am B
Am Em Am B

[verse :]
    G          D
Cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
Em        Bm
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
C         G
Atiku saiki rasane ora karuan
  Am        D
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an

    G        D
ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
Em        Bm
mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
  C       G
pancen aku memang dudu jodohmu
  Am         D
mergo wong tuwaku cen ora setuju

    G       D
yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
Em           Bm
arep diwolak - walik kepiye panggah ra biyu
C         G
atiku saiki rasane koyo wong mati
  Am        D
mergo aku ro awakmu ora sido rabi

    G     D
penggaweanmu mas wae ora jelas
  Em        Bm
yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
   C       G
wong tuwaku terus nekokne kowe
Am         D
tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

[Outro :]
C Bm Em
xClose Ad

has been published since 1 year ago

Add to Favorite

Related chords!

Intan Rahma - Kelakon Rabi
chordband image related[Intro :]E G#m C#m G#mA B G#m C#m F#m BE G#m kini kita telah berjanji untuk bersamaC#m G#m setelah sekian lama menunggu hari bahagiaA B G#m C#mkau meminangku sen
Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri
chordband image related[intro]Bm G A D G Em F# BmBm G A D G Em F# Bm[verse] BmYen wes tresno GPaite kopi rasane legi AYen wes tresno DRasane koyo ngimpi G
NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
chordband image relatedIntro : Am G Am… Am G C… Dm E Am…[verse]Am G Am… Atiku rasane loro FNyawang kowe G CRabi ro wong liyoC G Am… Nangis
Ozuna - Una Flor
chordband image relatedAlbum: OdiseaReleased: 2017[Intro]Em Am DEm C DUna historia basada en la vida realBasada en la vida real[Verso 1]Em C GMira bien, qu
Via Vallen - Atiku Ajur
chordband image related[Chorus]Am Emtansah eling omongmu F Cnaliko kowe pamit rabi Dm Amkaget atiku ngene rasane F Eajur sakjrone dodoku.. Am Emmbok blen
Nella Kharisma - Ditinggal Rabi
chordband image related[Intro :]Em D Em Em D GAm B EmEm D EmAtiku rasane loro C D GNyawang kowe rabi karo wong liyoG D Emnangis getih eluhku Bm CRemuk aj
Didi Kempot - Cucak Rowo
chordband image relatedIntro: C F C G C Ckucoba coba melempar manggis Gmanggis kulempar mangga kudapat C Fkucoba coba melamar gadis C G Cgadis ku
Nella Kharisma - Ra Kuat Mbok
chordband image related[intro :]Em D C BEm D C B[verse :]Em DAku ra tahan pingin ngrasakne pacaranC BOpo yo bener rasane enak tenanEm DNjajal sepisan s
NDX A.K.A - Piker Keri
chordband image relatedIntro : Em C G DReff:Em… Yen gelem tak jak rabiC… Yen ra gelem tak jagongiG D ( Bm - D - Em )Sing ra penting piker keriEm… Yen kowe gelem tak sayangC… Ya ojo
Macarena Garcia - Si Esto Es Fe
chordband image related[intro :]C G Am F E[verse (1)]C G AmNo me he parado a pensar que tal vez esto es solo la llamada F EEstoy tan intragada y solaC

Author : Andreas
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
View : 576 times