x0
Eny Sagita Profile

About Eny Sagita

Eny Sagita memulai karirnya dengan menyanyi dari panggung ke panggung. Kini memiliki grup musik sendiri yang dibalut dengan kesenian khas Jawa Timur-an yaitu kesenian jaranan (kuda lumping) yang diberi nama Orkes Melayu (OM) Sagita dan OM New Scorpio. Eny memiliki penggemar dari berbagai daerah.
[Intro :]
Em Bm C G
Em Bm D

Em  Bm     C      G
Wis suwi aku pengen ngajak rabi
Em   Bm     C       D
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani
Em    Bm     C    G
Basan saiki atiku mbok larani
  Em   Bm      C    D
Pancen awakmu seneng gawe loro ati

Em         Bm
Aku pengen nglakoni tresno sing suci
C            G
Marang sliramu sing cocok neng njero ati
Em          Bm
Jebule omonganmu nggak iso dipercoyo
C            D
Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo

Em          Bm
Awakmu kuwi mung iso nggawe ndhasku ngelu,
C            G
Biyen kowe ngomong ora bakal nglalekne aku
Em         Bm
Basan saiki awakmu malah sing mundur
C        D
Atiku rasane saiki dadi tambah ajur

Em  Bm     C      G
Wis suwi aku pengen ngajak rabi
Em   Bm     C       D
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani
Em    Bm     C    G
Basan saiki atiku mbok larani
  Em   Bm      C    D
Pancen awakmu seneng gawe loro ati

[Musik :]
C D C Bm Em

[verse :]
    G          D
Cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
Em        Bm
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
C         G
Atiku saiki rasane ora karuan
  Am        D
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an

    G        D
ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
Em        Bm
mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
  C       G
pancen aku memang dudu jodohmu
  Am         D
mergo wong tuwaku cen ora setuju

    G       D
yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
Em           Bm
arep diwolak - walik kepiye panggah ra biyu
C         G
atiku saiki rasane koyo wong mati
  Am        D
mergo aku ro awakmu ora sido rabi

    G     D
penggaweanmu mas wae ora jelas
  Em        Bm
yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
   C       G
wong tuwaku terus nekokne kowe
Am         D
tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

[Musik :]
Em Bm C Am B
Em D C Am B
Am Em Am B

[verse :]
    G          D
Cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
Em        Bm
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
C         G
Atiku saiki rasane ora karuan
  Am        D
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an

    G        D
ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
Em        Bm
mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
  C       G
pancen aku memang dudu jodohmu
  Am         D
mergo wong tuwaku cen ora setuju

    G       D
yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
Em           Bm
arep diwolak - walik kepiye panggah ra biyu
C         G
atiku saiki rasane koyo wong mati
  Am        D
mergo aku ro awakmu ora sido rabi

    G     D
penggaweanmu mas wae ora jelas
  Em        Bm
yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
   C       G
wong tuwaku terus nekokne kowe
Am         D
tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

[Outro :]
C Bm Em

has been published since 2 years ago

Please Rate this chord:

Rating: 5/5 of 1 Votes

Add to Favorite

Related chords!

Intan Rahma - Kelakon Rabi
chordband image related[Intro :] E G#m C#m G#m A B G#m C#m F#m B E G#m kini kita telah berjanji untuk bersama C#m G#m setelah sekian lama menunggu hari bahagia A B G#m C#m kau meminangku sen
Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri
chordband image related[intro] Bm G A D G Em F# Bm Bm G A D G Em F# Bm [verse] Bm Yen wes tresno G Paite kopi rasane legi A Yen wes tresno D Rasane koyo ngimpi G
Slank - Ketinggalan Jaman
chordband image related[Intro] D D C G D D C G D D Kau gak tahu apa yang terjadi A Lihat-lihatlah disana sini G D Perubahan kini cepat sekali D C Kau gak pernah peduli G
Ozuna - Una Flor
chordband image relatedAlbum: Odisea Released: 2017 [Intro] Em Am D Em C D Una historia basada en la vida real Basada en la vida real [Verso 1] Em C G Mira bien, qu
NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
chordband image relatedIntro : Am G Am… Am G C… Dm E Am… [verse] Am G Am … Atiku rasane loro F Nyawang kowe G C Rabi ro wong liyo C G Am … Nangis
Nella Kharisma - Ditinggal Rabi
chordband image related[Intro :] Em D Em Em D G Am B Em Em D Em Atiku rasane loro C D G Nyawang kowe rabi karo wong liyo G D Em nangis getih eluhku Bm C Remuk aj
Via Vallen - Atiku Ajur
chordband image related[Chorus] Am Em tansah eling omongmu F C naliko kowe pamit rabi Dm Am kaget atiku ngene rasane F E ajur sakjrone dodoku.. Am Em mbok blen
Didi Kempot - Cucak Rowo
chordband image relatedIntro: C F C G C C kucoba coba melempar manggis G manggis kulempar mangga kudapat C F kucoba coba melamar gadis C G C gadis ku
Zaskia Gotik - Paijo
chordband image related[chorus :] Bm F# Bm F# Paijo paijo ditinggalke bojone Bm F# Bm F# Jarene ra kuat ngeragati wedak pupure Bm F# Bm F# Paijo paij
Nella Kharisma - Ra Kuat Mbok
chordband image related[intro :] Em D C B Em D C B [verse :] Em D Aku ra tahan pingin ngrasakne pacaran C B Opo yo bener rasane enak tenan Em D Njajal sepisan s

Author : Andreas
Edit this post

View : 707 times