x0
[Intro :]
Em Bm C G
Em Bm D

Em  Bm     C      G
Wis suwi aku pengen ngajak rabi
Em   Bm     C       D
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani
Em    Bm     C    G
Basan saiki atiku mbok larani
  Em   Bm      C    D
Pancen awakmu seneng gawe loro ati

Em         Bm
Aku pengen nglakoni tresno sing suci
C            G
Marang sliramu sing cocok neng njero ati
Em          Bm
Jebule omonganmu nggak iso dipercoyo
C            D
Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo

Em          Bm
Awakmu kuwi mung iso nggawe ndhasku ngelu,
C            G
Biyen kowe ngomong ora bakal nglalekne aku
Em         Bm
Basan saiki awakmu malah sing mundur
C        D
Atiku rasane saiki dadi tambah ajur

Em  Bm     C      G
Wis suwi aku pengen ngajak rabi
Em   Bm     C       D
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani
Em    Bm     C    G
Basan saiki atiku mbok larani
  Em   Bm      C    D
Pancen awakmu seneng gawe loro ati

[Musik :]
C D C Bm Em

[verse :]
    G          D
Cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
Em        Bm
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
C         G
Atiku saiki rasane ora karuan
  Am        D
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an

    G        D
ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
Em        Bm
mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
  C       G
pancen aku memang dudu jodohmu
  Am         D
mergo wong tuwaku cen ora setuju

    G       D
yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
Em           Bm
arep diwolak - walik kepiye panggah ra biyu
C         G
atiku saiki rasane koyo wong mati
  Am        D
mergo aku ro awakmu ora sido rabi

    G     D
penggaweanmu mas wae ora jelas
  Em        Bm
yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
   C       G
wong tuwaku terus nekokne kowe
Am         D
tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

[Musik :]
Em Bm C Am B
Em D C Am B
Am Em Am B

[verse :]
    G          D
Cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
Em        Bm
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne
C         G
Atiku saiki rasane ora karuan
  Am        D
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an

    G        D
ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
Em        Bm
mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
  C       G
pancen aku memang dudu jodohmu
  Am         D
mergo wong tuwaku cen ora setuju

    G       D
yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
Em           Bm
arep diwolak - walik kepiye panggah ra biyu
C         G
atiku saiki rasane koyo wong mati
  Am        D
mergo aku ro awakmu ora sido rabi

    G     D
penggaweanmu mas wae ora jelas
  Em        Bm
yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
   C       G
wong tuwaku terus nekokne kowe
Am         D
tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

[Outro :]
C Bm Em
xClose Ad

Published : 2018-02-03 16:38:08

Add to Favorite

Related chords!

Intan Rahma - Kelakon Rabi
[Intro :]E G#m C#m G#mA B G#m C#m F#m BE G#m kini kita telah berjanji untuk bersamaC#m G#m setelah sekian lama menunggu hari bahagiaA B G#m C#mkau meminangku sen
Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri
[intro]Bm G A D G Em F# BmBm G A D G Em F# Bm[verse] BmYen wes tresno GPaite kopi rasane legi AYen wes tresno DRasane koyo ngimpi G
NDX A.K.A - Ditinggal Rabi
Intro : Am G Am… Am G C… Dm E Am…[verse]Am G Am… Atiku rasane loro FNyawang kowe G CRabi ro wong liyoC G Am… Nangis
Ozuna - Una Flor
Album: OdiseaReleased: 2017[Intro]Em Am DEm C DUna historia basada en la vida realBasada en la vida real[Verso 1]Em C GMira bien, qu
Via Vallen - Atiku Ajur
[Chorus]Am Emtansah eling omongmu F Cnaliko kowe pamit rabi Dm Amkaget atiku ngene rasane F Eajur sakjrone dodoku.. Am Emmbok blen
Nella Kharisma - Ditinggal Rabi
[Intro :]Em D Em Em D GAm B EmEm D EmAtiku rasane loro C D GNyawang kowe rabi karo wong liyoG D Emnangis getih eluhku Bm CRemuk aj
Didi Kempot - Cucak Rowo
Intro: C F C G C Ckucoba coba melempar manggis Gmanggis kulempar mangga kudapat C Fkucoba coba melamar gadis C G Cgadis ku
Nella Kharisma - Ra Kuat Mbok
[intro :]Em D C BEm D C B[verse :]Em DAku ra tahan pingin ngrasakne pacaranC BOpo yo bener rasane enak tenanEm DNjajal sepisan s
NDX A.K.A - Piker Keri
Intro : Em C G DReff:Em… Yen gelem tak jak rabiC… Yen ra gelem tak jagongiG D ( Bm - D - Em )Sing ra penting piker keriEm… Yen kowe gelem tak sayangC… Ya ojo
Macarena Garcia - Si Esto Es Fe
[intro :]C G Am F E[verse (1)]C G AmNo me he parado a pensar que tal vez esto es solo la llamada F EEstoy tan intragada y solaC

NEW UPDATE!!

  1. Spencer Radcliffe - Here Comes the Snow
  2. Saykoji - Plastik
  3. Madison Beer - Dear Society
  4. Tritonal - Little Bit of Love
  5. Madonna ft. Quavo - Future
  6. Lewis Capaldi - One
  7. Ayon - Starlight
  8. The National - Rylan
  9. Halsey - Nightmare
  10. Eliza & The Delusionals - Just Exist
  11. Why Don't We - Unbelievable
  12. Eddie James - I Love You Lord
  13. Edwyn Collins - Badbea
  14. Black Pumas - Colors
  15. David Guetta ft. Raye - Stay (Don't Go Away)
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Andreas
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
View : 512 times

About Eny Sagita

Eny Sagita songs
Eny Sagita memulai karirnya dengan menyanyi dari panggung ke panggung. Kini memiliki grup musik sendiri yang dibalut dengan kesenian khas Jawa Timur-an yaitu kesenian jaranan (kuda lumping) yang diberi nama Orkes Melayu (OM) Sagita dan OM New Scorpio. Eny memiliki penggemar dari berbagai daerah.