Contact About Blog

Chord Gitar Dasar Difarina Indra Adella - Raiso Dadi Siji

CHORDS For

About this song (Raiso Dadi Siji)

"Raiso Dadi Siji" adalah sebuah lagu yang dinyanyikan oleh Difarina Indra Adella bekerja sama dengan Fendik Adella. Lagu ini dalam bahasa Jawa dan menggambarkan cerita tentang seseorang yang tidak ingin menjadi sendirian dan ingin memiliki pasangan hidup.

Transpose

chordband » Difarina Indra Adella » Raiso Dadi Siji

capo: 2nd fret
[intro]
Am Em Am Em
[verse-difarina]
AmAku tresno Emro kowe
AmTresno sing sakEmtenane
AmKabeh wes tak Emkek'ke
Ro koFwe atiEne
[verse-fendik]
AmNadyan aku Emwes nduwe
AmBojo sing sak Emtenane
AmNanging aku tEmresnone
Yo Fmung ro koEwe
[instrumental]
Am Em Am EmAm Em F E
[verse-difarina]
AmAku tresno Emro kowe
AmTresno sing sakEmtenane
AmKabeh wes tak Emkek'ke
Ro koFwe atiEne
[verse-fendik]
AmNadyan aku Emwes nduwe
AmBojo sing sak Emtenane
AmNanging aku tEmresnone
Yo Fmung ro koEwe
[rap-fendik]
Roso Amati ra tenang
MikirEmke selingkuhan
Tansah Amtak awang-awang
Mabur Emkoyo layangan
PadaAmhal bojo neng ngomah
MikirEmke dadi susah
Opo sFing kudu dilakoni
AEku bingung sendiri
AmPancen tak akoni
EmTresnoku setengah mati
AmTapi aku ra wani
EmNgingkari janji suci
FMungkin kowe udu jodoEku
Tapi ku sayang pAmadamu
Jujur seko njeAmro atiku
[pre-chorus]
SaDmyang aku ikhAmlas trimo
daDmdi sing keloEro
NadDmyan abot roAmso tresno
sing Etak songgo
[chorus]
SaAmbar sak untoEmro sayang
FAku yo wis Cberjuang
DmNdadekke ngimGpi tenCanan -E--
MuAmgo kabeh iEmso lancar
FMbuang kabeh Ckenangan
DmIkhlas lan saGbar sayAmang
[rap-fendik]
Cincin Amuwes ngelingker
neng Emjari manisku
Janji Amyo wes tak ucap
neng Emngarep penghulu
SaiAmki yo uwes telat
arep Emngomongke cidro
Aku Fmung ameh ndongo
kowe Eiso bahagio
SenaAmdyan statusku
saiEmki ora dewe
Tapi Amojo nganti leren
tresnaEmku karo kowe
Mugo-Ammugo kabeh dikei daElan
Supoyo dadi paAmdang
anggone awak deAmwe le gendakkan
[pre-chorus]
SaDmyang aku ikhAmlas trimo
daDmdi sing keloEro
NadDmyan abot roAmso tresno
sing Etak songgo
[chorus]
SaAmbar sak untoEmro sayang
FAku yo wis Cberjuang
DmNdadekke ngimGpi tenaCnan -E--
MuAmgo kabeh iEmso lancar
FMbuang kabeh Ckenangan
DmIkhlas lan saGbar saAmyang
[difarina]
AAmku mung iso Emnerimo
FKowe nggone Cwong liyo
DmTresno raiGso di pekCsakno -E--
AAmku tetep saEmyang kowe
FTekane sak Clawase
DmAku bahaGgia nyawang Amkowe
[fendik]
TaAmnganku wes oEmno cincin
FJanji setio Clan suci
DmAku raiGso neCpati -E--
KoAmwe pancen tak tresEmnani
FBiyen tekan Csaiki
DmTapi raiGso dadi Amsiji
DmTapi raiGso dadi Amsiji

About ChordBand.com

Situs yang mengusung tema musik ini dibuat pada tahun 2016 dan bermarkas di Indonesia. Anda dapat mencari chord dan lirik untuk lagu yang tidak terbatas jumlahnya disitus ini. Kunci gitar dan ukulele kami terkadang agak sulit dipahami karena masih original, namun kami ciptakan TOOLS "transpose" untuk merubahnya ke versi dasar agar lebih mudah bagi pemula yang ingin belajar tab not gitar.

About Difarina Indra Adella

Biodata is not yet available.

FAQ

TIPs

If you like this content, you can quickly find it back on google by typing chordband raiso dadi siji »Try now!

No Comments

Author: Panji Prasetyo

Published: 1 year ago

View: 217.099 times

Reaction:

55
44
33
22
11
5/5 of 45 Votes