x0
Didi Kempot Profile

About Didi Kempot

Didi Prasetyo atau yang lebih dikenal Didi Kempot (lahir di Surakarta, 31 Desember 1966; umur 51 tahun) adalah seorang penyanyi campursari dari Jawa Tengah. Didi Kempot merupakan putra dari pelawak terkenal dari kota Solo, Ranto Edi Gudel (Almarhum) yang lebih dikenal dengan nama mbah Ranto.
[Intro]
Em B Am Em
C Em F#m B Em

[Verse]
        Em E        Am
Kunang Kunang...tulungono Aku
  B
Tuntunen sikilku neng ndi kudu mlaku
        Em
tuntunen aku..
  E                    Am
ben biso ketemu..karo pepujanku
        C    F#m          B
sing wis sue lungo ninggal aku..

        Em  E          Am
owane wengi...wartakno kangenku
B
opo saikine slirane wis lali
      Em
karo aku

[Pre-chorus]
  E                Am
janjine ra sue gek biyen pamite
        C        B                  Em
neng nyatane ora mulih nganti tekan seprene

[Interlude]
B C Em
B C Em
Am B Em

[Chorus]
    B
mendung enggal sumingkiro
    Em
lintang bulan jumat gulo
  Am          B      Em  C Em B Em
petenge atiku...padangono..
  B
mego sing ono ongkoso
  Em
tulung kangenku kandakno
Am                        B
aku mung pengen nyawang sedelo
        Em
aku wis lego...

[Interlude]
C Am Em
C B Em

[Chorus]
    B
mendung enggal sumingkiro
    Em
lintang bulan jumat gulo
  Am          B      Em  C Em B Em
petenge atiku...padangono..
  B
mego sing ono ongkoso
  Em
tulung kangenku kandakno
Am                        B
aku mung pengen nyawang sedelo
        Em
aku wis lego...

[Outro]
C Am Em
C F E
xClose Ad

has been published since 2 years ago

Please Rate this chord:

Rating: 5/5 of 1 Votes

Add to Favorite

Related chords!

Paijo - Tetep Ono
chordband image relatedIntro : G D Em Bm C G Am D G D Em Bm C G Am D Em angin tolong serambahno Bm roso kangen iki C D nong kembang hang sui Em sing sun sambangi Em lintang tolo
NDX A.K.A - Tresno Suciku
chordband image related[Intro :] C G Am G C Mung kowe tresnoku G kowe neng atiku Am sak lawase uripku G sliramu sing neng atiku [Reff:] C Aku sik saiki G mung tresno karo slriramu
Didi Kempot - Banyu Langit
chordband image relatedcapo di fret 8 [intro] D G D G F#m - Em A D [verse (1)] D sworo angin F#m Angin sing ngreridu ati G ngelingake A Sliramu sing tak tresnani D pingin nangis F#m
Didi Kempot - Layang Kangen
chordband image relatedIntro : C Dm F C G Em A Dm G C F C Layangmu tak tampa wingi kui Am Em Wis tak waca apa karepe atimu F G Em Am Trenyuh ati iki m
NDX A.K.A - Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan
chordband image relatedReff: C Em aku ra biso nahan tangis Am Em pas kowe meh lungo ninggalke awakku F C stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
Evie Tamala - Kangen
chordband image relatedIntro : D ...... C D G .... D G Pitung sasi lawase .. Nggonku ngenteni D Mung sliramu wong bagus .. Kang dadi ati C Rino wengi mung tansah .. tak impi - impi D
Nella Kharisma - Aku Ora Dolan
chordband image relatedNo capo! [intro] Am E Dm Am E Am [verse] Am E Ketutup lawange tresnamu Dm Am Kelingan wong sing ono neng atimu Dm Rasane remuk jro
Nella Kharisma - Pamer Bojo
chordband image relatedCapo : 4 [intro] C F C Am Em F G Em Am Dm G C [verse] C F Koyo ngene rasane wong C Nandang kangen Am Em Rino wengi atiku rasane peteng F
Ndarboy Genk - Gusti Kulo Angkat Tangan
chordband image relatedcapo: 6th fret Lagu berjudul "gusti kulo angkat tangan" yang dibawakan oleh "ndarboy genk" dirilis hari ini, 25 maret 2020 Lagu ini diciptakan oleh "nur bayan" recording "mabes balker" dan telah ters
Dina Cinderella - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
chordband image relatedno capo! [intro] F--- C- Am-- C-- Bb-- C-- F--- C- F--- C- Am-- C-- Bb-- C-- F---- [verse] F Am Biyen kowe nate janji Bb C F Nanging sak iki lakok mbok

60 chords by this band!

  1. Didi Kempot - Banyu Langit
  2. Didi Kempot - Kalung Emas
  3. Didi Kempot - Cidro
  4. Didi Kempot - Prau Layar
  5. Didi Kempot - Perawan Kalimantan
  6. Didi Kempot - Nyidam Sari
  7. Didi Kempot - Dalan Tembus
  8. Didi Kempot - Plong
  9. Didi Kempot - Cintaku Sekonyong Konyong
  10. Didi Kempot - Rek Ayo Rek
  11. Didi Kempot - Sewu Siji
  12. Didi Kempot - Nunut Ngiyup
  13. Didi Kempot - Ilang Tresnane
  14. Didi Kempot - Layang Kangen
  15. Didi Kempot - Luntur
  16. Show all ..

Author : Ucok
Edit this post

View : 1022 times