x0
[Intro]
Em B Am Em
C Em F#m B Em

[Verse]
        Em E        Am
Kunang Kunang...tulungono Aku
  B
Tuntunen sikilku neng ndi kudu mlaku
        Em
tuntunen aku..
  E                    Am
ben biso ketemu..karo pepujanku
        C    F#m          B
sing wis sue lungo ninggal aku..

        Em  E          Am
owane wengi...wartakno kangenku
B
opo saikine slirane wis lali
      Em
karo aku

[Pre-chorus]
  E                Am
janjine ra sue gek biyen pamite
        C        B                  Em
neng nyatane ora mulih nganti tekan seprene

[Interlude]
B C Em
B C Em
Am B Em

[Chorus]
    B
mendung enggal sumingkiro
    Em
lintang bulan jumat gulo
  Am          B      Em  C Em B Em
petenge atiku...padangono..
  B
mego sing ono ongkoso
  Em
tulung kangenku kandakno
Am                        B
aku mung pengen nyawang sedelo
        Em
aku wis lego...

[Interlude]
C Am Em
C B Em

[Chorus]
    B
mendung enggal sumingkiro
    Em
lintang bulan jumat gulo
  Am          B      Em  C Em B Em
petenge atiku...padangono..
  B
mego sing ono ongkoso
  Em
tulung kangenku kandakno
Am                        B
aku mung pengen nyawang sedelo
        Em
aku wis lego...

[Outro]
C Am Em
C F E
xClose Ad

Published : 2017-07-28 04:14:08

Add to Favorite

Related chords!

Paijo - Tetep Ono
Intro : G D Em Bm C G Am D G D Em Bm C G Am D Emangin tolong serambahno Bmroso kangen iki C Dnong kembang hang sui Emsing sun sambangi Emlintang tolo
NDX A.K.A - Tresno Suciku
[Intro :] C G Am G CMung kowe tresnoku Gkowe neng atiku Amsak lawase uripku Gsliramu sing neng atiku[Reff:] C Aku sik saiki G mung tresno karo slriramu
Didi Kempot - Banyu Langit
capo di fret 8[intro]D G D GF#m - Em A D[verse (1)]D sworo angin F#mAngin sing ngreridu atiG ngelingake ASliramu sing tak tresnaniD pingin nangis F#m
Didi Kempot - Layang Kangen
Intro : C Dm F C G Em A Dm G C F CLayangmu tak tampa wingi kui Am EmWis tak waca apa karepe atimu F G Em AmTrenyuh ati iki m
NDX A.K.A - Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan
Reff: C Em aku ra biso nahan tangis Am Em pas kowe meh lungo ninggalke awakku F C stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
Evie Tamala - Kangen
Intro : D ...... C D G .... D GPitung sasi lawase .. Nggonku ngenteni DMung sliramu wong bagus .. Kang dadi ati CRino wengi mung tansah .. tak impi - impi D
Nella Kharisma - Aku Ora Dolan
No capo![intro]Am E Dm Am E Am[verse] Am EKetutup lawange tresnamu Dm AmKelingan wong sing ono neng atimu DmRasane remuk jro
Nella Kharisma - Pamer Bojo
Capo : 4[intro]C F C Am Em F G Em Am Dm G C[verse] C FKoyo ngene rasane wong CNandang kangen Am EmRino wengi atiku rasane peteng F
Dina Cinderella - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
no capo![intro]F--- C- Am-- C--Bb-- C-- F--- C-F--- C- Am-- C--Bb-- C-- F----[verse] F AmBiyen kowe nate janji Bb C FNanging sak iki lakok mbok
Nella Kharisma - Sayang 4
[intro]Am G CAm G Em AmF G Am[verse] AmYen ono adem angin G CSumeripit ngelus pipimuDm AmIku tondone kangenku ESing tansah nganti ati

59 chords by this band!

  1. Didi Kempot - Banyu Langit
  2. Didi Kempot - Kalung Emas
  3. Didi Kempot - Cidro
  4. Didi Kempot - Prau Layar
  5. Didi Kempot - Plong
  6. Didi Kempot - Cintaku Sekonyong Konyong
  7. Didi Kempot - Rek Ayo Rek
  8. Didi Kempot - Nyidam Sari
  9. Didi Kempot - Perawan Kalimantan
  10. Didi Kempot - Ilang Tresnane
  11. Didi Kempot - Nunut Ngiyup
  12. Didi Kempot - Layang Kangen
  13. Didi Kempot - Sewu Siji
  14. Didi Kempot - Dalan Tembus
  15. Didi Kempot - Suket Teki - Trimo Ngalah
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Spencer Radcliffe - Here Comes the Snow
  2. Saykoji - Plastik
  3. Madison Beer - Dear Society
  4. Tritonal - Little Bit of Love
  5. Madonna ft. Quavo - Future
  6. Lewis Capaldi - One
  7. Ayon - Starlight
  8. The National - Rylan
  9. Halsey - Nightmare
  10. Eliza & The Delusionals - Just Exist
  11. Why Don't We - Unbelievable
  12. Eddie James - I Love You Lord
  13. Edwyn Collins - Badbea
  14. Black Pumas - Colors
  15. David Guetta ft. Raye - Stay (Don't Go Away)
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Ucok
Edit this post

View : 805 times

About Didi Kempot

Didi Kempot songs
Didi Prasetyo atau yang lebih dikenal Didi Kempot (lahir di Surakarta, 31 Desember 1966; umur 51 tahun) adalah seorang penyanyi campursari dari Jawa Tengah. Didi Kempot merupakan putra dari pelawak terkenal dari kota Solo, Ranto Edi Gudel (Almarhum) yang lebih dikenal dengan nama mbah Ranto.