x0
Didi Kempot Profile

About Didi Kempot

Didi Prasetyo atau yang lebih dikenal Didi Kempot (lahir di Surakarta, 31 Desember 1966; umur 51 tahun) adalah seorang penyanyi campursari dari Jawa Tengah. Didi Kempot merupakan putra dari pelawak terkenal dari kota Solo, Ranto Edi Gudel (Almarhum) yang lebih dikenal dengan nama mbah Ranto.
[Intro]
F Am A# C F (2x) C

[Verse 1]
        F            Am
aduh romo ibu ngapuranen aku
    A#              F
yen ono salah lan luputku
A#                  Am      Dm
yak rumangsani aku nduweni doso
      A#      G            C
nganti saiki isih kroso neng dodo

[Verse 2]
        F                Am
rino wengi ra lali tansah ndedongo
  A#                  F
memuji marang kang Kuoso
  A#              Am        Dm
mugi enggal entuk paring pangapuro
        A#        C            F
urip tetrem ayem ugo kanti mulyo

[Interlude]
Dm A# C

[Chorus]
        F        A#              F
ngendi ono anak wani marang wong tuo
          F        G          C
yen ngerti ono sewu siji sing wani
        F        A#                F
ngendi ono anak lali marang wong tuo
            F        G          C
yen nganti ono sewu siji sing lali

[Bridge]
  A#
suargo ning ndonyo
      F    C  Dm
ono sukune wong tuo
      C
wong Kang tuhu suci
          F
gedhe ganjarane

[Interlude]
F Am A# F
A# Am Dm
A# G C

[Verse 2]
        F                Am
rino wengi ra lali tansah ndedongo
  A#                  F
memuji marang kang Kuoso
  A#              Am        Dm
mugi enggal entuk paring pangapuro
        A#        C            F
urip tetrem ayem ugo kanti mulyo

[Interlude]
Dm A# C

[Chorus]
        F        A#              F
ngendi ono anak wani marang wong tuo
          F        G          C
yen ngerti ono sewu siji sing wani
        F        A#                F
ngendi ono anak lali marang wong tuo
            F        G          C
yen nganti ono sewu siji sing lali

[Bridge]
  A#
suargo ning ndonyo
      F    C  Dm
ono sukune wong tuo
      C
wong Kang tuhu suci
          F
gedhe ganjarane

[Chorus]
        F        A#              F
ngendi ono anak wani marang wong tuo
          F        G          C
yen ngerti ono sewu siji sing wani
        F        A#                F
ngendi ono anak lali marang wong tuo
            F        G          C
yen nganti ono sewu siji sing lali

[Bridge]
  A#
suargo ning ndonyo
      F    C  Dm
ono sukune wong tuo
      C
wong Kang tuhu suci
          F
gedhe ganjarane

has been published since 2 years ago

Please Rate this chord:

Rating: 5/5 of 1 Votes

Add to Favorite

Related chords!

Chords Didi Kempot - Ojo Lungo
chordband image related[Intro] C Em F G [Verse 1] C Am Durung lego roso jroning dodo F G Durung mari rasane kangenku C Am Lagi pethuk sak kedepan moto F G
Chords Didi Kempot - Sewu Kuto
chordband image relatedIntro : C Em F G C C Em Sewu kuto uwis tak liwati F C G Sewu ati tak takoni C Em Nanging kabeh podo ra ngerteni F C G Lungamu neng endi
Chords Emily Young - Sewu Alasan
chordband image relatedcapo: 3rd fret [intro] Em Am D G B Em Am D G B [verse] Em Dudu karepe ati D Sengojo mungkir janji Dudu hang sun karepi Em Kang riko loro ati Em Iku mergo wong tuwe
Chords NDX A.K.A - Bojo Simpenan
chordband image relatedIntro : Em Em neng ngisor sorot C rembulan ing wengi iki D tak gantungke tresnoku kang G tulus suci Bm Em senajan aku dudu kang nomer siji B
Chords NDX A.K.A - Tresno Ra Bakal Luntur
chordband image relatedIntro : C G Am Em F C G G… [prolog] Dek aku tresno banget karo kowe Tapi kok kowe ra nggagas aku? Tapi tenan dek, tresno ku iki ora bakal luntur Sak lawase dek, sak lawase… Reff: C G Ku
Chords Pendhoza - Seko Opo Atimu
chordband image relatedcapo: 4th fret [intro] Bb C Am Dm Bb C F [verse] F Gm Dalane cerito aku ro kowe Dm C Wes akeh tantangane F Gm Urip bareng karo kowe
Chords AKD Band ft. Agung Pradanta - Sadar Diri
chordband image relatedno capo! [intro] Bb C Am Dm Bb C [verse] F Am Cen aku seng kleru Bb F Nggugu omonganmu Gm C Aku tak seng ngalah F Wes ora betah
Chords Emily Young - Ora Betul
chordband image relatedno capo [intro] C G Am Em F C F G [verse (1)] C G Kowe kok nglalekno katresnanku iki F G Opo wes mok pikir C G Am Ning njero atimu kui Dm G
Chords Laoneis Band - Ayo Kerjo
chordband image relatedno capo! [intro] E Am Dm G C F Dm E Am E [verse (1)] Am Dm Menungso oh menungso G C Urip iku kudu kerjo F Dm Pengen urip sing mulyo
Chords Didi Kempot - Nasib Tresnaku
chordband image relatedIntro : Am Dm F E Am Am Dm F E Am F - E F - E E - F - G - G#m - Am Am Sli ramu ora ngrasakke C G Am Nyerine ee loro atiku uu Am Na liko kowe medhotke C

60 chords by:
Didi Kempot

  1. CHORDS Banyu Langit
  2. CHORDS Kalung Emas
  3. CHORDS Cidro
  4. CHORDS Prau Layar
  5. CHORDS Perawan Kalimantan
  6. CHORDS Nyidam Sari
  7. CHORDS Dalan Tembus
  8. CHORDS Plong
  9. CHORDS Cintaku Sekonyong Konyong
  10. CHORDS Rek Ayo Rek
  11. CHORDS Nunut Ngiyup
  12. CHORDS Sewu Siji
  13. CHORDS Luntur
  14. CHORDS Ilang Tresnane
  15. CHORDS Layang Kangen
  16. CHORDS Cucak Rowo
  17. CHORDS Suket Teki - Trimo Ngalah
  18. CHORDS Hello Sayang
  19. CHORDS Sewu Kuto
  20. CHORDS Ketaman Asmoro
  21. CHORDS Ikhlas
  22. CHORDS Taman Jurug
  23. CHORDS Bapak
  24. CHORDS Ketar Ketir
  25. CHORDS Aku Dudu Rojo
  26. CHORDS Stasiun Balapan
  27. CHORDS Ojo Lungo
  28. CHORDS Kuncung
  29. CHORDS Lintang Ponorogo
  30. CHORDS Aku Dudu Raja
  31. CHORDS Cintaku Sekonyong Konyong Koder
  32. CHORDS Kasmaran
  33. CHORDS Lingso Tresno
  34. CHORDS Iki Weke Sapa
  35. CHORDS Ojo Sujono
  36. CHORDS Tanjung Mas Ninggal Janji
  37. CHORDS Lali Dalane
  38. CHORDS Janji Palsu
  39. CHORDS Aku Ngerti Kowe (Memahamimu)
  40. CHORDS Angin Malioboro
  41. CHORDS Gelo
  42. CHORDS Lelakon Tresno
  43. CHORDS Sri Minggat
  44. CHORDS Pancen Jodo
  45. CHORDS Gusti Ora Sare
  46. CHORDS Tembange Wong Kangen
  47. CHORDS Penyiar Radio
  48. CHORDS Kangen Kowe
  49. CHORDS Awu Merapi
  50. CHORDS Pitik Kampung
  51. CHORDS Nasib Tresnaku
  52. CHORDS Iki Weke Sopo
  53. CHORDS Kowe Nduwe Aku
  54. CHORDS Tresno Putih
  55. CHORDS Pucuk Rambut
  56. CHORDS Magelang Nyimpen Janji
  57. CHORDS Nggegem Watu
  58. CHORDS Telogo Biru
  59. CHORDS Ambyar
  60. CHORDS Cinta Wonogiri

Author : Ikha Shundha
Edit this post

View : 2707 times