Sewu Kuto CHORDS by Didi Kempot

x0
Intro : C Em F G C

C                  Em
Sewu kuto uwis tak liwati
F     C        G
Sewu ati tak takoni
C                     Em
Nanging kabeh podo ra ngerteni
F    C         G
Lungamu neng endi
         Am                F
Pirang taun anggonku nggoleki
     C         G        C
Seprene durung biso nemoni

Interlude : Am Dm G C

Reff:
  Dm        G   C    Am
Wis tak cobo nglaliake
  F     G         C
Jenengmu soko atiku
  F       G        C   G    Am
  Sak tenane aku ora ngapusi
  Dm       G       C   G
Isih tresno sliramu

[verse]
  C              Em
Umpamane kowe uwis mulyo
  F    C     G
Lilo aku lilo
  C                    Em
Yo mung siji dadi panyuwunku
  F   C          G
Aku pengen ketemu

[bridge]
       Am                F
Senajan sak kedeping moto
            C        Em              C
Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

Intro: Em F C
       Am G C

[verse]
  C              Em
Umpamane kowe uwis mulyo
  F    C     G
Lilo aku lilo
  C                    Em
Yo mung siji dadi panyuwunku
  F   C          G
Aku pengen ketemu

    Am                 F
Senajan wektu mung sedelo
          C         Em             C
Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

[bridge]
       Am                F
Senajan sak kedeping moto
            C        Em              C
Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo
xClose Ad

Published : 2017-11-09 12:49:23

Related chords!

Didi Kempot - Ojo Lungo
[Intro]C Em F G[Verse 1]C AmDurung lego roso jroning dodoF GDurung mari rasane kangenkuC AmLagi pethuk sak kedepan motoF G
Didi Kempot - Taman Jurug
[Intro]Em Am B EmEm Am B Em[Verse]Em AmNing Kutho Solo, muda lan mudi B EmIng Taman Jurug ing pinggir Bengawan SoloEm
Didi Kempot - Dalan Tembus
[Intro]Em Am D G C Em Bm Em [2x] B[Verse] Em C EmMental mentul cemoro kegowo angin Am Emmanuk jalak podo ngoceh wanci enjing C
Didi Kempot - Stasiun Balapan
Intro : Am Dm G C F Dm E Am Am Dm G C F Dm E Am F E F E Amning stasiun balapan Amkuto solo sing dadi kenangan Dm Ekowe karo aku naliko Am
Didi Kempot - Sewu Siji
[Intro]F Am A# C F (2x) C[Verse 1] F Amaduh romo ibu ngapuranen aku A# Fyen ono salah lan luputkuA# Am Dmyak rumangsani aku nduweni dos
NDX A.K.A - Bojo Simpenan
Intro : EmEmneng ngisor sorot Crembulan ing wengi iki Dtak gantungke tresnoku kang Gtulus suci Bm Emsenajan aku dudu kang nomer siji B
Nella Kharisma - Panandang
[intro]Bm D BmC G D G[verse (1)] Bm DSopo sing gelem nglakoni lelakon D BmKang tak sandang rino kelawan wengi GBabar pisan aku
NDX A.K.A - Tresno Ra Bakal Luntur
Intro : C G Am Em F C G G…[prolog]Dek aku tresno banget karo koweTapi kok kowe ra nggagas aku?Tapi tenan dek, tresno ku iki ora bakal lunturSak lawase dek, sak lawase…Reff: C G Ku
NDX A.K.A - Piwales Tresno
C DKowe tau ono ning atiku Bm Emkowe mbiyen ngancani uripku Am Dsaikine kowe lungo ninggal Gjanji palsu C

54 chords by this band!

  1. Didi Kempot - Banyu Langit
  2. Didi Kempot - Cidro
  3. Didi Kempot - Kalung Emas
  4. Didi Kempot - Plong
  5. Didi Kempot - Cintaku Sekonyong Konyong
  6. Didi Kempot - Rek Ayo Rek
  7. Didi Kempot - Prau Layar
  8. Didi Kempot - Nyidam Sari
  9. Didi Kempot - Ilang Tresnane
  10. Didi Kempot - Sewu Siji
  11. Didi Kempot - Dalan Tembus
  12. Didi Kempot - Nunut Ngiyup
  13. Didi Kempot - Layang Kangen
  14. Didi Kempot - Suket Teki - Trimo Ngalah
  15. Didi Kempot - Ikhlas
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Reese Lansangan - The Chase
  2. The Vaccines - All My Friends Are Falling In Love
  3. Hozier - Movement
  4. Mike Stud - 21 Sadness
  5. Dido - Hurricanes
  6. Gary Numan - If We Had Known
  7. Peter Hollens - Country Roads
  8. Sade - The Big Unknown
  9. LANY - Malibu Nights
  10. Haschak Sisters - All My Money On You
  11. Kip Moore - It Ain't California
  12. Zac Brown Band - Someone I Used To Know
  13. Harry Hudson - Just Slide
  14. Brett Young - Reason To Stay
  15. Anna Clendening - Invisible
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Wulandarimana
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Sewu Kuto by Didi KempotWulandarimana5
View : 888 times

About Didi Kempot

Didi Kempot songs
Didi Prasetyo atau yang lebih dikenal Didi Kempot (lahir di Surakarta, 31 Desember 1966; umur 51 tahun) adalah seorang penyanyi campursari dari Jawa Tengah. Didi Kempot merupakan putra dari pelawak terkenal dari kota Solo, Ranto Edi Gudel (Almarhum) yang lebih dikenal dengan nama mbah Ranto.