Kangen Kowe CHORDS by Didi Kempot

x0
[Intro]
F Am A# C
F Am A# C F

[Verse]
F                Am  A#    C
Sepine ing wengi iki Aku eling
F                  Am  A#      C
Atiku mung tansah eling karo kowe
  A#          Am
Angin parama ribut
  A#        F
Tansah ngelingake
A#        F    Gm        C
Aku ora bakal lali karo kowe

[Chorus]
        F    Dm
Aku kangen kowe
      A#    C    F
Esuk awan wengi sore
        F    Dm
Aku kangen kowe...
        A#    C      F
Cah ayu aku neng kene
      F    Dm
Aku kangen kowe
      A#      C  F
Entenono sak tekane
      F    Dm
Aku kangen kowe
      Gm      C
Aku kangen karo kowe

[Interlude]
F Am A# C

[Verse 2]
F                  Am
Kangen kangen Yank aku kangen
      A#            C
Ngenteni kowe aku neng kene
      F            Am
Eling alismu eling pipimu
    A#              C
Ugo eling kuwi ayumu cah ayu
      F            Am
Neng kene kangen atiku kangen
    A#              C
Mung eling karo kowe cah ayu

[Verse]
F                Am  A#    C
Sepine ing wengi iki Aku eling
F                  Am  A#      C
Atiku mung tansah eling karo kowe
  A#          Am
Angin parama ribut
  A#        F
Tansah ngelingake
A#        F    Gm        C
Aku ora bakal lali karo kowe

[Chorus]
        F    Dm
Aku kangen kowe
      A#    C    F
Esuk awan wengi sore
        F    Dm
Aku kangen kowe...
        A#    C      F
Cah ayu aku neng kene
      F    Dm
Aku kangen kowe
      A#      C  F
Entenono sak tekane
      F    Dm
Aku kangen kowe
      Gm      C
Aku kangen karo kowe

[Interlude]
F Am A# C

F                Am
Kangen kangen mas aku kangen
      A#            C
Ngenteni kowe aku neng kene

[Solo]
F Am A# C
F Am A# C
Dm C A# Gm A# C A#

[Chorus]
        F    Dm
Aku kangen kowe
      A#    C    F
Esuk awan wengi sore
        F    Dm
Aku kangen kowe...
        A#    C      F
Cah ayu aku neng kene
      F    Dm
Aku kangen kowe
      A#      C  F
Entenono sak tekane
      F    Dm
Aku kangen kowe
      Gm      C
Aku kangen karo kowe

[Outro]
F    Dm
xClose Ad

Published : 2017-07-28 17:48:44

Related chords!

Nella Kharisma - Sayang 4
[intro]Am G CAm G Em AmF G Am[verse] AmYen ono adem angin G CSumeripit ngelus pipimuDm AmIku tondone kangenku ESing tansah nganti ati
Lintang Marwanda - Kangen Banget
Fret : 2Intro : C Am F G C Am F G C Am F G G7 C F G C - G[Prolog]Ngerumbuyung roso atiku tansah kebak roso bungahLam laman esemmu kang sajak jero ning atikuGawe kroso su
Jo Klithik - Esem Lan Guyumu
Intro : C G Am Em F F - Em - Dm G C G Am Em F F - Em - Dm G… C GEsemu lan guyumu F G Cbiso gawe senenge atiku… Dmsuwe ra ketemu E
Via Vallen - Marai Cemburu
[Intro]C F G CAm F G CG F[Verse]C FNggumun Lungguh Jejer Kowe G CTak gagas Tanganmu Sibuk Dolanan HPF CMbok yo rodo Nglirek Aku
Didi Kempot - Sri Minggat
Intro: C Am Dm G C G[verse]C Am CSri, kapan kowe bali GKowe lungo ora pamit aku C F CJarene neng pasar, pamit tuku trasi
NDX A.K.A - Tresno Suciku
[Intro :] C G Am G CMung kowe tresnoku Gkowe neng atiku Amsak lawase uripku Gsliramu sing neng atiku[Reff:] C Aku sik saiki G mung tresno karo slriramu
Didi Kempot - Sewu Kuto
Intro : C Em F G CC EmSewu kuto uwis tak liwatiF C GSewu ati tak takoniC EmNanging kabeh podo ra ngerteniF C GLungamu neng endi
Via Vallen - Gregesi
[Verse :]G DNggereges kangen yen tak roso roso awakku GWes koyok mabur jan mumbul mumbul akuFm DMergane a
Via Vallen - Pantai Papuma Dadi Kenangan
[intro]C Em F G[verse]C Em F G nyawang fotomu, kroso kangen atikuC Em F G tambah soyo jeru, ono ning batinkuC
NDX A.K.A - Kangen
Intro : C C G Am Emmben ndino aku ngerasake loro F Cloro neng njero dodo Dm Gsing tak tresnani lungo C G Am Emtekan saiki

53 chords by this band!

  1. Didi Kempot - Banyu Langit
  2. Didi Kempot - Cidro
  3. Didi Kempot - Kalung Emas
  4. Didi Kempot - Plong
  5. Didi Kempot - Cintaku Sekonyong Konyong
  6. Didi Kempot - Rek Ayo Rek
  7. Didi Kempot - Nyidam Sari
  8. Didi Kempot - Ilang Tresnane
  9. Didi Kempot - Sewu Siji
  10. Didi Kempot - Prau Layar
  11. Didi Kempot - Dalan Tembus
  12. Didi Kempot - Nunut Ngiyup
  13. Didi Kempot - Layang Kangen
  14. Didi Kempot - Ikhlas
  15. Didi Kempot - Suket Teki - Trimo Ngalah
  16. Show all ..

NEW UPDATE!!

  1. Macy Gray - Just Like Jenny
  2. Chris Cornell - When Bad Does Good
  3. Kesha - Here Comes The Change
  4. Jah Cure - The Sound
  5. Terri Clark - You Can Have This Town
  6. David Archuleta - Christmas Every Day
  7. Major - I'll Keep My Faith
  8. Major - Even More
  9. Neck Deep - Torn
  10. Tamia - Not For Long
  11. Runaway June - Got Me Where I Want You
  12. Runaway June - I Am Too
  13. AJ Rafael - Like Me
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Clark
Edit this post

View : 585 times

About Didi Kempot

Didi Kempot songs
Didi Prasetyo atau yang lebih dikenal Didi Kempot (lahir di Surakarta, 31 Desember 1966; umur 51 tahun) adalah seorang penyanyi campursari dari Jawa Tengah. Didi Kempot merupakan putra dari pelawak terkenal dari kota Solo, Ranto Edi Gudel (Almarhum) yang lebih dikenal dengan nama mbah Ranto.