x0
Didi Kempot Profile

About Didi Kempot

Didi Prasetyo atau yang lebih dikenal Didi Kempot (lahir di Surakarta, 31 Desember 1966; umur 51 tahun) adalah seorang penyanyi campursari dari Jawa Tengah. Didi Kempot merupakan putra dari pelawak terkenal dari kota Solo, Ranto Edi Gudel (Almarhum) yang lebih dikenal dengan nama mbah Ranto.
[Intro]
F Am A# C
F Am A# C F

[Verse]
F                Am  A#    C
Sepine ing wengi iki Aku eling
F                  Am  A#      C
Atiku mung tansah eling karo kowe
  A#          Am
Angin parama ribut
  A#        F
Tansah ngelingake
A#        F    Gm        C
Aku ora bakal lali karo kowe

[Chorus]
        F    Dm
Aku kangen kowe
      A#    C    F
Esuk awan wengi sore
        F    Dm
Aku kangen kowe...
        A#    C      F
Cah ayu aku neng kene
      F    Dm
Aku kangen kowe
      A#      C  F
Entenono sak tekane
      F    Dm
Aku kangen kowe
      Gm      C
Aku kangen karo kowe

[Interlude]
F Am A# C

[Verse 2]
F                  Am
Kangen kangen Yank aku kangen
      A#            C
Ngenteni kowe aku neng kene
      F            Am
Eling alismu eling pipimu
    A#              C
Ugo eling kuwi ayumu cah ayu
      F            Am
Neng kene kangen atiku kangen
    A#              C
Mung eling karo kowe cah ayu

[Verse]
F                Am  A#    C
Sepine ing wengi iki Aku eling
F                  Am  A#      C
Atiku mung tansah eling karo kowe
  A#          Am
Angin parama ribut
  A#        F
Tansah ngelingake
A#        F    Gm        C
Aku ora bakal lali karo kowe

[Chorus]
        F    Dm
Aku kangen kowe
      A#    C    F
Esuk awan wengi sore
        F    Dm
Aku kangen kowe...
        A#    C      F
Cah ayu aku neng kene
      F    Dm
Aku kangen kowe
      A#      C  F
Entenono sak tekane
      F    Dm
Aku kangen kowe
      Gm      C
Aku kangen karo kowe

[Interlude]
F Am A# C

F                Am
Kangen kangen mas aku kangen
      A#            C
Ngenteni kowe aku neng kene

[Solo]
F Am A# C
F Am A# C
Dm C A# Gm A# C A#

[Chorus]
        F    Dm
Aku kangen kowe
      A#    C    F
Esuk awan wengi sore
        F    Dm
Aku kangen kowe...
        A#    C      F
Cah ayu aku neng kene
      F    Dm
Aku kangen kowe
      A#      C  F
Entenono sak tekane
      F    Dm
Aku kangen kowe
      Gm      C
Aku kangen karo kowe

[Outro]
F    Dm
xClose Ad

has been published since 2 years ago

Please Rate this chord:

Rating: INF/5 of 0 Votes

Add to Favorite

Related chords!

Nella Kharisma - Sayang 4
chordband image related[intro] Am G C Am G Em Am F G Am [verse] Am Yen ono adem angin G C Sumeripit ngelus pipimu Dm Am Iku tondone kangenku E Sing tansah nganti ati
Lintang Marwanda - Kangen Banget
chordband image relatedFret : 2 Intro : C Am F G C Am F G C Am F G G7 C F G C - G [Prolog] Ngerumbuyung roso atiku tansah kebak roso bungah Lam laman esemmu kang sajak jero ning atiku Gawe kroso su
Jo Klithik - Esem Lan Guyumu
chordband image relatedIntro : C G Am Em F F - Em - Dm G C G Am Em F F - Em - Dm G… C G Esemu lan guyumu F G C biso gawe senenge atiku… Dm suwe ra ketemu E
Via Vallen - Marai Cemburu
chordband image related[Intro] C F G C Am F G C G F [Verse] C F Nggumun Lungguh Jejer Kowe G C Tak gagas Tanganmu Sibuk Dolanan HP F C Mbok yo rodo Nglirek Aku
Didi Kempot - Sri Minggat
chordband image relatedIntro: C Am Dm G C G [verse] C Am C Sri, kapan kowe bali G Kowe lungo ora pamit aku C F C Jarene neng pasar, pamit tuku trasi
NDX A.K.A - Tresno Suciku
chordband image related[Intro :] C G Am G C Mung kowe tresnoku G kowe neng atiku Am sak lawase uripku G sliramu sing neng atiku [Reff:] C Aku sik saiki G mung tresno karo slriramu
Didi Kempot - Sewu Kuto
chordband image relatedIntro : C Em F G C C Em Sewu kuto uwis tak liwati F C G Sewu ati tak takoni C Em Nanging kabeh podo ra ngerteni F C G Lungamu neng endi
Via Vallen - Gregesi
chordband image related[Verse :] G D Nggereges kangen yen tak roso roso awakku G Wes koyok mabur jan mumbul mumbul aku Fm D Mergane a
Via Vallen - Pantai Papuma Dadi Kenangan
chordband image related[intro] C Em F G [verse] C Em F G nyawang fotomu, kroso kangen atiku C Em F G tambah soyo jeru, ono ning batinku C
NDX A.K.A - Kangen
chordband image relatedIntro : C C G Am Em mben ndino aku ngerasake loro F C loro neng njero dodo Dm G sing tak tresnani lungo C G Am Em tekan saiki

60 chords by this band!

  1. Didi Kempot - Banyu Langit
  2. Didi Kempot - Kalung Emas
  3. Didi Kempot - Cidro
  4. Didi Kempot - Prau Layar
  5. Didi Kempot - Perawan Kalimantan
  6. Didi Kempot - Nyidam Sari
  7. Didi Kempot - Plong
  8. Didi Kempot - Cintaku Sekonyong Konyong
  9. Didi Kempot - Rek Ayo Rek
  10. Didi Kempot - Sewu Siji
  11. Didi Kempot - Dalan Tembus
  12. Didi Kempot - Ilang Tresnane
  13. Didi Kempot - Nunut Ngiyup
  14. Didi Kempot - Layang Kangen
  15. Didi Kempot - Cucak Rowo
  16. Show all ..

Author : Clark
Edit this post

View : 913 times