x0
Didi Kempot Profile

About Didi Kempot

Didi Prasetyo atau yang lebih dikenal Didi Kempot (lahir di Surakarta, 31 Desember 1966; umur 51 tahun) adalah seorang penyanyi campursari dari Jawa Tengah. Didi Kempot merupakan putra dari pelawak terkenal dari kota Solo, Ranto Edi Gudel (Almarhum) yang lebih dikenal dengan nama mbah Ranto.
[Intro]
Am Am Am E
Am Em Gm G Dm E

[Verse]
Am          Dm
Bejo ciloko soro lan mukti
Dm              Am
wis ginaris kang dumadi
F
Loro ati iki kowe sing natoni
        Dm        E
Ben tak tompo lelakon iki

Am            Dm
Gusti ra sare tansah ngulatke
Dm          Am
Tutugno anggonmu ngece
F
Ati seje lambe sing tok ucapake
  E              Am    G
Ora nyono ngene dadine

[Chorus]
C  G        F
Gusti ora sare
C            G
Ngerti sakkabehe
C  G        F
Gusti ora sare
C              G
Ngerti saknyotone

[Pre-Chorus]
        Am    G  F      C
Sing salah  aku  opo kowe
        Am    G  F G    C
Sing salah  aku  opo kowe

[Interlude]
Am Em F E

[Pre-Chorus]
Am    G  F      C
Sing salah aku opo kowe
        Am    G  F G    C  G
Sing salah  aku  opo kowe

[Chorus]
C  G        F
Gusti ora sare
C            G
Ngerti sakkabehe
C  G        F
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
C              G
Ngerti saknyotone

C  G        F
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
C            G
Ngerti sa'kabehe
C  G        F
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
C              G
Ngerti sa'nyotone

[Outro]
C  G        F
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
C  G        F
Gusti ora sare
F
gusti ora sare
F
gusti
xClose Ad

has been published since 2 years ago

Please Rate this chord:

Rating: 5/5 of 1 Votes

Add to Favorite

Related chords!

NDX A.K.A - Piker Keri
chordband image relatedIntro : Em C G D Reff: Em … Yen gelem tak jak rabi C … Yen ra gelem tak jagongi G D ( Bm - D - Em ) Sing ra penting piker keri Em … Yen kowe gelem tak sayang C … Ya ojo
Nella Kharisma - Pikir Keri
chordband image related[Intro :] Am F C G [Reff :] | Am F | ..Yen gelem tak jak rabi | C | ..Yen ra gelem tak jagongi | G | Sing ra penting piker keri ( Em -
Guyon Waton ft. Om Wawes - Penak Konco
chordband image relatedcapo:1st fret [intro] Am G F Em ( F G ) Am G F Am G C [verse] C G Am Bedo ranemu dalane A Dm G Karo kowe aku raono bahagiane F Em A Timbang g
Ndarboy Genk - Gusti Kulo Angkat Tangan
chordband image relatedcapo: 6th fret Lagu berjudul "gusti kulo angkat tangan" yang dibawakan oleh "ndarboy genk" dirilis hari ini, 25 maret 2020 Lagu ini diciptakan oleh "nur bayan" recording "mabes balker" dan telah ters
Vital Signs - Yaad Karna
chordband image related[Intro]~ Em C Bm Mar Bhi Jaoun To Mut !! Rona C Em Beti Hui Baatoun Ko C Jagi Hui Raatoun Ko Bm C D Em Yaad Kerna !! Yaad K
Vita Kdi - Aku Kudu Piye
chordband image relatedIntro : C - Bm - Am - G - F G C Reff: C Em Tresnoku mung dinggo sliramu Am Em Sing tak sayang ning atiku F G
Nella Kharisma - Lewung
chordband image related[Intro :] Am Em Am C F Am Am Dadi lewung atiku.. Em Nalikane sepisan ketemu.. Am Wong bagus dadi laku.. C Em Nggodha ati rinten siang dalu..
Via Vallen - Jerit Atiku
chordband image related[Intro] Em C D Em [Verse] Em C aku loro ati ditinggal kekasih D Em gampange kowe ngucap pergi Em C aku loro ati ditinggal kekasih D
Via Vallen - Konco Turu
chordband image related[intro :] Am F Dm E Am F Dm E Am G F Am [verse :] G Sayangku aku butuh konco turu Am Yang ku peluk neng sandingku
NDX A.K.A - Tresno Saklawase
chordband image related[Intro :] G Bm Em C D G D… [Reff:] G Bm Ra… bakalan tak lalekke Em C kenanganku karo kowe D yo mung siji sing tak karepke G Bm da… dio

60 chords by this band!

  1. Didi Kempot - Banyu Langit
  2. Didi Kempot - Kalung Emas
  3. Didi Kempot - Cidro
  4. Didi Kempot - Prau Layar
  5. Didi Kempot - Perawan Kalimantan
  6. Didi Kempot - Nyidam Sari
  7. Didi Kempot - Dalan Tembus
  8. Didi Kempot - Plong
  9. Didi Kempot - Cintaku Sekonyong Konyong
  10. Didi Kempot - Rek Ayo Rek
  11. Didi Kempot - Sewu Siji
  12. Didi Kempot - Nunut Ngiyup
  13. Didi Kempot - Ilang Tresnane
  14. Didi Kempot - Luntur
  15. Didi Kempot - Layang Kangen
  16. Show all ..

Author : PutryCempaka
Edit this post

View : 1033 times