x0
no capo!

[intro]

G  D  Em  C
G  D  Em  C

[verse]

G
Opo iseh ono
Roso tresno ning atimu
    Am      C        D
Dinggo aku, dinggo aku

  G
Jujur aku rung iso
Malekke tresnoku sing biyen
  Am    C        D
Tau ono neng atiku

[pre chorus]

   Em
Ibarat nunggu udan
              Bm
Ra terang terang
      C
Wes koyo atiku
    D7         D
Lelunganmu aku sing nunggu

[chorus]

G                   Em
Aku iseh pengen bali--
D        C   D      G  D
Pengen bali, karo koe---
G                   Em
Tak akoni angel lali--
D        C   D      G  D
Iseh tresno, karo koe---

[instrumental]

G  D  Em  C
G  D  Em  C

[verse]

G
Opo iseh ono
Roso tresno ning atimu
    Am      C        D
Dinggo aku, dinggo aku

  G
Jujur aku rung iso
Malekke tresnoku sing biyen
  Am    C        D
Tau ono neng atiku

[pre chorus]

   Em
Ibarat nunggu udan
              Bm
Ra terang terang
      C
Wes koyo atiku
    D7         D
Lelunganmu aku sing nunggu

[chorus]

G                   Em
Aku iseh pengen bali--
D        C   D      G  D
Pengen bali, karo koe---
G                   Em
Tak akoni angel lali--
D        C   D      G  D
Iseh tresno, karo koe---

G                   Em
Aku iseh pengen bali--
D        C   D      G  D
Pengen bali, karo koe---
G                   Em
Tak akoni angel lali--
D        C   D      G  D
Iseh tresno, karo koe---
xClose Ad

has been published since 2 months ago

Add to Favorite

omma
lagu bagus sukses selalu
jokowaluyo
kuncinya pas mantappppp

Related chords!

Alif Rizky ft. Fazayubdina - Dek Lastri (DESPACITO Versi Jawa)
[Intro]Em.. GEmKu ngerti dek koe mang wis bosenC GPadahal aku wonge setia DAku mung didakeke pelarian yeahh.. Emwouwoo.. bub
Didi Kempot - Lelakon Tresno
[intro]A E F#m ED F A E[verse] A ESeparo atimu lungo ninggalake aku D E ASeprene ono ngendi paranmu Bm C#m F#mLungo tanpo pamit
NDX A.K.A - Tresno Sing Nyoto
Intro : E - Am Em F EAm Emteko banyu langit, ngayemke atiF Enetes eluh iki, ngelingi dek wingiAm Emroso sing tak jogo, ora bakal lungo F
NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno
Reff: Am Dm Karepmu piye tak umbar wae G C Ra kuat rasane F Biyen ngono saiki ngene E Opo mergo aku kere Am Dm Roso sayangku ra bak
Didi Kempot - Lintang Ponorogo
capo : fret 5[intro]F---- Bb----F---- Bb----Gm-- Bb-- C---- F----[verse] Am BbBila masih ada perasaan cinta CJanganlah sembunyiF Am anda
NDX A.K.A - TTM - Tewas Tertimbun Masa lalu
Intro : Am - Em AmReff: Am Em Kowe tau ning uripku F C tansah ono ning atiku Dm ra bakal luntur sak durunge E janur kuning melengkung
NDX A.K.A - Water Paradise
C Gyen sedino ora ngombe banyu surgoAm Em Fawak rasane lungkrah koyo digebuki C Gpikirane semrawut dadi soyo ora nggenahIntro : C G A
NDX A.K.A - Piwales Tresno
C DKowe tau ono ning atiku Bm Emkowe mbiyen ngancani uripku Am Dsaikine kowe lungo ninggal Gjanji palsu C
Danang Danzt - Wegah Kelangan 2
Capo : 8[intro]F G Em A F G C[verse] F GAku raiso ngapusi atiku iki Em AAku raiso ngilangi tresnoku iki FDi pekso malah mung nyikso
Nella Kharisma - Konco Rindu
Capo : 8![intro]C[verse] CTenane aku pingin GNgungkapne tresno AmSing amung tak simpen EmNeng njero dodo F CMergo tansah abot sing tak songgo

NEW UPDATE!!

  1. Mary Spender - Long Island City
  2. Lauren Daigle - Rescue
  3. Tribo da Periferia - Nosso Plano
  4. Nafe Smallz ft. Yxng Bane - Fake Love
  5. Marshmello ft. Kane Brown - One Thing Right
  6. Bazzi - I.F.L.Y.
  7. Alycia Marie - Thunder
  8. Ali Gatie - it's You
  9. Beyoncé - Spirit
  10. Faydee - Salam
  11. Goo Goo Dolls - Miracle Pill
  12. Alec Benjamin - Jesus in LA
  13. Julien Baker - The Modern Leper
  14. Jon Wolfe - Some Ol' Bar in the 90s
  15. La Pegatina - Saber que tú
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!
About ChordBand.com
Situs yang mengusung tema musik ini dibuat pada tahun 2016 dan bermarkas di Indonesia. Anda dapat mencari chord dan lirik untuk lagu yang tidak terbatas jumlahnya disitus ini. Kunci gitar dan ukulele kami terkadang agak sulit dipahami karena masih original, namun kami ciptakan TOOLS "transpose" untuk merubahnya ke versi dasar agar lebih mudah bagi pemula yang ingin belajar tab not gitar.

Author : Johan Firmansyah
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
View : 165 times