Nentori CHORDS by Arilena Ara

x0
Start Scrollx
Trying a chord without having to shift a page
[Intro :]
Am  F  G  Em
Am  F  G  Em

[Verse :]
Am
Lotët më janë tharë
F
Buza mu bë varrë
G
Djelli nuk me ngroh
Em
Dielli nuk me ngroh
Am
Dhimbje sa një mal
F
Zemra nuk më fal
G
Ty më nuk të shoh
Em
Ty më nuk të njoh

[Chorus :]
Am
Mallkuar qoftë ky muaj
F
Që më la të vetme përgjithmonë
G
Nëntori më mori
Em
mua dashurinë e parë
Am
Nuk e dua këtë muaj
F
më në kalendarë
G
Nëntori më mori
Em
Mu shua dhe ky zjarrë
Nëntori

[Instrumental :]
Am F G Em
Am F G Em
Am F G Em
Am F G Em

[Verse :]
Am
Ishim plot me zjarrë
F
Muajt n'kalendarë
G
Kur ishim ne bashkë
Em
Sa ishim ne bashkë
Am
E lumtur duke qarë
F
Pas teje si e marrë
G
Gjithve ua thash
Em
Ne dy ua thash

[Chorus :]
Am
Mallkuar qofte ky muaj
F
Qe me la të vetme përgjithmonë
G
Nëntori më mori
Em
Mua dashurine e parë
Am
Nuk e dua këtë muaj
F
më në kalendarë
G
Nëntori më mori
Em
mu shua dhe ky zjarrë

[Outro :]
Am F G Em
Am F G Em
Am F G Em
Am F G Em
xClose Ad

Published : 2017-10-21 03:35:35

Add Video

 • The video contents may contain samples of the tabs, guides or recording of the singer!
 • Videos that are out of-topic will be removed!

New song in US

 1. Evalyn - Angels
 2. Cowboy Junkies - Missing Children
 3. Imagine Dragons - Natural
 4. Tyler Ward - Your Instagram
 5. Kovacs - It's The Weekend
 6. Twenty One Pilots - Jumpsuit
 7. Seafret - Can't Look Away
 8. Jamie N Commons - Walls
 9. Bury Tomorrow - No Less Violent
 10. Amy Shark - All Loved Up
 11. Good Charlotte - Shadowboxer
 12. IV Of Spades - In My Prison
 13. Ariana Grande - God Is A Woman
 14. Jimmie Allen - Warrior
 15. Nightly - Holding On
Get new updates via Email

Enter your E-Mail:

You will only get chords updates for English songs!

Author : Rubiyah
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
Nentori by Arilena AraRubiyah5
View : 494 times