Chordband » AOI x Fiksi » Loba Gaya

CHORDS For
Scroll-+x0

Transpose

Chord Gitar Dasar AOI x Fiksi - Loba Gaya

no capo!

[chorus]

         Bm
Sia loba gaya gaya
                 A
Bari euweuh pangabisa bisa
               G
Ukur loba pamenta
                    A
Nyusahkeun indung bapa

[intro]

Bm  A  G  A

[verse]

Bm
Yeuh dangukeun urang boga carita
      A
Salah sahiji fakta barudak jaman ayeuna
     G
Ukur ngaheulakeun gaya bari ejeung pamer harta
     A
Pangabisa na teh ukur nyusahkeun indung bapa

        Bm
Peuting waktu ulinna teras subuh uihna
     A
Bari jeung mastakana teh tos karasa muihna
      G
Nginumna lain aqua tapi capna orang tua
     A
make duit ti kolot nu hese cape ngarahna

Bm
Deuk indit jeung pasangan tapi duit pas pasan
A
Nambut ka babaturan catet na buku sametan
G
Acukna hoyong gaya tapi teu aya
    A
melaan heula nginjeum ngetrok ka imah tatangga

[chorus]

         Bm
Sia loba gaya gaya
                 A
Bari euweuh pangabisa bisa
               G
Ukur loba pamenta
                    A
Nyusahkeun indung bapa

                 Bm
meungpeung masih ngora ngora
                    A
mending ge lobakeun karya
                    G
Banggakeun indung bapa
                A
Jieun kolot bahagia

[verse]

Bm
Barudak sakola jaman ayeuna
     A
Nu indit ka sakola na lieut nguruskeun cinta
       G
Unggal poe nga wa ukur meakeun kuota
     A
Bari jeung pas ulangan mah ngan menang penteun dua

Bm
Jiga jalma nu aya atau jalma kakara
A
Edan kitu gayana bari beungeutna lada
G
Geus ngala duit sorang ke ge karasa
      A
Lamun maneh enggeus era nampa ka indung bapa

Bm
Tong loba foya foya duit hese ngalana
A
meuning pake usaha bisi engke nalangsa
G
Rek nepi iraha nyusahkeun indung bapa
       A
Geuwat geura pikanyaah bisi asup naraka

[chorus]

         Bm
Sia loba gaya gaya
                 A
Bari euweuh pangabisa bisa
               G
Ukur loba pamenta
                    A
Nyusahkeun indung bapa

                 Bm
meungpeung masih ngora ngora
                    A
mending ge lobakeun karya
                    G
Banggakeun indung bapa
                A
Jieun kolot bahagia

[interlude]

Bm  A  G  A

[musik]

Bm  A  G  A
Bm  A  G  A

[chorus]

         Bm
Sia loba gaya gaya
                 A
Bari euweuh pangabisa bisa
               G
Ukur loba pamenta
                    A
Nyusahkeun indung bapa

                 Bm
meungpeung masih ngora ngora
                    A
mending ge lobakeun karya
                    G
Banggakeun indung bapa
                A
Jieun kolot bahagia

[musik]

Bm  A  G  A
Bm  A  G  A

[outro]

                 Bm
meungpeung masih ngora ngora
                    A
mending ge lobakeun karya
              G
Ciga rhoma irama
                   A
Terkenal sa indonesia

About ChordBand.com

Situs yang mengusung tema musik ini dibuat pada tahun 2016 dan bermarkas di Indonesia. Anda dapat mencari chord dan lirik untuk lagu yang tidak terbatas jumlahnya disitus ini. Kunci gitar dan ukulele kami terkadang agak sulit dipahami karena masih original, namun kami ciptakan TOOLS "transpose" untuk merubahnya ke versi dasar agar lebih mudah bagi pemula yang ingin belajar tab not gitar.

About AOI x Fiksi

Biodata is not yet available. Add it?

the same chords

  1. Hold On CHORDS by Justin Bieber
  2. Shadow CHORDS by TWICE
  3. Stel Kendo CHORDS by Nella Kharisma
  4. What Freedom Feels Like CHORDS by Cody Carnes

No Comments

Author: Dwi Cahyanti

Published: 1 year ago

View: 7739 times

Reaction:

55
44
33
22
11
5/5 of 2 Votes