x0

About AOI x Fiksi

Biodata is not yet available. Add it?

no capo!

[chorus]

         Bm
Sia loba gaya gaya
                 A
Bari euweuh pangabisa bisa
               G
Ukur loba pamenta
                    A
Nyusahkeun indung bapa

[intro]

Bm  A  G  A

[verse]

Bm
Yeuh dangukeun urang boga carita
      A
Salah sahiji fakta barudak jaman ayeuna
     G
Ukur ngaheulakeun gaya bari ejeung pamer harta
     A
Pangabisa na teh ukur nyusahkeun indung bapa

        Bm
Peuting waktu ulinna teras subuh uihna
     A
Bari jeung mastakana teh tos karasa muihna
      G
Nginumna lain aqua tapi capna orang tua
     A
Make duit ti kolot nu hese cape ngarahna

Bm
Deuk indit jeung pasangan tapi duit pas pasan
A
Nambut ka babaturan catet na buku sametan
G
Acukna hoyong gaya tapi teu aya
    A
Melaan heula nginjeum ngetrok ka imah tatangga

[chorus]

         Bm
Sia loba gaya gaya
                 A
Bari euweuh pangabisa bisa
               G
Ukur loba pamenta
                    A
Nyusahkeun indung bapa

                 Bm
Meungpeung masih ngora ngora
                    A
Mending ge lobakeun karya
                    G
Banggakeun indung bapa
                A
Jieun kolot bahagia

[verse]

Bm
Barudak sakola jaman ayeuna
     A
Nu indit ka sakola na lieut nguruskeun cinta
       G
Unggal poe nga wa ukur meakeun kuota
     A
Bari jeung pas ulangan mah ngan menang penteun dua

Bm
Jiga jalma nu aya atau jalma kakara
A
Edan kitu gayana bari beungeutna lada
G
Geus ngala duit sorang ke ge karasa
      A
Lamun maneh enggeus era nampa ka indung bapa

Bm
Tong loba foya foya duit hese ngalana
A
Meuning pake usaha bisi engke nalangsa
G
Rek nepi iraha nyusahkeun indung bapa
       A
Geuwat geura pikanyaah bisi asup naraka

[chorus]

         Bm
Sia loba gaya gaya
                 A
Bari euweuh pangabisa bisa
               G
Ukur loba pamenta
                    A
Nyusahkeun indung bapa

                 Bm
Meungpeung masih ngora ngora
                    A
Mending ge lobakeun karya
                    G
Banggakeun indung bapa
                A
Jieun kolot bahagia

[interlude]

Bm  A  G  A

[musik]

Bm  A  G  A
Bm  A  G  A

[chorus]

         Bm
Sia loba gaya gaya
                 A
Bari euweuh pangabisa bisa
               G
Ukur loba pamenta
                    A
Nyusahkeun indung bapa

                 Bm
Meungpeung masih ngora ngora
                    A
Mending ge lobakeun karya
                    G
Banggakeun indung bapa
                A
Jieun kolot bahagia

[musik]

Bm  A  G  A
Bm  A  G  A

[outro]

                 Bm
Meungpeung masih ngora ngora
                    A
Mending ge lobakeun karya
              G
Ciga rhoma irama
                   A
Terkenal sa indonesia
xClose Ad

has been published since 1 month ago

Please Rate this chord:

Rating: 5/5 of 2 Votes

Add to Favorite

Related chords!

Tipe-X - Boyband
chordband image related[Intro] C Am F G C Am F G C Memang banyak yang bilang, aku tampan rupawan Am Bentuk tubuhku seksi kekar tegap berisi F Dengan tatapan tajam penuh percaya diri G Bik
Nusrat Fateh Ali Khan - Mere Rashk-E-Qamar
chordband image relatedEm D mere rashk-e-qamar,..!! tu ne pehli nazar,..!! C D jab nazar se milayee,..!! mazah aa gaya Em D barq si gir gayee,..!! kaam hee kar gayee,..!!
Atif Aslam - Pehli Dafa
chordband image related[Verse 1]~ E A Dil kahe kahaaniyan pehli dafa E A Armaano mein rawaniyan pehli dafa [Pre-Chorus]~ C#m B A B Ho gaya begana main hosh se pe
BTS - Lost
chordband image related[Intro]~ F E7 Am7 C7/G [Verse 1]~ F E7 Am7 nuneul gamgo ajik yeogi seo isseo C7/G F samakgwa bada gaunde gireul irhgoseo
Arijit Singh - Ae Zindagi Gale Laga Le
chordband image related[Intro]~ Dm C Bb Dm A [Verse]~ Dm C Ae zindagi gale laga le Bb Dm A Ae zindagi gale laga le D C Humne bhi tere har ik gham ko Bb Dm Gale s
Guru Rabdhawa - Yaar Mod Do
chordband image relatedC Am Oh le lo paisa,.. te le lo pyaar F G Mainu mere yaar mod do Mainu mere yaar mod do C Am Oh kise kam di ni ehhe mehngi car F
Armaan Malik - Jab Tak
chordband image related[Pre-Chorus]~ Em D Jab tak tujhe pyar se C D Beinteha main bhar na doon Em D Jab tak main duaaoon sa C D Sau dafa tujhe padh na loon [Chorus]~
Ammy Virk - Qismat
chordband image related[Intro] Em D Qismat badal di vekhi main C D Ehe jag badal da vekheya Em D Main badal de vekhe apne C D Main Rabb badal da vekheya (x2) Em
Ratna Antika - Edan Kabeh
chordband image relatedIntro : Bm - D - A - Bm ( Bm - D - A - Bm ) Bm - D - A - D# ( Bm - D - A - D# ) Bm - D - Cm - Bm A… Bm A Bm A Bm A Bm… A… Bm A Bm A Bm A Bm… Bm Timban
D'lloyd - Cinta Hampa
chordband image relatedIntro : Dm Am E Am ( 2x ) E Am Dm Am Ibarat air di Daun keladi Dm Am Walaupun tergenang Tetapi, F E tak Meninggalkan bekas Dm Am
About ChordBand.com
Situs yang mengusung tema musik ini dibuat pada tahun 2016 dan bermarkas di Indonesia. Anda dapat mencari chord dan lirik untuk lagu yang tidak terbatas jumlahnya disitus ini. Kunci gitar dan ukulele kami terkadang agak sulit dipahami karena masih original, namun kami ciptakan TOOLS "transpose" untuk merubahnya ke versi dasar agar lebih mudah bagi pemula yang ingin belajar tab not gitar.

Author : Dwi Cahyanti
Edit this post

View : 484 times