x0

About Alif Rizky

Biodata is not yet available. Add it?

[Intro]
Em.. G

Em
Ku ngerti dek koe mang wis bosen
C                      G
Padahal aku wonge setia
                           D
Aku mung didakeke pelarian yeahh..
          Em
wouwoo.. bubar..
                   C
Masalah ora wis wis dek
                   G
Jo mikirno awake dewe
                           D
Senajan ngono ora bakal ku lali.. lali..

Em                           C
Aku tresno kowe ora sah Ditakon
                           G
Wis dilakoni ora sah dikongkon
Kowe Malah ngono dek
                   D
Opo iki jenenge takdir
Awake panas atiku gosong

Em                           C
Duh, loro untuku mikirno awakmu
                            G
Ket wingi bengi ra ono kabarmu
                     D
Opo koe lagi ora ono pulso, oh yeah

Em                               C
yah.. Awaku wis koyo wong ora normal
                                  G
Kowe ngomong marang aku "sante yo mas"
                            D
Len Aku salah ku njaluk pangapuro

[Reff]
       Em
Dek Lastri,
                            C
ojo dumeh ngono to dek ambe kulo
                               G
Koe cedak mbe lanang liyo ku ra ridho
                         D
Koe ninggalno aku opo koe tego ?

       Em
Dek Lastri,
                               C
ojo lunga to dek wong aku iseh tresno
                            G
Awaku moh dewekan urip nang dunyo
                         D
Wes sue ora ketemu pengin crito
(Sue sue sue uwis sue)

Em                         C
Sak jujure ora relo Aku ora trimo
                  G
Koe metu karo kae bocah
                         D
Tukang angon sing nembe dadi bos
(tukang angon tukang angon bebek)

Em                                 C
Meh nganti kapan ngapusi awaku mbendino
                G
Lungo purwokerto crito
                      D
jebul koe ambek lanang liyo

                      Em
De'e lungo lungo mbek Wong liyo
                Em
Tegal brebes purwokerto
               C
Semarang lan Suroboyo
               C
Jogja ning malioboro
          G                G
Bahagiakna koe senajan Aku utang bank
            D
Tagihan nganti numpuk
             D
dikejar kejar wong bank

             Em
Koe ninggalno Aku pas lagi sayang sayange
               C
Buka Buka Buka instagram foto de'e mbek koe
          G
Awakku moh pisah dek Aku yo kudu piye
            D
Tulung jelasno dek Nang ndi salahe

               Em
Meh crito, meh crito, tapi ambe sopo
         C
Atiku yo loro rapopo rapopo
         G
Aku emoh pisah tapi yo uweslah
            D
Senajan tresno yowes ikhlas waelah

               Em
Meh crito, meh crito, tapi ambe sopo
          C
Atiku jan loro rapopo rapopo
         G
Aku emoh pisah tapi yo uweslah
            D
Senajan tresno yowes ikhlas waelah

[Reff]
       Em
Dek Lastri,
                            C
ojo dumeh ngono to dek ambe kulo
                               G
Koe cedak mbe lanang liyo ku ra ridho
                         D
Koe ninggalno aku opo koe tego ?

       Em
Dek Lastri,
                               C
ojo lunga to dek wong aku iseh tresno
                            G
Awaku moh dewekan urip nang dunyo
                         D
Wes sue ora ketemu pengin crito
(Sue sue sue uwis sue)

Em                         C
Sak jujure ora relo Aku ora trimo
                  G
Koe metu karo kae bocah
                         D
Tukang angon sing nembe dadi bos
(tukang angon tukang angon bebek)

Em                                 C
Meh nganti kapan ngapusi awaku mbendino
                G
Lungo purwokerto crito
                      D
jebul koe ambek lanang liyo

       Em
Dek Lastri o...

has been published since 2 years agoLast update : 2017-08-16 01:33:44

Please Rate this chord:

Rating: 5/5 of 1 Votes

Add to Favorite
Ahmad
lagu favoritku ini ternyata ada versi jowo juga toh. keren mantap cuy
budi88
untuk versi aslinya siapa ya nama penyanyinya. tolong infonya dong saya mau download mp3 nya soalnya. makasih
Luis Fonsi
Lukman Haseen
Alif Rizky sama Fazayubdina emang pinter ya,, tau aja lagu yg lagi trend,, tingkatkan karyamu mas
dian firmnasyah
kalau saya lebih suka pake yang ini bos
Am
Ku ngerti dek koe mang wis bosen
F C
Padahal aku wonge setia
G
Aku mung didakeke pelarian yeahh..
yeah you can use the TOOLS > Transpose to high or low quality chord

Related chords!

Chords Via Vallen - Stel Kendo
chordband image relatedDalam lagu berjudul "stel kendo" disini mengandung motivasi "jika ingin kaya harta maka harus mau bekerja keras". Stel kendo diambil dari bahasa jawa, artinya gaya hidup yang sederhana, jangan banyak
Chords Yuni R. - Pacar Baru
chordband image relatedno capo! Kunci disini adalah versi original Tidak pakai capo jadi lebih gampang karena pakai kunci gitar dasar yang mudah dimainkan [intro] Am Dm G C F Dm E [verse] Am
Chords Wali - Abatasa
chordband image related[intro] Dm A# C A Dm C A# A Dm C Dm Mak minta izin tuk pergi ke mushola itu Gm A Mak tolong izinin ketemu sama kawan-kawanku Dm
Chords Adly Sofwan - Agenda
chordband image relatedno capo! Lagu berjudul "Agenda" oleh "Adly sofwan" telah rilis hari ini, 23 maret 2020 Sejak pertama kali di unggah ke youtube oleh channel resmi "Seventeen eleven music", video telah ditonton sebany
Chords Rhoma Irama - 135 Juta
chordband image relatedIntro : Am Am G C G Am seratus tiga puluh lima juta Penduduk Indonesia Am G Terdiri dari banyak suku-bangsa C G Am Itulah Indonesia Am Ada
Chords Dewi Perssik - Ayo Semangat
chordband image relatedCapo: 3rd fret Agar lebih mudah disini saya pakai capo di fret 3, biar lebih gampang buat pemula, kalau kamu belum punya capo, silahkan pakai kunci gitar yang originalnya dari kunci 'Eb', pencet tomb
Chords Geisha - Mustahil Tuk Bersama (ver 2)
chordband image relatedUntuk kord ini versi saya sendiri. Menurut saya ini lebih masuk dari kord versi pertama. Tanda ** maksudnya backing vocal, jadi jika kamu nyanyi lagu ini sendirian gak perlu make backing vokal. Di ver
Chords Vicky Koga ft. Putri Jelia - Sakapa Cinto
chordband image relatedno capo! Lagu minang populer pilihan terbaru yang enak di dengar ini dilisensikan ke youTube oleh "collab asia music" ( atas nama koko record ) Judul : sakapa cinto Artis : vicky koga Feature : putri
Chords Dash Uciha - Merindukanmu (ver 2)
chordband image relatedNotes: Tanda ^ maksudnya adalah berhenti sejenak ( break ) [Verse] C ..Kau lihat aku disini menunggumu G ..Menanti akan kehadiran dirimu Am ..Berkali-kali ku menghubungi kamu F ..Berharap
Chords Cakra Khan ft. Hael Husaini - Terlanjur Cinta
chordband image relatedcapo: 1st fret Halo sahabatku disini saye pakai capo di fret 1 ya, jika kalian tak mau ada capo silakan bermain dari "D#", versi original ketik tombol "no capo" ya sahabatku, memang chord lagunya aga

Author : Onah
Edit this post

View : 4018 times