93 Acoustic Chords

x0
Start Scrollx
Trying a chord without having to shift a page
[Verse :]
Em
Ishte viti '93
C
Më kujtohet si të ishte dje
D                Em
Ne të dy të pandarë.
Em
Rrinim zgjuar deri ne mëngjes
C
Dhe këndonim ACE OF BASE
D                        Em
Nga një FIAT RITMO e bardhë.

[Pre - Chorus :]
          Em
Ti kërkoje DISCO
                  C
            E and ROCK'N'ROLL
            D                  Em
Dhe në fund një film në video - kasetë.
Em
Nga tarraca e pallatit tënd
C
Numëronim nga i njëjti vend
D             Em
Një yll si një lek.

[Chorus :]
            Em                   C
Vetëm dhe një natë, vetëm dhe një natë,
            D                  Em
çfarë s'do jepja të më ktheje atje.
            Em                   C
Vetëm dhe një natë, vetëm dhe një natë,
       D          Em
Në vitin '93, vitin '93.

[Verse :]
Em
E mban mend kur në mësim
C
Flije gjumë mbi supin tim
D                   Em
Dhe të mbuloja me çantë.
Em
Sa mbasdite në shtëpi
C
ITALIA UNO, MTV
D             Em
Derisa bëhej natë.

[Pre - Chorus :]
          Em
Ti kërkoje DISCO
                  C
            E and ROCK'N'ROLL
            D                  Em
Dhe në fund një film në video - kasetë.
Em
Nga tarraca e pallatit tënd
C
Numëronim nga i njëjti vend
D             Em
Një yll si një lek.

[Chorus :]
            Em                   C
Vetëm dhe një natë, vetëm dhe një natë,
            D                  Em
çfarë s'do jepja të më ktheje atje.
            Em                   C
Vetëm dhe një natë, vetëm dhe një natë,
       D          Em
Në vitin '93, vitin '93.

[Verse :]
             Em
I got the power!
E kthej kohën mrapa.
C
Orën policore
E kur kena kcy me hapa.
D
Ishim n'shkollë fillore
S'bojke vonë me na nxon nata.
Em
N'vend t'librave edhe fletoreve
Kaseta kishim n'çanta.
Em
1993,
C
M'kujtohet e m'doket si me kon dje.
D
Full satelita ballkonat n'qytet,
Em
TVSH SAT,
    E SHQIP FLASH!
Em
INFORMER!
                        C
U know say daddy snow me gonna blame,
E knjoshim n'mahall tem.
D
Policia na bërtitshin megafon,
             Em
Dojshin me na trem.
ALICKY BOOM BOOM DOWN!
Em
All starkat e bardha,
C
Levi's, 500 e nishkat,
             D
Flokt me gell, bros
Pa vi man.
                        Em
Edhe perpara i kom majt shishkat,
Gucci!

[Outro :]
            Em                   C
Vetëm dhe një natë, vetëm dhe një natë,
            D                  Em
çfarë s'do jepja të më ktheje atje.
            Em                   C
Vetëm dhe një natë, vetëm dhe një natë,
       D          Em
Në vitin '93, vitin '93.
xClose Ad

Published : 2017-10-11 00:58:07

Add Video

 • The video contents may contain samples of the tabs, guides or recording of the singer!
 • Videos that are out of-topic will be removed!

Related Chords

 1. Bruno Mars - Billionaire Acoustic
 2. Bob Marley - Acoustic Medley
 3. Drake - Acoustic Medley
 4. Bruno Mars - Gorilla Acoustic
 5. Father John Misty - Im Writing A Novel Acoustic
 6. Bruno Mars - The Lazy Song Acoustic
 7. Pink Floyd - Breathe Acoustic
 8. Sarah Lesch - Wir Halten Uns ACOUSTIC
 9. George Michael - Freedom 90 ACOUSTIC
 10. S Carey - In The Dirt Acoustic
 11. Smash Mouth - All Star Acoustic
 12. Armada - Asal Kau Bahagia Acoustic
 13. Sam Smith - La La La Acoustic
 14. Pink Floyd - Comfortably Numb Acoustic
 15. Sam Smith - Lay Me Down Acoustic
 16. Pink Floyd - High Hopes Acoustic
 17. Pink Floyd - Learning To Fly Acoustic
 18. Sam Smith - Stay With Me Acoustic
 19. Sam Smith - Im Not The Only One Acoustic
 20. Avenged Sevenfold - Almost Easy Acoustic

Author : Opikumis
Edit this post

Rating: 5/5 of 1 Votes
93 Acoustic
5151
View : 140 times